Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo

am facut o extractie acum 3 zile, nu am nicio durere sau discomfort dar am observat ca am un pansament mic acolo in locul extractiei.despre ce este vorba?medicul nu mi-a spus nimic si de scos nu pot sa il scot ca s-a prins acolo.
1 comentarii

Buna ziua, pasament se lasa dupa extractie pentru 1-2 ore. Ce vedeti deasupra este ori cheag, ori ceva fire ( daca plaga a fost suturata ). Contactati medicul dumeavoastra pentru a clarifica situatia si urmati sfaturile postextractionale date, inclusiv de a peria zona cu o periuta moala. Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8masea minte - operatie
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 0extractie resturi masea
- 4imi este frica tare de extractie unei masele
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 0complicatii dupa extractie
- 2extracţie canini
- 3umflatura
- 3Abces dupa extractie:/
- 2Extracție de maseaua
- 4Extractie incisiv superior
- 1Dinte molar de minte lasat jumate la extracție
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
- 1Extractie molar dreapta sus
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: