Facem dragoste foarte rar

06-12-2016
ancana86
Nu este medic/terapeut
ancana86
Bună!
Eu și prietenul meu am lucrat împreună pe vas...acolo ne am cunoscut.A fost o perioada superba, ne am iubit f mult.Apoi eu a trebuit sa plec...El a rămas sa încheie sezonul(nu este roman).Am mai mers pe vas, dar cu alte contracte, în schimb ne am vizitat.În iulie 2014 ne am cunoscut, iar tot în 2014 decembrie, a venit la mine în vizita pt 3 saptamani.Am aflat atunci ca sunt insarcinata iar sarcina este avansata (nu am avut nici un simptom-am avut menstruație normala, regulata.nu am avut pofte.nu s a modificat nimic) problema este ca noi am hotărât sa păstrăm copilul și sa formam o familie fiindcă ne iubim.însă asta ne a dat peste cap.am hotărât sa merg în tara lui, ca sa putem sa facem toate astea posibile.el a mers încă un an pe vas, eu nu am mai putut fiind insarcinata. are o familie minunata, au fost toți lângă mine și m au acceptat imediat.însă de fiecare data când el venea în concediu, venea foarte schimbat.vb din ce în ce mai rar, nu se mai atingea de mine.apoi când a rămas acasa (după nastere)...atunci a început adevăratul calvar.ieșea fi des.am găsit în decursul a câteva luni o gramada de conversații cu alte fete...s a mai redresat, fiindcă am vrut sa plec spunându-i ca înțeleg dacă nu a fost intre noi ceea ce trebuia, totul s a întâmplat fi repede pt noi.niciodată nu a vrut sa ma lase sa plec fiindcă ma iubește și nu renunta la familia noastră. însă nu se atingea de mine cu lunile.M a dat peste cap ca femeie.probabil au fost prea multe schimbări deodată pt mine și as fi avut nevoie de el mult mai mult decât înainte. o mare perioada am fost în depresie, neputând sa trec peste faptul ca ceea ce spunea nu corespundea deloc cu ceea ce făcea de fapt.am găsit chiar și un dvideo cu el și o tipa care ii făcea sex oral.tipa e unguroaica dar a cunoscut o în Viena...culmea ca video era făcut cu 2 zile înainte sa vina acasă de tot.iar el chiar în Viena s a debarcat...mi a zis însă că filmul are 2 ani însă neformatand cardul SD.a apărut cu acea data.eu nu cred...încă nu cred...nu prea reușesc sa trec peste.acum nu mai iese aaa des.încearcă în permanenta sa îmi arate ca nu mai face asta fiindcă nu vrea sa ma piardă. însă viata noastră sexuala e numai când vrea el.dacă vrea.am avut mii de discuții...eu sunt slaba, asa am fost mereu.acum am aflat ca de fapt lui ii plac sânii fi mari și formele fi voluminoase.sunt la pământ...cu psihicul...și nu mai știu ce sa mai cred/fac.îl iubesc și îl doresc la fel ca la început...dar ma distruge atitudinea lui.încerc sa ma lupt și cu mine, și cu el.suntem de 2 ani și jum împreună și deja nu mai exista acest lucru intre noi.atracția aia.aia.sunt nebuna dacă consider ca e prea devreme?sunt nebuna dacă vreau sa trăiesc perioada aia? sunt nebuna dacă consider ca merit asta? nu m am schimbat în ăștia 2 ani.am grija de mine, sunt draguta (cred eu), sunt curtata și lăudată tot timpul...nu vreau nici sa îl insel.de fapt nici nu as putea...ce puii mei sa mai fac? nu merge nimic.m am și inhibat...nu mai pot sa rad, sa zâmbesc...și ma gândesc mereu ca totul este doar de paravan...
2 comentarii
0
06-12-2016, ora 14:25
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Cred ca ceea ce s-a intamplat pe vas a fost o poveste frumoasa, ca atunci cand esti in vacanta: croaziera, lux, distractie etc., dar a fost doar o...poveste. Cand realitatea, sub forma unui copil i-a luat locul lucrurile au luat-o razna...
Partenerul a ramas in continuare...pe vas, si, ca multi "marinari", incearca sa-si faca o iubita in fiecare port...
Faptul ca, in pofida evidentelor, nu puteti sa va despartiti si sa va vedeti de viata fiecare ascunde mai degraba o relatie de...dependenta decat de iubire. Va uitati la relatia pe care o aveti ca la ceea ce "ati vrea sa fie" nu la "ceea ce este de fapt" si ceea ce se poate face in realitate.
Pentru a indrepta lucrurile puteti incerca o terapie de cuplu; este destul de clar ca nu este normal dupa doar 2 ani sa dispara atractia reciproca.
0
14-12-2016, ora 15:52
Psih.Monica ION
Identitate neconfirmată
Psih.Monica ION
Pare sa fie dificil sa iei o hotarare dar cu cat amani acest lucru cu atat iti va fi mai rau. Poate e bine sa te gandesti la tine si la copil. Statul lui de angajat pe vas ii permite sa stra departe de voi, departe de responsabilitatile de familie. Eu cred ca ai nevoie de curaj pentru a face alegeri optime pentru tine si iti recomand sa intri intr-un proces terapeutic chiar si on line
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul