Febra de 6 zile
Buna ziua. Fetita mea de 2 ani si 3 luni are de o saptamana febra care oscileaza intre 36.8 -38.3. Specific ca nu are niciun simptom care sa ma faca sa gasesc cauza, nu stranuta, nu tuseste, nu-i curge nasul etc. I-am dat nurofen 5 ml alternat cu panadol 7 ml din 4 in 4h. I-am dat dimineata si seara cate un puf de spray cu propolis in gat crezand ca poate are un mic rosu in gat, desi nu prea se vede nimic( atat cat ma pricep eu sa vad). Nu stiu ce ar trebui sa mai fac. Mai spun ca usntem acum intr-o zona de munte unde aici daca sta la soare ete f cald, daca sta la umbra te ia frigul...deci poate fi aceasta o cauza? Ce ar trebui sa fac, pt ca nu mai vreau sa continui cu tratamentul ca imi este teama ca i-am dat prea mult. Va multumesc!
2 comentarii
daca sunteti o mama responsabila mergeti la doctor nu stati sa scrieti pe site-uri. este viata si sistemul imunitar al unui copil in joc.
nu mai dati tratamente dupa ureche copiilor ca le distrugeti organismul pentru mai tarziu.
nu mai dati tratamente dupa ureche copiilor ca le distrugeti organismul pentru mai tarziu.
Doamne fereste nu mai dati atat de mult nurofen si panadol din 4 in 4 ore. Are inainte o viata intreaga sa se intoxice cu medicamente. Plus ca acestea distrug ficatul si rinichii in timp si la varsta de 45-50 de ani cand o ajunge la insuficienta renala sau ma rog, probleme cu rinichii o sa va multumeasca.
Plus ca doctorii majoritatea recomanda tratament al febrei peste 38, 5. Daca va faceti griji duceti-va la un medic si faceti analize, dar nu mai intoxicati atat copilul!
Plus daca v-ati lua temperatura sigur in canicula asta si la soare aveti mai mult decat de obicei, dar dumneavoastra ati lua panadol si nurofen tot timpul? Copilul saracul nu poate sa se apere. Hidratati-l bine mai degraba
Plus ca doctorii majoritatea recomanda tratament al febrei peste 38, 5. Daca va faceti griji duceti-va la un medic si faceti analize, dar nu mai intoxicati atat copilul!
Plus daca v-ati lua temperatura sigur in canicula asta si la soare aveti mai mult decat de obicei, dar dumneavoastra ati lua panadol si nurofen tot timpul? Copilul saracul nu poate sa se apere. Hidratati-l bine mai degraba
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp