Fetita mea 'elimina' un sunet de "îcî' din git.

Buna, copilul meu de 8 ani timp de 3 saptamini a inceput a face un ciciit specific din git cae se repeta de citeva ori pe minut si asa toata ziua de la trezire pina ce adoarme.In timpul somnului totul se normalizeaza.In august a fost operata la nasuc i-au fost inlaturati adenoizii dar problema cu nasul asa si nu a disparut, cum curgea asa si curge nasucul.Ajutati-ne va rugam frumos!!!
6 comentarii

Buna seara.
Daca manifestarea (sunetul respectiv) dispare in somn, este posibil sa fie un tic.
Recomand consult ORL pentru precizarea cauzei rinoreei (suspiciune de rinita). Multa sanatate!
Daca manifestarea (sunetul respectiv) dispare in somn, este posibil sa fie un tic.
Recomand consult ORL pentru precizarea cauzei rinoreei (suspiciune de rinita). Multa sanatate!

Buna seara! Am o fetita de 8 ani, care de aproape 5 luni tot face din gat "ici, ihi". E ca si cum ar avea ceva in gat care o deranjeaza. Face asa tot timpul zilei, mai putin noaptea. Aceasta stare a aparut in urma unei raceli, Am fost cu ea de nenumarate ori la medicul de familie, i-am dat foarte multe siropuri de tuse, chiar si antibiotic, prescrise de medicul de familie. I-am facut si un exudat, care a iesit negativ. V-as ruga sa-mi spuneti, ce sa-i mai fac, pentru ca nu stiu ce sa-i mai dau ca sa ii dispara aceasta "tuse" stresanta !

Ignorati complet situatia, fara atentionari, observatii, reprosuri..Cu mare probabilitate este vorba despre un tic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 54Ma deranjeaza cand inghit
- 12secretie permanenta din nas inspre gat
- 8m-am operat de laringita cronica pseudomixamotoasa
- 4caut un raspuns va rog
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 13Flegma in gat, nu mai suport!
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 3De ceva timp, in partea stanga a peretelui gatului ma cam irita
- 5Cand inghit parca se freaca ceva in gat, cum ar fi 2 cartilaje sau 2 oase
- 8Secretii in gat, ca samantana
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 12hpv 16 cancer in gat
- 8intepaturi in gat
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 0numai imi simt gatul
- 11problema majora la gat
- 3Senzatie de arsura puternica in spatele gatului si umeri
- 2Pete albe in gat (cred)
Mai multe informații despre: gatul zgomotul din gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: