va rog sa mi dati un sfat: ciuperca in gat

de aproximativ 3 ani am probleme cu gatul si anume secretii care mi se scurg in gat si nas infundat. am fost la mai multi medici si fiecare mi a dat un diagnostic diferit.in final am ajuns la diagnosticul ca am ciuperca in gat facuta datorita antibioticelor. datorita acestei ciuperci am avut si probleme genitale. va rog sa imi da-ti un tratament si sa imi spuneti daca se mai poate vindeca.
ultimul medic la care am fost mi-a dat un unguent cu care sa imi dau pe limba dar dupa 2 luni nu pot spune ca am scapat inca de aceasta ciuperca
ultimul medic la care am fost mi-a dat un unguent cu care sa imi dau pe limba dar dupa 2 luni nu pot spune ca am scapat inca de aceasta ciuperca
9 comentarii

trebuie sa faci o radiografie SAf.. si sa cada nasul si rezultatul radiografiei un medic ORL.

Daca ai urmat atatea tratamente cu antibiotic si mai rau te-ai imbolnavit cu diverse boli, ar fi cazul sa te opresti din tratamentele alopate si mergi la un medic homeopat. Homeopatia este singura care te poate ajuta 100% sa scapi de ciuperca pe care ai dobandit-o in urma tratamentelor cu antibiotic.
Multa sanatate !
Multa sanatate !

am facut radiografie sa vad daca am sinuzita si nu mi-a iesit ca as avea
iar ultimul medic la care am fost a spus ca nu crede ca ar fi rinita cronica deoarece sunt prea mica(am 17 ani)
in urma tratamentului cu acel unguent a mai disparut ciuperca de pe limba, inainte aveam aproape toata limba alba, dar inca am acele secretii in gat
iar ultimul medic la care am fost a spus ca nu crede ca ar fi rinita cronica deoarece sunt prea mica(am 17 ani)
in urma tratamentului cu acel unguent a mai disparut ciuperca de pe limba, inainte aveam aproape toata limba alba, dar inca am acele secretii in gat

mi as dori foarte mult sa incep cursuri de canto dar secretile din gat sunt foarte deranjante

Vei scapa de ciuperca definitiv, dar pentru asta trebuie sa consulti un medic homeopat care iti va alcatui o anamnesa (un formular de intrebari), in urma careia iti va gasi remediul potrivit.Trebuie doar sa gasesti un medic homeopat bun. Multa sanatate si incredere!

este bine ca NU este sinuzita.
cred ca este suficient sa nu consumi bauturi acidulate 3 saptamani..+ fructe citrice si muraturi..
sa faci seara inhalatii si gargara.. si o sa scapi si de secretii
cred ca este suficient sa nu consumi bauturi acidulate 3 saptamani..+ fructe citrice si muraturi..
sa faci seara inhalatii si gargara.. si o sa scapi si de secretii

sper sa dea rezultate.in caz contrar sper sa nu fie vreo rinita cronica

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72secretii ale gatului
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 54Ma deranjeaza cand inghit
- 8probleme la gat si masele
- 41bubite in gat
- 9infectie in gat, va rog sa ma ajutati
- 124os de peste
- 3Puroi in gat !!! va rog, este urgent
- 3am un gat foarte ingust si putin inflamat
- 8Umflatura sub limba si la gat
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 1Simt si vad ca am ceva in gat
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 3jena in gat
- 6Probleme cu gatul, posibil de la fumat
- 1umflatura mica la baza gatului chiar in mijloc
- 2Infectie in gat
- 3Amigdale..
Mai multe informații despre: gatul infectie in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: