puroi in gat

buna ziua am si eu o intrebare am puroi in gat de 6 zile am facut penicilina g si nu mia trecut deloc am incercat si cu albastru de metil dar degeaba ce mai pot face va rog ajutatima
4 comentarii

Ai fost la medic? Deoarece s-ar putea sa fie stafilococ. Se vindeca foarte greu si trebuie sa mergi sa iti ia probe din gat pt analize astfel iti poate prescrie tratamentul. Fara aceasta analiza poti incerca o groaza de antibiotice ca nu te vei vindeca, sau daca o vei face, va fi pt o perioasa scurta de timp dupa care se inflameaza din nou.
Si eu am avut aceeasi probleme, se pare de la aparatul de aer conditionat care ascunde foarte multe bacterii si provoaca infectii grave. De asemenea o poti contacta daca bei apa dupa cineva, daca manci cu aceleasi tacamuri sau daca te saruti cu o persoana infectata.
Si eu am avut aceeasi probleme, se pare de la aparatul de aer conditionat care ascunde foarte multe bacterii si provoaca infectii grave. De asemenea o poti contacta daca bei apa dupa cineva, daca manci cu aceleasi tacamuri sau daca te saruti cu o persoana infectata.

Buna ziua,
Am o fetita de 5 ani si azi la gradinita dr a spus ca are puncte albe pe amigdale.Tin sa mentionez ca nu mi-a facut temperatura.Mi-a recomandat sa ii fac exudat faringian, deoarece crede ca este candida, dar mi-e foarte teama sa nu faca temperatura.
Multumesc
Am o fetita de 5 ani si azi la gradinita dr a spus ca are puncte albe pe amigdale.Tin sa mentionez ca nu mi-a facut temperatura.Mi-a recomandat sa ii fac exudat faringian, deoarece crede ca este candida, dar mi-e foarte teama sa nu faca temperatura.
Multumesc

pentru orice problema a amigdalelor trebuie consultat si un medic ORL
nu acceptati tratamente de la med.de familie sau pediatru pentru diagnostice incerte
despre cum se fac inhalatii si gargara si aromoterapie pentru asa gen de probleme..si ce regim trebuie sa tina copilul.. gasiti aici pe forum f.m. postari
nu acceptati tratamente de la med.de familie sau pediatru pentru diagnostice incerte
despre cum se fac inhalatii si gargara si aromoterapie pentru asa gen de probleme..si ce regim trebuie sa tina copilul.. gasiti aici pe forum f.m. postari

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72secretii ale gatului
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 8probleme la gat si masele
- 7problema cu gatul
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 3Mucus in gat
- 10probleme importante de gat
- 3Rana pe gat
- 6infectie amigdale - recomandare tratament naturist
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 3jena in gat
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 2arsura in gat - simt ca nu mai pot
- 1Dureri cand intorc gatul stanga-dreapta
- 1Mucus galben nas
- 6Mucus in gat
- 6Puroi după operația de amigdale
- 2Puroi în gât
- 15Gonoree / chlamydia in gat ?
Mai multe informații despre: gatul infectie in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: