puroi in gat
buna ziua am si eu o intrebare am puroi in gat de 6 zile am facut penicilina g si nu mia trecut deloc am incercat si cu albastru de metil dar degeaba ce mai pot face va rog ajutatima
4 comentarii
Ai fost la medic? Deoarece s-ar putea sa fie stafilococ. Se vindeca foarte greu si trebuie sa mergi sa iti ia probe din gat pt analize astfel iti poate prescrie tratamentul. Fara aceasta analiza poti incerca o groaza de antibiotice ca nu te vei vindeca, sau daca o vei face, va fi pt o perioasa scurta de timp dupa care se inflameaza din nou.
Si eu am avut aceeasi probleme, se pare de la aparatul de aer conditionat care ascunde foarte multe bacterii si provoaca infectii grave. De asemenea o poti contacta daca bei apa dupa cineva, daca manci cu aceleasi tacamuri sau daca te saruti cu o persoana infectata.
Si eu am avut aceeasi probleme, se pare de la aparatul de aer conditionat care ascunde foarte multe bacterii si provoaca infectii grave. De asemenea o poti contacta daca bei apa dupa cineva, daca manci cu aceleasi tacamuri sau daca te saruti cu o persoana infectata.
Buna ziua,
Am o fetita de 5 ani si azi la gradinita dr a spus ca are puncte albe pe amigdale.Tin sa mentionez ca nu mi-a facut temperatura.Mi-a recomandat sa ii fac exudat faringian, deoarece crede ca este candida, dar mi-e foarte teama sa nu faca temperatura.
Multumesc
Am o fetita de 5 ani si azi la gradinita dr a spus ca are puncte albe pe amigdale.Tin sa mentionez ca nu mi-a facut temperatura.Mi-a recomandat sa ii fac exudat faringian, deoarece crede ca este candida, dar mi-e foarte teama sa nu faca temperatura.
Multumesc
pentru orice problema a amigdalelor trebuie consultat si un medic ORL
nu acceptati tratamente de la med.de familie sau pediatru pentru diagnostice incerte
despre cum se fac inhalatii si gargara si aromoterapie pentru asa gen de probleme..si ce regim trebuie sa tina copilul.. gasiti aici pe forum f.m. postari
nu acceptati tratamente de la med.de familie sau pediatru pentru diagnostice incerte
despre cum se fac inhalatii si gargara si aromoterapie pentru asa gen de probleme..si ce regim trebuie sa tina copilul.. gasiti aici pe forum f.m. postari
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mincarimi, usturaturi senzatie de ceva in git
- 12problema in gat fara diagnostic
- 5o infectie bucala
- 7roseata si inflamatie in gat
- 12secretie permanenta din nas inspre gat
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 9Rinosinuzita - tratament?
- 64gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
- 6In urma cu vreo 7 luni simteam ceva in gat mereu, mai ales cand dormeam
- 4flegma in gat
- 6Presiune la baza gatului
- 2infectie gat
- 11problema majora la gat
- 6Puroi după operația de amigdale
- 4Puroi in gat
- 2Stafilococ auriu in gat
- 1Adancitura piele la gat
- 2Stafilococ spp- MRA