Puncte albe in gat

Buna ziua. De ceva timp am observat ca am pe amigdala stanga am un punct alb mic. L-am scos cu o scobitoare pe varful xareia am pus vata. Dupa cateva zile a aparur iar, dar putin mai mare. Am luat Strepsils intensiv.am zis ca ajuta. Nu mi-a trecut, iar acum am si pe amigdala dreapta un punct dar mai mare ca restul. Este cam cat o boaba de piper. Ce credeti ca este si ce ar trebui sa fac? Va multumesc.
4 comentarii

cand se intra pe un forum
initial se citeste tot ce este postat la subiectul care te intereseaza
sunt sute de postari unde excplic de ce NU e bine sa folosim tab de supt cu lamaie si vit C pentru gat/ s.m.a sfaturi utile !
mergi la ORL..si vezi daca trebuie scoase amigdalele sau este suficient tratam, entul sau trebuie micsortate in volum cu radiofrecventa
initial se citeste tot ce este postat la subiectul care te intereseaza
sunt sute de postari unde excplic de ce NU e bine sa folosim tab de supt cu lamaie si vit C pentru gat/ s.m.a sfaturi utile !
mergi la ORL..si vezi daca trebuie scoase amigdalele sau este suficient tratam, entul sau trebuie micsortate in volum cu radiofrecventa

M cautat dle. doctor, dar nu am gasit un diagnostic pentru aceste puncte albe pe amigdale si nici un tratament exact.
Nu inteleg, de ce ar trebui sa scot amigdalele sau sa le micsorez? Din cauza acestor puncte albe? Iar de micsorat nu am ce, ca amigdalele nu sunt marite.
Nu inteleg, de ce ar trebui sa scot amigdalele sau sa le micsorez? Din cauza acestor puncte albe? Iar de micsorat nu am ce, ca amigdalele nu sunt marite.

amigdalita cronica cu cazeum se numeste
medicul ORL.. decide daca este suficient tratamentul local
posibila cauza ar fi si un reflux gastric si alimentatie incorecta care intretine acel reflux
medicul ORL.. decide daca este suficient tratamentul local
posibila cauza ar fi si un reflux gastric si alimentatie incorecta care intretine acel reflux

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Senzatie foarte neplacuta in gat
- 4intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 296carcinom scuamos in gat
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 13infectii in gat repetate
- 18probleme cu gatul
- 8Am expectorat niste bilute din gat. Ce poate fi?
- 3De ceva timp, in partea stanga a peretelui gatului ma cam irita
- 5Mi-a aparut o umflatura in zona gatului urmata de mici dureri
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 1Senzatie ciudata in gat
- 7secretii posterioare vascoase care raman in gat, stari de sufocare
- 2infectie gat
- 0numai imi simt gatul
- 2Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
- 3Senzatie de arsura puternica in spatele gatului si umeri
- 0Infectie in gat
Mai multe informații despre: gatul infectie in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: