Fisura punte dentara

01-09-2011
Ana_buc
Nu este medic/terapeut
Ana_buc
Buna ziua, va scriu pentru ca am descoperit o fisura pe una dintre coroanele puntii dentare. Mentionez ca am o punte de 12 coroane in partea de sus (sper ca nu ma exprim gresit) de 2 ani si jumatate care nu mi- a facut probleme pana de curand cand intr-o dimineata am simtit ceva nisipos pe limba si uitandu-ma in oglinda, am vazut o fisura verticala pe un incisiv si cateva puncte negre in locul unde lucrarea se uneste cu gingia (daca ma uit cu atentie, se vede ca s-a ciobit).
Problema mea e ca nu sunt in tara, si in curand incep anul universitar si nu stiu cum as putea face sa ma deplasez in Romania pentru ca aici m-ar costa o avere daca ar fi cazul de dat jos lucrarea si de refacut. Asta e, de fapt si intrebarea mea: credeti ca risc sa imi cada lucrarea sau sa se destabilizeze? Exista vreun tratament in cazul unei fisuri care ar putea-o repara fara necesitatea inlocuirii puntii? Uneori mi se pare ca ma inteapa dintele fisurat, dar nu stiu daca nu imi joaca feste mentalul pentru ca de ieri stau pe net si citesc numai articole si discutii despre dantura.
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul