mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
De aprox 2 saptamani am o mancarime foarte sacaietoare si deranjanta pe portiunea(daca o pot numi asa) dintre anus pana aproape de testicule, in jurul si in interiorul anusului nu am nimic. Cand ma mananca ma scarpin de inebunesc.Nu zi de zi dar cand zic ca am scapat reapare plus ca mai mereu am scaun moale, nu diaree dar moale si ma simt oarecum balonat. Tin sa precizez ca sunt fumator, alimentatia o am fff proasta(odata pe zi pe la 13.00-14.00 si seara pe la 21.00, ore la care mananc fff mult. Dimineata beau 2 cafele si pana la orele 13-14 abs nimic, de multe ori nici apa.Nu consum echilibrat lichide fructe legume...etc. de spalat ma spal zi de zi seara de seara, lenjeria intima zilnic.SINCER NU IMI POT DA SEAMA.M am spalat cu ceai de musetel, sapun de copii.DEGEABA.Fiind o fire mai panicoasa de fel imi fac ffff multe griji.sper s fiu inteles cat de cat si sa pot primi un sfat macar.MULTUMESC DIN SUFLET
1 comentarii
Mergeti la un dermatolog. Poate fi un virus hpv care nu se vede. Lenjeria intima sa fie din bumbac 100 %.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Naparlirea Penisului, Este Grav ?
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 12mancarimi vaginale
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 4am o mancarime si nu stiu ce pot face
- 15Mancarime vaginala
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 7mancarimi in zona genitala
- 1mancarimi si usturimi in zona genitala
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 1Mancarime în zona genitala
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 1Usturime si mancarime in zona genitala
- 13Mancarime uretra si disconfort testicular
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala