Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!

Buna seara, in ultimele 2-3 saptamani acuz mancarimi excesive in zona genitala.nu stiu ce sa fac.am incercat tot felul de creme, printre care si cutaden, nidoflor, si ceva crema pe baza de propolis.ar trebui sa iau ceva pastile pe gura?.ar putea fi ceva grav?.Mentionez ca dupa contact sexual zona respectiva si ustura.Dupa putin timp insa apar din nou mancarimile.
4 comentarii

Cel mai probabil este vorba de candidoza si se impune un control medical.

Trebuie sa mergi la medic neaparat.
Daca nu ai scurgeri si nu esti iritata in interior ori exterior, atunci nu ai candidoza si iei degeaba pastile ori creme pentru candida, vezi si tu ca nu functioneaza tratamentele pentru acest dagnostic.. Sunt o multitudine de probleme ce pot cauza mancarimi in zona genitala, mergi neaparat la medic pentru Papanicolau si analiza de secretie.
Daca nu ai scurgeri si nu esti iritata in interior ori exterior, atunci nu ai candidoza si iei degeaba pastile ori creme pentru candida, vezi si tu ca nu functioneaza tratamentele pentru acest dagnostic.. Sunt o multitudine de probleme ce pot cauza mancarimi in zona genitala, mergi neaparat la medic pentru Papanicolau si analiza de secretie.

va multumesc mult pt raspunsuri, problema e ca inainte acuzam doar mancarimi, acum, vaginul ma ustura foarte tare in timpul actului sexual.si mi-e teama sa nu fie ceva mai grav decat candidoza

Shanice, am şi eu aceeaşi problemă...
Mie mi s-a întâmplat să-mi treacă, apoi mi-a apărut din nou. Încearcă să nu te scarpini. Pe mine, una, mă şi doare...
Dacă găseşti leac, te rog să spui !
Sănătate !
Mie mi s-a întâmplat să-mi treacă, apoi mi-a apărut din nou. Încearcă să nu te scarpini. Pe mine, una, mă şi doare...
Dacă găseşti leac, te rog să spui !
Sănătate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Bubite mici albe + mancarime
- 6mancarimi ale pielii
- 4mancarimi ale pielii
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 4Ma mananca foarte tare capul
- 2mancarimi si pete rosii
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 0mancarimi pe piele pe timp de caldura
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 1Mancarime insuportabila a pielii
- 1Mancarimi de piele
- 1Mancarimi nazale
- 1Mâncărime excesivă la contactul fizic și trecerea de la rece-cald
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: