Usturime si mancarime in zona genitala
Buna ziua! De cateva zile simt o mancarime insotita de o senzatie de usturime in zona genitala. La inceput parea a fi ceva banal, dar pe parcurs s-a agravat, devenind astfel un discomfort constant. Acum o zi am avut contact sexual cu prietenul meu, iar pe tot parcursul desfasurarii am simtit acea usturime. De ieri pana astazi senzatia de mancarime a crescut, iar acum, in timpul dusului, am observat 2 picaturi vage de sange. Tin sa precizez c in urma cu o saptamana-doua am luat antibiotic pentru o raceala mai puternica. Credeti ca are vreo legatura?
1 comentarii
Buna ziua,
efectuati un test de secretie vaginala pentru a afla de unde vine acest disconfort; doar din descrierea dvs nu se poate pune un diagnostic, este nevoie de o analiza a secretiei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
efectuati un test de secretie vaginala pentru a afla de unde vine acest disconfort; doar din descrierea dvs nu se poate pune un diagnostic, este nevoie de o analiza a secretiei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 13mancarimi vaginale
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 11scurgeri :D
- 0Probleme la penis
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 1Iritaţii?
- 4Bubite rosii si mancarimi vaginale
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala