Usturime si mancarime in zona genitala
Buna ziua! De cateva zile simt o mancarime insotita de o senzatie de usturime in zona genitala. La inceput parea a fi ceva banal, dar pe parcurs s-a agravat, devenind astfel un discomfort constant. Acum o zi am avut contact sexual cu prietenul meu, iar pe tot parcursul desfasurarii am simtit acea usturime. De ieri pana astazi senzatia de mancarime a crescut, iar acum, in timpul dusului, am observat 2 picaturi vage de sange. Tin sa precizez c in urma cu o saptamana-doua am luat antibiotic pentru o raceala mai puternica. Credeti ca are vreo legatura?
1 comentarii
Buna ziua,
efectuati un test de secretie vaginala pentru a afla de unde vine acest disconfort; doar din descrierea dvs nu se poate pune un diagnostic, este nevoie de o analiza a secretiei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
efectuati un test de secretie vaginala pentru a afla de unde vine acest disconfort; doar din descrierea dvs nu se poate pune un diagnostic, este nevoie de o analiza a secretiei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6curiozitate! E iritatie?
- 4usturimi vaginale
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 3trichomonas vaginalis
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 8incertitudine mare
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 16infectie cu esherihia coli
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 2usturimi in zona genitala
- 1Mancarimi vaginale
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 0Vaginita acuta
- 0Candidoza sau nu?
- 1Candida se tot repeta!
- 1Problemă intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala