Usturime si mancarime in zona genitala
Buna ziua! De cateva zile simt o mancarime insotita de o senzatie de usturime in zona genitala. La inceput parea a fi ceva banal, dar pe parcurs s-a agravat, devenind astfel un discomfort constant. Acum o zi am avut contact sexual cu prietenul meu, iar pe tot parcursul desfasurarii am simtit acea usturime. De ieri pana astazi senzatia de mancarime a crescut, iar acum, in timpul dusului, am observat 2 picaturi vage de sange. Tin sa precizez c in urma cu o saptamana-doua am luat antibiotic pentru o raceala mai puternica. Credeti ca are vreo legatura?
1 comentarii
Buna ziua,
efectuati un test de secretie vaginala pentru a afla de unde vine acest disconfort; doar din descrierea dvs nu se poate pune un diagnostic, este nevoie de o analiza a secretiei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
efectuati un test de secretie vaginala pentru a afla de unde vine acest disconfort; doar din descrierea dvs nu se poate pune un diagnostic, este nevoie de o analiza a secretiei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa acutul sexual ma ustura mereu
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 3usturimi in zona genitala dupa contactul sexual
- 3Usturime groaznica
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 0Usturime vaginala
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 3Usturimi si dureri foarte mari
- 1Mancarime si usturime
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 1Mancarime Testicule
- 4Mancarime zona genitala
- 0Infectie cu candida in zona intima
- 1Mâncărimi zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala