fobia de a vorbi in public

09-07-2009
Carolaina
Nu este medic/terapeut
Carolaina
urasc sa vorbesc in public, am senzatia ca sunt o incapabila de a lega 2 fraze in fata unui auditoriu cat de cat oficial. pradoxul este ca ador sa fiu in centrul atentiei si pe langa toate astea cant pe scena. imi place sa cant pe scena, n-am nici un stres, imi place publicul, insa cand se pune problema sa vorbesc...ma tai, nu-s in stare sa scot o vorba. sunt studenta la arhitectura si de multe ori trebuie sa ne prezentam proiectele in fata profesorilor (vreo 8-9 deodata) si a colegilor...toata transpir si parca sunt o agramata (ceea ce imi place sa cred ca nu sunt).as prefera sa le trag o cantare...mi-ar fi mult mai simplu.
ce sa fac?.ca se apropie proiectul de diploma si am stresul ca nu voi fi in stare sa-l sustin...
help!
1 comentarii
0
05-03-2010, ora 14:59
bertaana
Nu este medic/terapeut
bertaana
mergi la un psiholog, -*

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul