Fobia sociala.
Eu iau urmatoarele pastile :
leponex 100 mg 0-1-2
abilify 15 mg 1-0-0
diazepam 10 mg 2-0-0
cipralex(elicea) 1-0-1
Depakine 300 mg 1-1-1.
Am dublu diagnostic.Sufar de schizofrenie si fobie sociala din 2007.Am incercat multe scheme de tratament.Dar ma simt tot rau in lume.Care credeti ca ar putea fi cea mai buna schema de tratament pt fobia sociala deoarece aceasta ma deranjeaza foarte foarte tare ? Episoade psihotice nu mai am.Ma duc regulat la psihiatru dar as vrea sa stiu si alte pareri va rog frumos.Va multumesc!
leponex 100 mg 0-1-2
abilify 15 mg 1-0-0
diazepam 10 mg 2-0-0
cipralex(elicea) 1-0-1
Depakine 300 mg 1-1-1.
Am dublu diagnostic.Sufar de schizofrenie si fobie sociala din 2007.Am incercat multe scheme de tratament.Dar ma simt tot rau in lume.Care credeti ca ar putea fi cea mai buna schema de tratament pt fobia sociala deoarece aceasta ma deranjeaza foarte foarte tare ? Episoade psihotice nu mai am.Ma duc regulat la psihiatru dar as vrea sa stiu si alte pareri va rog frumos.Va multumesc!
4 comentarii
La ce medicamente iei nu prea mai ai ce face in privinta anxietatii. Insa vreau sa te ajut si sa-ti spun sa urmaresti ce am scris pana acum pe forum nu sub numele de clozapin_ ci sub cel de clozapin. (Si eu luam un pumn de medicamente in trecut. ) Daca ai rabdare !
Si eu am suferit de fobie sociala ca acum 3 ani, dar nu am urmat nici un fel de tratament, mi-am facut curaj si ieseam in ficare seara cate putin(deoarece era mai putina lume pe strada) si cu timpul a disparut.
Iti doresc multa sanatate!
Iti doresc multa sanatate!
Netsky1984, tu iti doresti sa socializezi cu oamenii si ceva te retine sau nu iti doresti dar esti obligat sa o faci ?
poti incerca lyrica(pregabalin)..nu provoaca dependenta...si ca benzo clonazepam daca cel dintai nu te ajuta .
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7probleme psihice
- 16fobii sociale
- 5Recomandari in cazul fobiei sociale
- 7nu inteleg ce se intampla cu mine???
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 6sufar de fobie sociala?
- 6Frica de a sta singur in casa, dar si de a iesi din casa
- 3De la grasanul scuipat zilnic la fobie sociala si in final afectiune bipolara, maniac
- 7sunt schizofrenic de ceva vreme si am o problema cand merg pe strada
- 3Frica de cei apropiati
- 7Increderea in sine
- 3Frica de a vorbi in public
- 3fobie sociala
- 63Depresie+ fobie sociala
- 7Fobie sociala
- 5Am fobie sociala si trebuie sa tin o prezentare
- 47Pregabalin.Lyrica.
- 7Am fobie sociala si urmeaza sa am de sustinut o prezentare
- 4Anxietate/fobie sociala
- 4Fobie sociala