Fobie
Am dantura foarte stricata, cu infectii, puroi, dar din cauza fobiei de ac, de cate ori am incercat la stomatolog am lesinat si mi-a fost foarte rau.As vrea sa stiu daca este in Oradea dentist care face extractii cu inhalosedare sau sedare intravenoasa, sa fiu adormita?Numai suport asa.Va multumesc.
2 comentarii
nu vreau sa o luati in nume de rau...dar in general aceste fobii sunt niste fite...indolente si nepasare...
daca totusi este cazul unei fobii cred ca ar trebui sa gasiti in oradea macar un cabinet particular...sau daca nu o clinica de chirurgie maxilo faciala care sa fie dotata cu inhalosedare...doar sa cautati mai cu atentie.
din pacate nu am referinte pentru dumneavoastra...insa cred ca este nevoie sa gasiti un stomatolog cu rabdare si intelegere...si dupa cateva sedinte de acomodare veti intelege ca nu aveti motive de ingrijorare cand vine vorba de ace...sunt mici si nu va pot face rau...sunt in mana stomatologului..
oricum...curaj...
daca totusi este cazul unei fobii cred ca ar trebui sa gasiti in oradea macar un cabinet particular...sau daca nu o clinica de chirurgie maxilo faciala care sa fie dotata cu inhalosedare...doar sa cautati mai cu atentie.
din pacate nu am referinte pentru dumneavoastra...insa cred ca este nevoie sa gasiti un stomatolog cu rabdare si intelegere...si dupa cateva sedinte de acomodare veti intelege ca nu aveti motive de ingrijorare cand vine vorba de ace...sunt mici si nu va pot face rau...sunt in mana stomatologului..
oricum...curaj...
Chiar nu sunt fite, incep sa tremur, curge apa pe mine si lesin, am tot cautat dar inca nu am gasit nimic la noi in oras.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar