formatiune in interiorul buzei superioare

31-07-2016
dayanag
Nu este medic/terapeut
dayanag
Buna ziua, Acum cateva zile am observat o formatiunie nedureroasa, albicioasa in interiorul buzei superioare.Nu stiu daca este o afta pt ca nu ma doare, nu are zona rosiatica in jurul ei, este ca o umflatura foarte mica alba, iar atunci cand ating cu limba o simt ca o umflatura pe o vena ( nu stiu exact cum sa va explic) Acum doua saptamani aproximativ am avut sindromul mana picior ( desi atunci medicul s-a uitat in gura si nu era nici o bubita) imi aparusera doar pe coate, genunchi si fese. ulterior aceasta boala mi-au trecut, si am vazut aceasta formatiune sa-i zic asa pe buza in interior. aveti idee de la ce poate fi?multumesc frumos
2 comentarii
0
31-07-2016, ora 12:43
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Este greu sa pui un diagnostic si sa spui clar ce este doar din descrieri. Va sugerez sa solicitati o consultatie la un medic stomatolog cu specialitatea pe chirurgie.
O zi buna sa aveti!
0
31-07-2016, ora 13:23
dayanag
Nu este medic/terapeut
dayanag
Multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul