Fractură claviculă 1/3 medie
Salut!! Acum două săptămâni am suferit un accident în care m-am căpătat cu o fractură de clavicula 1/3 medie mi sa spus să stau 30 de zile cu bandajul în 8 și am observat că acum după două săptămâni am un fel de( ciot) se simte la atingere și vizibil foarte puțin, când stau în pat vertical nu se mai simte. Întrebarea mea este dacă afectează sau nu cu ceva acest "ciot" pe viitor? Multumesc frumos!!
4 comentarii
Buna seara,
Situatia descrisa de D-voastra este absolut obisnuita in fracturile 1/3 medii ale claviculei.
Nu va nelinistiti, calusul osos se va re-modela in urmatorii ani, ajungand aproape inobservabil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Situatia descrisa de D-voastra este absolut obisnuita in fracturile 1/3 medii ale claviculei.
Nu va nelinistiti, calusul osos se va re-modela in urmatorii ani, ajungand aproape inobservabil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
După vindecare mă mai doare umărul, pot să îmi ridic brațul și să-l mișc dar mai am dureri, este normal?
Salut, aceeasi fractura o am si eu, sunt in a patra sapt.cu bandaj in 8 inca simt ca nu sa lipit osul, la tine in cat timp sa lipit clavicula ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Fractura de umar
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70