Fractura col femural stang, garden III
Buna ziua,
am fost operat cu fractura col femural stang, garden III, la doar cateva ore dupa accident - reducerea indirecta pe masa ortopedica si osteosinteza cu 3 suruburi de compresiune pentru colul femural, sub control RxTV.
Intrebarea mea este urmatoarea: la cat timp dupa operatia voi deveni "functional"? (Momentan ma deplasez cu carje axilare, fara a pune greutate pe piciorul operat.) Cat timp dureaza recuperarea si in ce consta recuperarea?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
am fost operat cu fractura col femural stang, garden III, la doar cateva ore dupa accident - reducerea indirecta pe masa ortopedica si osteosinteza cu 3 suruburi de compresiune pentru colul femural, sub control RxTV.
Intrebarea mea este urmatoarea: la cat timp dupa operatia voi deveni "functional"? (Momentan ma deplasez cu carje axilare, fara a pune greutate pe piciorul operat.) Cat timp dureaza recuperarea si in ce consta recuperarea?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii
Buna ziua!
Raspunsul depinde de o multitudine de variabile.
Ideal ar fi sa puneti aceste intrebari chirurgului care v-a operat, deoarce este singurul care cunoaste starea pre, intra- si post-operatorie, situatia colului femural, stabilitatea montajului de osteosinteza, datele D- voastra personale etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde de o multitudine de variabile.
Ideal ar fi sa puneti aceste intrebari chirurgului care v-a operat, deoarce este singurul care cunoaste starea pre, intra- si post-operatorie, situatia colului femural, stabilitatea montajului de osteosinteza, datele D- voastra personale etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40fractura de femur
- 33fractura de femur
- 7fractura cominutiva diafiza femurala
- 0fractura de femur
- 7recuperare costuri proteza femur
- 4Fractura deschisa de femur, complicatii, VA ROG RASPUNS!!!
- 4Fractura col femural
- 7fractura femur...alungirea femurului
- 15Fractura femur stang
- 16fractura femur
- 3Fracturi, recuperare?
- 1Este normala durerea dupa o operatie de fractura de col femural?
- 0Fractura de femur/amorteste cand conduc
- 2Fractura Cominutiva femur
- 2Instabilitate picior drept dupa operatia de femur
- 0Fractura col femural neoperata
- 0Recuperare mers normal după fractură de femur
- 0Flexia genunchiului limitata in urma operatiei de ruptura de femur
Mai multe informații despre: fractura de femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: