fractura de articulatie
Bna seara. La inceputul anului am cazut si mi0am fracturat cotul drept.Bineinteles ca am stat in ghips muult si bine, am devenit ambidextra. Problema este ca acum, aproape un an mai tarziu mai simt dureri in locul respectiv? de ce ? Voi ramane toata viata cu o sensibilitate in locul respectiv?
multumesc
multumesc
1 comentarii
Stimata Doamna,
Nu ati precizat:
- tipul de fractura si localizarea acesteia (exista sute de tipuri de fracturi ale cotului);
- sediul durerii actuale. Exista 3 nervi care trec pe la nivelul cotului, si compresiunea oricaruia dintre ei poate provoca durere, care insa este extrem de specifica.
Prin urmare, avem nevoie de multe detalii privind sediul anatomic al durerii, tipul si durata acesteia, caracterul mecanic sau inflamator etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu ati precizat:
- tipul de fractura si localizarea acesteia (exista sute de tipuri de fracturi ale cotului);
- sediul durerii actuale. Exista 3 nervi care trec pe la nivelul cotului, si compresiunea oricaruia dintre ei poate provoca durere, care insa este extrem de specifica.
Prin urmare, avem nevoie de multe detalii privind sediul anatomic al durerii, tipul si durata acesteia, caracterul mecanic sau inflamator etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu