fractura parcelara cap radial cu minima depalsare
in legatura cu aceasta problema, am avut o fractura de cap radial cu minima deplasare am tinut mina in ghips 21 zile apoi medicul a zis ca deplasarea a ramas minima si ma voi recupera in 2-3 saptamani, am 6 saptamani de cind am dat jos ghipsul si nu pot face flexii si extensii in schimb rotatiile sau recuperat 80%, in aceste 6 sapt am facut masaje zi de zi cu arnica exercitii la recomandarea unui kinetoterapeut dar le-am facut singur acasa.iar mina nu cedeaza, ce imi recomandati sa fac?
1 comentarii
Buna ziua!
Tratamentul moderna al fracturilor capului radial, cand nu este neviue de operatie, exclud total orice imobilizare gipsata, in favoarea unei imobilizari minime in esarfa pentru 10 zile, timp in care se incepe kinetoterapia.
Imobilizarea gipsata de 3 sapt determina o ankiloza articulara cu care trebuie sa luptati multe luni de zile, cu eforturi importante de kineto-terapie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Tratamentul moderna al fracturilor capului radial, cand nu este neviue de operatie, exclud total orice imobilizare gipsata, in favoarea unei imobilizari minime in esarfa pentru 10 zile, timp in care se incepe kinetoterapia.
Imobilizarea gipsata de 3 sapt determina o ankiloza articulara cu care trebuie sa luptati multe luni de zile, cu eforturi importante de kineto-terapie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune: