Fractura SH IV tibie proximala/fractura platou tibial

In urma unui accident de masina, copilul meu a fost diagnosticat cu fractura tibie proximala.Fractura platou tibial.Recomandarea medicului a fost imobilizarea in ghips in defavoarea interventiei chirurgicale, însoțită de anticoagulante zilnice si revenire la control dupa 3 săptămâni.
Toți stim că in efortul de a ne informa ajungem sa citim atatea pareri, incat ajungem sa nu stim ce sa mai credem.
Am tot respectul pentru personalul medical de la spitalul unde a fost tratat copilul, doresc doar sa cer o părere unor specialiști care ne ajută pe acest forum:
este ok pentru acest diagnostic tratamentul clasic, cu ghips?Cat ar putea dura perioada de purtat ghipsul si la cat timp dupa ce este scos se poate merge normal?
Intreb acest lucru deoarece am citit opinii ca astfel.de fractură se repară numai chirurgical.
Va mulțumesc pentru un eventual raspuns.
Toți stim că in efortul de a ne informa ajungem sa citim atatea pareri, incat ajungem sa nu stim ce sa mai credem.
Am tot respectul pentru personalul medical de la spitalul unde a fost tratat copilul, doresc doar sa cer o părere unor specialiști care ne ajută pe acest forum:
este ok pentru acest diagnostic tratamentul clasic, cu ghips?Cat ar putea dura perioada de purtat ghipsul si la cat timp dupa ce este scos se poate merge normal?
Intreb acest lucru deoarece am citit opinii ca astfel.de fractură se repară numai chirurgical.
Va mulțumesc pentru un eventual raspuns.
1 comentarii

Daca nu aveti o radiografie. Este greu de spus
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64fractura de astragal... este indicata vreun tip de proteza pentru asemenea fractura?
- 4fractura maleola+fisura platou tibial
- 25fractura tibie si peroneu
- 19Fractura de gamba operata
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 6fractura platoul tibial.. cam cat timp mai trebuie sa stau fara sa pun in pamant piciorul?
- 21fracturi membre inferioare
- 6Fractura Diafiza 1 3 Tibie
- 1Dubla fractura de tibie si peroneu
- 3Durere genunchi după fractura tibie
- 4Fractură platou tibial
- 5Fractura platou tibial
- 2Fractura de platou tibial
- 2Fractura maleola tibiala si peroniera stanga
- 1Fractura tibioperoniera cu diastazis piciorul stang
- 5Update : Fractura de tibie 1/3 distala
- 0Fractura platou tibial - mai pot schia?
- 6Febra 38 - 38'5 după operație fractura tibie
- 4Fractura acută de hemiplatou tibială lateral prin impactare
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura de platou tibial