Fractura tibie
Acum 9 zile mi-am fracturat tibia de la piciorul drept in trei locuri, un pic mai in jos decat mijlocul tibiei, am avut o mica rana si mia cusuto, am fost la raze si nu e deplasat si la pus in ghips, dupa 6 zile nam mai putut de dureri si am mers din nou la urgenta, mi-a taiat ghipsul pe la jumate si doar la invalit inapoi cu pansament, acum nu ma mai doare daca stau in pat drept, cand ma dau jos simt o presiune mare dar e suportabile pe o scurta perioada, iar cand il misc un pic in stanga sau un dreapta ma doare foarte tare. Mia zis medicul sal tin 35 de zile. Dar dupa 25 de zile sa incep sa umblu si sa calc pe picior.si pentru 35 de zile mia dat sa iau injectii in burta. Am o neintelegere cand ma dau jos din pat sau il misc fara sa vreau simnt ca se freaca sau se misca de la locul unde e fracturat dar nu se aude. E normal? Sau se agraveaza cand simt asa?
10 comentarii
postati radiografiile daca puteti?
ce inseamna o mica rana? a fost o fractura deschisa?
ce inseamna o mica rana? a fost o fractura deschisa?
Buna ziua, de la lovitura care am avuto la tibie mia curs sange si am avut o mica gaura cat o unghie de la un deget, incerc sa trimit radiografia, multumesc ca mi-ati raspuns.
nam reusit sa trimit radiografia dar am facut trei poze si poate va ajuta
Am trimis pozele pe adresa asta romedicrogmail.com
eu nu stiu cum pot fi unii colegi atat de optimisti sa creada ca o fractura de diafiza tibiala se vindeca in 5 saptamani si pacientul poate sa incarce piciorul cu greutate totala (in atela ghipsata!) dupa nici 4 saptamani? aceste fracturi au nevoie pentru vindecare cel putin 3 luni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Fractura de gamba operata
- 5recuperare dupa fractura de tibie
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 11Fractura tibie
- 3Probleme cu glezna de 2 ani de la fractura
- 17fractura diafiza tibie operata.. cat dureaza recuperarea, pentru a merge fara carje?
- 0Fractura de tibie si fibula
- 5Fractura Pilon Tibial si Peroneu
- 3Durere genunchi după fractura tibie
- 1Fractura tibie cu deplasare minima
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 2Fractura tibie copil de 2 ani 8 luni
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 0Fractura tibie+fibula 1/3 distala
- 0Problema fractura tibie dupa operatie.
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
- 4Fractura tibia si fibula.
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: