Frisoane fara febra

Buna ziua.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
2 comentarii

Intrati pe site-ul pacient.assmb.ro si gasiti acolo 300 de medici care raspund online gratuit. Este o platforma realizata de Primaria Capitalei. Completati formularul si vi se va raspunde foarte rapid.
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinichi drept in coborare
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 1urinari foarte dese
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 7urinez des - sfaturi
- 7probleme cu rinichii
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 3urinari dese, intrerupte de scurgeri de sange si dureri
- 5Prostatita cronica acutizata
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 5urinare frecventa
- 5Crize de spasmofilie?!
- 0Urinari dese.
- 0Urinari dese
- 0Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 8Probleme cu urinarea.. Putin si foarte des!
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
Mai multe informații despre: Frisoanele Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: