Frisoane fara febra
Buna ziua.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
2 comentarii
Intrati pe site-ul pacient.assmb.ro si gasiti acolo 300 de medici care raspund online gratuit. Este o platforma realizata de Primaria Capitalei. Completati formularul si vi se va raspunde foarte rapid.
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simt nevoia sa urinez des
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 18tuberculoza
- 4Singulair, frisoane si amorteala mainilor
- 9urinari foarte dese
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 14Cistita
- 7Urinez foarte des
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 3Urinez foarte des, va rog sa ma ajutai cu un raspuns
- 4Nu stiu ce se intampla cu mine...
- 2urinat des
- 1Impotriva urinatului
- 6Problema
- 0Urinare frecventa si durere surda in zona bazinului in dreapta
- 2A mai folosit cineva ovule Veregen?
- 7Posibila infectie urinara
Mai multe informații despre: Frisoanele Urinarea frecventa