Frisoane fara febra

Buna ziua.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
2 comentarii

Intrati pe site-ul pacient.assmb.ro si gasiti acolo 300 de medici care raspund online gratuit. Este o platforma realizata de Primaria Capitalei. Completati formularul si vi se va raspunde foarte rapid.
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 2urinez foarte des
- 2durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
- 2senzatie de urinare
- 27urinari frecvente
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 4Nu stiu ce se intampla cu mine...
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 2Urinez des
- 3digestia
- 0senzatie de urinare permanenta
- 0Frisoane, temperatura
- 1Urinari frecvente
- 0Infecție urinară
- 6Problema
- 3Urinari frecvente.
- 2Scaun dereglat
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
- 3Urinare de la Stres?! + Atacuri de panica
Mai multe informații despre: Frisoanele Urinarea frecventa