Frisoane si febra in timpul noptii

Buna ziua,
Dupa o radiografie pulmonara s a vazut un semn pe plamanul drept si sotul meu a fost internat pentru investigatii suplimentare. I s-a facut un RMN apoi un tomograf, si la ambele s-a vazut o leziune sechelara in acea zona. Pana la obtinerea rezultatului de la cultura de sputa, i s a recomandat sa inceapa tratamentul preventiv pentru TBC, dar a reinceput sa aiba frisoane si febra( 38 cu 5) numai in timpul noptii. Ce analize suplimentare recomandati sau ce parere aveti despre aceste simptome?
Dupa o radiografie pulmonara s a vazut un semn pe plamanul drept si sotul meu a fost internat pentru investigatii suplimentare. I s-a facut un RMN apoi un tomograf, si la ambele s-a vazut o leziune sechelara in acea zona. Pana la obtinerea rezultatului de la cultura de sputa, i s a recomandat sa inceapa tratamentul preventiv pentru TBC, dar a reinceput sa aiba frisoane si febra( 38 cu 5) numai in timpul noptii. Ce analize suplimentare recomandati sau ce parere aveti despre aceste simptome?
1 comentarii

Bună ziua! Febra si frisonul pot apărea în tuberculoza pulmonară. La CT care a fost concluzia? Așteptați rezultatele de la spută și în spital va primi și medicație simptomatică (inclusiv antipiretice). O zi liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2febra din cauza expunerii ochilor
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 5rubeola dupa ror, posibil?
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 6Locuim in America si sotul meu raceste frecvent
- 1febra de 10 zile?
- 5Antibioticele si menstruatia
- 1febra interioara?
- 5Crize de spasmofilie?!
- 3cat poate dura febra?
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 0Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
- 3digestia
- 0Infecție bacteriana, internare, nu se confirma
- 0Alergie la paracetamol si aspirina
Mai multe informații despre: Febra Frisoanele