ganglion inflamat
Buna ziua,
Am 40 ani si de 3 luni am observat ca am axila putin inflamata. Am facut mamografie bilaterala care nu indica nici o modificare la nivelul sanului, dar care arata ganglionii usor inflamati pe partea stanga. Mai precis, cel mai mare are 13 milimetrii. Medicul care mi-a facut mamografia mi-a recomandat sa fac analize de sange (hemoleucograma completa, vsh si fibrinogen) si o radiografie la plamani. Mentionez ca nu am nici o infectie a pielii axilei. Ce poate fi?
Multumesc anticipat
Am 40 ani si de 3 luni am observat ca am axila putin inflamata. Am facut mamografie bilaterala care nu indica nici o modificare la nivelul sanului, dar care arata ganglionii usor inflamati pe partea stanga. Mai precis, cel mai mare are 13 milimetrii. Medicul care mi-a facut mamografia mi-a recomandat sa fac analize de sange (hemoleucograma completa, vsh si fibrinogen) si o radiografie la plamani. Mentionez ca nu am nici o infectie a pielii axilei. Ce poate fi?
Multumesc anticipat
1 comentarii
Inflamatie a axilei inseamna ca zona este mai calda decat de obicei, dureroasa si pielea are modificata culoarea spre rosu.Poate ca este o hidrosadenita in formare...dar daca nu ai nimic din ceea ce am spus, doar ganglionii usor mariti, se pot lua in considerare multe boli si atunci trebuie sa tii cont de sfatul medicului si sa faci investigatiile recomandate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp
- 2Trombocite scazute
- 1Roseata fetei si a ochilor in permanenta