Ganglioni umflati si masea minte
Buna seara!
De 2 zile mi s'au umflat ganglionii din partea dreapta, acolo unde imi creste maseaua de minte. Sunt durerosi la atingere si am si dureri in gat la inghitire, tot pe partea cu pricina. Inca de la inceputul eruperii, am observat ca de langa maseaua abia iesita din gingie iesea puroi. Am fost la medicul stomatolog, care mi'a spus ca nu am de ce sa imj fac griji, e ceva normal si ca ar trebui sa intretin igiena cum trebuie acolo.
Acum eu imi fac grij, din pricina acestor ganglioni f mariti si durerosi...tin sa precizez ca fac tratament cu METOTREXAT de cateva luni si dat fiind faptul ca sistemul meu imunitar este mult afectat, ar trebui sa imi fac griji in plus sau pur si simplu trebuie sa astept sa erupa maseaua de tot?
Va multumesc anticipat
De 2 zile mi s'au umflat ganglionii din partea dreapta, acolo unde imi creste maseaua de minte. Sunt durerosi la atingere si am si dureri in gat la inghitire, tot pe partea cu pricina. Inca de la inceputul eruperii, am observat ca de langa maseaua abia iesita din gingie iesea puroi. Am fost la medicul stomatolog, care mi'a spus ca nu am de ce sa imj fac griji, e ceva normal si ca ar trebui sa intretin igiena cum trebuie acolo.
Acum eu imi fac grij, din pricina acestor ganglioni f mariti si durerosi...tin sa precizez ca fac tratament cu METOTREXAT de cateva luni si dat fiind faptul ca sistemul meu imunitar este mult afectat, ar trebui sa imi fac griji in plus sau pur si simplu trebuie sa astept sa erupa maseaua de tot?
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Buna seara, nu este normal sa aveți puroi la Erupția molarilor de minte. Se întâmpla frecvent in momentul in care aceștia nu au loc sa erupă. Cel mai bine este sa faceți o radiografie, ca medicul sa vada dacă molarii de minte au o situația favorabilă pentru erupție și in funcție de acest lucru decide dacă este necesară extracția sau așteptați ca aceștia sa erupă normal. Sa aveți grija cu igiena pana atunci. O seara buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractia molarului de minte
- 5probleme extractie molar minte
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 5bebe 8 luni are diaree
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 2dureri mari masea de minte
- 4Infectie masea minte
- 1extractie masea minte
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 4maseaua de minte
- 0De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?
- 2Maseaua de minte
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 1Problema masea de minte
- 1Masea de minte
- 2Problema maseaua de minte
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Eruptia dentara Maseaua de minte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: