Gangrena dentara

18-01-2011
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua, am cangrena la al doilea premolar stanga sus si as vrea sa stiu ce se poate face cu acest dinte si daca prezinta risc pt sanatate si pt restul dintilor de langa, am tot urmat tratament pt cangrena dar se pare pana la urma singura solutie e extractia, mi-e cam groaza nu de extractie ci de faptul ca daca merg sa mi se faca aceasta extractie raman fara un dinte in fata iar un implant costa foarte mult si nu dispun momentan de banii necesarii pt a face unul si nici nu vreau sa imi pun o lucrare pt ca imi distruge dintii de langa... Nu stiu ce sa fac, ce imi recomandati?
3 comentarii
0
18-01-2011, ora 10:05
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Din cate am auzit un implant de calitate ajunge la peste 500 € dar nici nu vreau sa stau cu infectie dentara pt. ca in timp aceste infectii pot cauza probleme de sanatate in tot organismul, momentan nu imi permit sa dau cel putin 500-600 € doar pe un implant, nu dispun de banii necesari...la salariile din prezent mi se pare enorm sa platesti atat pt. un singur dinte...
0
18-01-2011, ora 11:35
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Dintii cu gangrena se pot trata endodontic. De preferinta cu diga.
Premolarul merita tratat doar daca are pereti dentari suficienti cit sa suporte o restaurare (coroana dentara).
0
30-06-2011, ora 06:59
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua, va scriu pt. ca nu stiu daca e normal ceea ce mi se intampla si nu stiu ce ar trebui sa fac... Acum 2 zile am fost la doctor si mi s-a efectuat extractia acestui premolar cu cangrena de care vorbeam mai sus, extractia a durat ceva dar a mers destul de bine, mi-a si chiuretat locul fiindca premolarul avea puroi. Problema e ca ca ma doare inca locul, simt o jena in tot obrazul iar durerea radiaza pana sus la ochi... E normal pana se vindeca? Sunt 2 zile de atunci... E o durere pulsatila, o simt pana sus in ochi si in obraz. Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca nu am luat antibiotice fiindca doctorul respectiv nu a mentionat. Imediat dupa extractie partea stanga a fetei mi s-a umflat f tare, acum durerea in locul de la extractie e ca o durere normala de masea.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: gangrena dentara

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: