genu valgum bilateral la un baietel din cluj
domnule doctor, tin sa va multumesc din suflet pentru raspunsul dat. dar pentru a ajunge in bucuresti la un medic ortoped pediatru sunt niste costuri pe care nu am posibilitate sa le suport si de aceea am consultat 3 medici chirurgi ortopezi din cluj care 2 au spus sa poarte ghete ortopedice, iar al 3 ia dat orteze de noapte, care le-a purtat 4 luni si dupa aceea a zis sa il operez.as vrea sa stiu daca as putea sa ii dau copilului si ceva vitamine sau calciu deoare ce nici un medic nu mi-a recomandat. sau sa fac ceva analize.
va multumesc din suflet.
va multumesc din suflet.
1 comentarii
Stimata Doamna,
Faptul ca in Cluj opiniile sunt diferite va indreptateste sa consultati un ortoped pediatru in Bucuresti (nu la mine, eu nu sunt ortoped pediatru, dar va pot recomanda colegi foarte buni...). Este adevarat ca o deplasare la Bucuresti necesita anumite costuri, dar cred ca astfel macar va linistiti...
Analizele, ca si suplimentele de calciu sau vitamine sunt inutile, problema fiind una mecanic-conformationala.
Este preferabil sa aveti o opinie ferma pro sau contra operatiei, ca si impotriva ghetelor ortopedice (eu sunt impotriva tuturor acestor tratamente, cu exceptii rarissime).
Va stau oricand la dispozitie.
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Faptul ca in Cluj opiniile sunt diferite va indreptateste sa consultati un ortoped pediatru in Bucuresti (nu la mine, eu nu sunt ortoped pediatru, dar va pot recomanda colegi foarte buni...). Este adevarat ca o deplasare la Bucuresti necesita anumite costuri, dar cred ca astfel macar va linistiti...
Analizele, ca si suplimentele de calciu sau vitamine sunt inutile, problema fiind una mecanic-conformationala.
Este preferabil sa aveti o opinie ferma pro sau contra operatiei, ca si impotriva ghetelor ortopedice (eu sunt impotriva tuturor acestor tratamente, cu exceptii rarissime).
Va stau oricand la dispozitie.
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Fractura de umar
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu