Gingie deteriorata

01-12-2018
Silviu16
Nu este medic/terapeut
Silviu16
Buna ziua!
Acum cativa ani in urma am fost la un medic stomatolog pentru o durere la un dinte. Mi s-a scos nervul de la dinte si mi s-a plombat dintele acela. Dupa un timp deasupra dintelui pe gingie a inceput sa apara o pata inchisa la culoare. Acum in loc de acea pata, in locul unde a fost acea pata, am gingia deteriorata, o gaura in gingie, deasupra acelui dinte. Cand ma spal pe dinti se vede ceva alb, probabil dintele din gingie. Oare din ce cauza? Multumesc!
5 comentarii
1
01-12-2018, ora 14:20
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. Este indicat sa faceti o radiografie retroalveolara la acel dinte si sa mergeti la control stomatologic. Poate fi o infectie cronica la acel dinte.
1
01-12-2018, ora 16:58
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara, este posibil ca între timp dintele sa se fu reinfectat și prin faptul ca nu ați mers imediat ce ați observat acest lucru înapoi la medic sa aveți in abces in acea zona. Aveți nevoie de o radiografie și sa ajungeți cât mai repede la medic.
0
02-12-2018, ora 14:41
Silviu16
Nu este medic/terapeut
Silviu16
Multmesc pentru raspunsuri. Deocamdata iau un antibiotic si observ impactul pozitiv. Sora mea mi-a recomandat medicul pentru plomba, si acum cand i-am arata gingia, ea nu a vazut nimic grav.Aceasta m-a facut sa-mi pun un semn de intrebare. Sora mea este tehnician dentar.M-a reprogramat din nou la alt doctor, dar ce ia comunicat acelui doctor este nevoia de o plomba, ceea ce nu este adevarat. Eu am problema in primul rand cu gingia. De aceea am intervenit aici, sa aflu si un alt punct de vedere.Multumesc. Am o intrebare: Se putea pune o plomba din ceva care sa afecteze dintele.Dupa ce aparut pata aceia, plomba mi-a cazut, dar pe langa faptul ca a cazut mi-a afectat si dintele. Stand si gandindu-ma putin, am realizat ca problema putea fi in acea plomba. Pasii sunt urmatorii; -mi-a aparut pata, sa deteriorat dintele, a aparut gaura in gingie. In aceste conditii, ma gandesc ca singura cauza, sa fie plomba. Se poate asa ceva?
1
03-12-2018, ora 07:18
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Nu materialul din care a fost pusa plomba este problema și pur și simplu cât de mare a fost Caria ce a afectat dintele cât de aproape sau departe a fost de nerv. De aici a plecat problema. Materialel din care sunt făcute plombele sunt compatibile cu mucoasa cavității bucale dar și structurile dintelui.
0
03-12-2018, ora 11:54
Silviu16
Nu este medic/terapeut
Silviu16
Multumesc pentru raspuns, asa o fi, insa sa mi se rupa dintele odata cu plomba, nu credeam ca se poate intampla. Oricum momentan am renuntat la programarea facuta. Multumesc de amabilitate si probabil Smile e ceea ce caracterizeaza firma dv. O zi buna, pacat ca nu-s din Bucuresti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: