Gingie retrasa sau lucrare dentara fixata incorect?

18-04-2021
ionut118
Nu este medic/terapeut
ionut118
Buna ziua!
In urma cu 1 luna de zile mi s a cimentat pe maxilarul superior o lucrarea mixta de 16 dinti, pe cei 4 dinti frontali ceramica pe zirconiu si in laterale incepand cu caninii metalo ceramica.
Problema este ca la unul din canini se vede o dunga gri/neagra la baza gingiei, semn ca gingia nu acopera in totalitate imbinarea dintelui.
Se mai poate face in sesul asta, exista vro posibilitate de a se cobora putin gingia sau trebuie sa faca alta lucrare pentru ca este cimentata definitiv.
Mi e ciuda pentru ca am platit 4000 euro si inca sa am probleme de estetica...
1 comentarii
0
21-03-2023, ora 10:40
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

în acest caz, este important să consultați dentistul cât mai curând posibil pentru a investiga problema. În funcție de situația specifică, poate exista posibilitatea de a ajusta lucrarea dentară existentă pentru a acoperi mai bine zona vizibilă a dintelui, sau poate fi necesară o altă lucrare pentru a remedia problema.

În general, atunci când o lucrare dentară este cimentată definitiv, nu mai poate fi ajustată în mod semnificativ, deci este important să abordați problema cât mai curând posibil pentru a evita eventualele complicații.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: