GLANDE FORDYCE
buna, am 17 ani si am pe penis si pe testicule niste cosulete, la pipait par a fi niste bilute mici, m-am interesat si sunt glande fordyce sau asa cv, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un tratament? nu imi place sa merg la doctor, de accea am apelat aici. merci si astept raspuns
2 comentarii
0
12-04-2009, ora 18:30
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut!
Fordyce spot sau angiokeratomul, este o conditie medicala care apare la 50-90% dintre adultii barbati. Nu necesita tratament, dar datorita faptului ca este o afectiune inestetica, se poate recurge la terapie cu laser CO2, peeling chimic cu TCA si chiar la tretinoin (acid all-tras retinoic). Din pacate, rezultatele sunt trecatoare, odata cu incetarea tratamentului, problema revenind.
Te sfatuiesc sa consulti un dermatolog. Vezi www.dermastyle.ro
Numai Bine si Paste fericit!
Fordyce spot sau angiokeratomul, este o conditie medicala care apare la 50-90% dintre adultii barbati. Nu necesita tratament, dar datorita faptului ca este o afectiune inestetica, se poate recurge la terapie cu laser CO2, peeling chimic cu TCA si chiar la tretinoin (acid all-tras retinoic). Din pacate, rezultatele sunt trecatoare, odata cu incetarea tratamentului, problema revenind.
Te sfatuiesc sa consulti un dermatolog. Vezi www.dermastyle.ro
Numai Bine si Paste fericit!
dar cv tratamen, creme una alta, nu exista? sincer mie frica de doctori si mai ales de lasere si din astea... stie cineva vreun tratament???
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv