Glezna incordata bebe 1an si trei luni

10-12-2013
Andradai
Nu este medic/terapeut
Andradai
Buna ziua! De o sapt ne confruntam cu o problema la piciorul stang al baietelui nostru! Il doare f tare glezna si tine talpa incordata si ridicata in partea de exterior calcand doar pe interiorul talpii. Uneori ezita sa puna piciorul in pamant mai ales dupa ce sede dar apoi porneste la mers. Parca il prinde durerea episodic dar am observat ca mai ales atunci cand incearca sa relaxeze zona! Si inainte de a adormi plange ca il doare. Am pus mana si ligamentul cred din fata e f tare rigid si cand incearca sa relaxeze plange! Am mai fost si la pediatru si am primit prednison 3zile dar nu a trecut! Astept un raspuns va multumesc!
2 comentarii
0
10-12-2013, ora 19:55
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cel mai indicat ar fi sa mergeti cu baietelul la un control pt. a nu avea ceva mai grav sau sa ramana cu probleme ale mersului permanente.
0
11-12-2013, ora 07:55
Andradai
Nu este medic/terapeut
Andradai
Azi mergem la ortoped ! Sper sa nu fie ceva grav!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: