Intrebare dureri la glezna dreapta
Bună ziua,
Am dureri la glezna dreapta când urc sau cobor scări. Sunt o femeie de 58 ani, talie 165, 52 kg (constanta), sunt foarte activă dar nu îmi forțez limitele si port numai încălțăminte comoda și cu toc de maxim 2 cm.
Am făcut RMN la glezna si concluzia: leziune osteocondrala gr.II, extinsă la nivelul suprafeței talare ant.in articulația talonaviculara, edem osos moderat, leziune osteocondrala gr.II la nivelul articulației cuboidului cu MTF 4., tenosinovită moderata la nivelul flexorului lung al halucelui.
Care poate fi cauza acestor leziuni și ce pot face?Mulțumesc.
Am dureri la glezna dreapta când urc sau cobor scări. Sunt o femeie de 58 ani, talie 165, 52 kg (constanta), sunt foarte activă dar nu îmi forțez limitele si port numai încălțăminte comoda și cu toc de maxim 2 cm.
Am făcut RMN la glezna si concluzia: leziune osteocondrala gr.II, extinsă la nivelul suprafeței talare ant.in articulația talonaviculara, edem osos moderat, leziune osteocondrala gr.II la nivelul articulației cuboidului cu MTF 4., tenosinovită moderata la nivelul flexorului lung al halucelui.
Care poate fi cauza acestor leziuni și ce pot face?Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5gimnastica pentru picioare
- 3RMN glezna in urma unei entorse
- 3durere glezna
- 44entorsa glezna
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 14Durere la tendon si in jurul gleznei
- 5contuzie la genunchi si la glezna
- 8Am si eu o problema cu glezna piciorului drept
- 6cand ma trezesc am piciorul intarit, simt ca se misca greu