Intrebare dureri la glezna dreapta
Bună ziua,
Am dureri la glezna dreapta când urc sau cobor scări. Sunt o femeie de 58 ani, talie 165, 52 kg (constanta), sunt foarte activă dar nu îmi forțez limitele si port numai încălțăminte comoda și cu toc de maxim 2 cm.
Am făcut RMN la glezna si concluzia: leziune osteocondrala gr.II, extinsă la nivelul suprafeței talare ant.in articulația talonaviculara, edem osos moderat, leziune osteocondrala gr.II la nivelul articulației cuboidului cu MTF 4., tenosinovită moderata la nivelul flexorului lung al halucelui.
Care poate fi cauza acestor leziuni și ce pot face?Mulțumesc.
Am dureri la glezna dreapta când urc sau cobor scări. Sunt o femeie de 58 ani, talie 165, 52 kg (constanta), sunt foarte activă dar nu îmi forțez limitele si port numai încălțăminte comoda și cu toc de maxim 2 cm.
Am făcut RMN la glezna si concluzia: leziune osteocondrala gr.II, extinsă la nivelul suprafeței talare ant.in articulația talonaviculara, edem osos moderat, leziune osteocondrala gr.II la nivelul articulației cuboidului cu MTF 4., tenosinovită moderata la nivelul flexorului lung al halucelui.
Care poate fi cauza acestor leziuni și ce pot face?Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere la glezna
- 56durere picior drept
- 9Entorsa la glezna- ligamente!?
- 35fractura bimaleolara stanga cu deplasare
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 10Durere de glezna
- 2glezna care scapa
- 0hipotiroidismul si durerile de glezne
- 6glezna umflata vanata - tratament naturist fara niciun rezultat
- 7Dureri de glezna noaptea
- 8Am si eu o problema cu glezna piciorului drept
- 11glezna cu probleme
- 0Umflatura la glezna piciorului stang, langa rotula.
- 4hematom
- 19Am calcat stramb - glezna umflata
- 1Dureri ale gleznelor
- 0Durere glezna
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 4Contuzie forte glezna
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
Mai multe informații despre: glezna RMN glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: