Glezna sta umflată de 2 luni
De 2 luni mi s-a umflat brusc glezna stg. Am fost la dr mi s-a dat calmante ptr ca ma si durea si schiopatam. În repaus la pat se desumfla cum ma scol în picioare se umfla iar.am facut analize eco glezna radiografie.
.dr reumatolog a zis sa nu cumva sa am sarcolioza.am facut hla b27 si angiotensin convertaza astept rasp.dupa 13 aug.nu stiu ce sa mai fac se umfla zilnic ma junghie.sunt în tratament cu diclofenac 1 cp pe zisi sulfasalazin 4 cp pe zi.dar le iau degeaba.ce ma sfătuiți.rasp de la alt dr.vreau altă părere.am 53 de ani 168cm si 85 kg
.dr reumatolog a zis sa nu cumva sa am sarcolioza.am facut hla b27 si angiotensin convertaza astept rasp.dupa 13 aug.nu stiu ce sa mai fac se umfla zilnic ma junghie.sunt în tratament cu diclofenac 1 cp pe zisi sulfasalazin 4 cp pe zi.dar le iau degeaba.ce ma sfătuiți.rasp de la alt dr.vreau altă părere.am 53 de ani 168cm si 85 kg
1 comentarii
Buna seara,
Este foarte posibil sa va confruntati cu un picior Charcot diabetic, datorat celor 25 kg in exces. Desigur ca exista si alte 100 ipoteze terapeutice diferite, toate fiind legate de greutatea excesiva.
Diagnosticul este 100% clinic, prin examinare directa.
Pentru moment trebuie sa evitati sa va sprijiniti pe acest picior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este foarte posibil sa va confruntati cu un picior Charcot diabetic, datorat celor 25 kg in exces. Desigur ca exista si alte 100 ipoteze terapeutice diferite, toate fiind legate de greutatea excesiva.
Diagnosticul este 100% clinic, prin examinare directa.
Pentru moment trebuie sa evitati sa va sprijiniti pe acest picior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 195Entorsa glezna
- 56durere picior drept
- 11glezne umflate, grele si amortite
- 3Glezna 'moale' sau platfus
- 1entorsa la glezna..
- 14Durere la tendon si in jurul gleznei
- 7Dureri de glezna noaptea
- 4Probleme glezna picior
- 5umflaturi pe glezne
- 11glezna cu probleme
- 5Umflare glezna dupa cazatura
- 1Umflatura glezna nedureroasa
- 1Problema glezna dupa tratament incorect
- 0Dureri de glezne si genunchi
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 2Dureri gamba si glezna.
- 1Ajutor, glezna! dureri la alergare sau mers prelungit
- 1Os iesit sub glezna
Mai multe informații despre: glezna durere la glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: