Glezna umflata dupa lovitura.

Buna ziua, pe data de 10 iunie(acum 12 zile) am fost la fotbal si un adversar mi-a dat un sut destul de tare in glezna, atunci nu m-a durut decat pe moment dar mi-a trecut repede, nici acum nu ma doare ci doar un pic cand dau in minge cu acea parte a piciorului sau cand apas cu mana pe acea zona. Nu este foarte umflata glenza, se observa cu ochiul liber doar daca te uiti atent, e mai mult o denivelare decat o umflatura. Umflatura e in zona oaselor tarsiene, zona dintre tibie si glezna. Sper ca am putut sa explic destul de clar. As vrea sa stiu daca este ceva problema serioasa si cam ce ar trebui sa fac?
1 comentarii

Buna ziua!
Este cu desavarsire imposibil sa cuantificam gravitatea leziunilor de la nivelul gleznei fara o minima examinare clinica locala.
Poate fi o fractura extrem de serioasa, cu consecinte invalidante si sechele pentru tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Este cu desavarsire imposibil sa cuantificam gravitatea leziunilor de la nivelul gleznei fara o minima examinare clinica locala.
Poate fi o fractura extrem de serioasa, cu consecinte invalidante si sechele pentru tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2help: entorsa de glezna
- 4ectima nodulara
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 57Entorsa glezna netratata corect
- 13Mica umflatura la glezna
- 9entorsa dubla glezna
- 4intepaturi in glezna
- 0Dureri de genuchi si glezna si trosnituri
- 5Entorsa glezna
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 13Entorsa glezna
- 3durere de glezna
- 1Acumulare de lichid la glezna
- 0Dureri de glezne si genunchi
- 1Entorsă gleznă
- 1Inflamatie glezna copil 5 ani
- 1Cred ca am făcut o entorsa sau luxatie
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
- 7Entorsa?
Mai multe informații despre: Entorsa de glezna glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: