glezna umflata in urma unei traumatisme
Buna ziua,
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
2 comentarii
Buna ziua!
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35dureri foarte mari de picior
- 13durere la glezna
- 57Entorsa glezna netratata corect
- 6entorsa recidivanta.. ma stiu cu platfus la glezna stanga
- 18blocarea gleznei prin artrodeza absolut necesara?
- 3durere glezna
- 13Mica umflatura la glezna
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 9fractura bimaleolara glezna
- 4Glezna piciorului umflata nu mai trece
- 8Am si eu o problema cu glezna piciorului drept
- 6Sport in fiecare zi.. durere in talpa si glezna
- 21Glezna umflata, insotita de dureri...
- 3Gleza umflata fara durere
- 4O gleznă umflată
- 2Probleme glezna - durere
- 2Glezna umflată de 1 luna
- 1Gleznepseodoartroza pastraumatica a oaselor de la piciorul sting
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
- 1Diagnostic diferit dat de catre doi medici - fractura maleola peroniera sau doar entorsa?
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: