glezna umflata in urma unei traumatisme

Buna ziua,
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
2 comentarii

Buna ziua!
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ectima nodulara
- 13durere la glezna
- 195Entorsa glezna
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 6Fractura Bimaleolara de glezna dreapta
- 8Am si eu o problema cu glezna piciorului drept
- 4Glezna piciorului sting trosneste
- 11glezna cu probleme
- 2Glezna incordata bebe 1an si trei luni
- 2durere in talpa si glezna
- 8entorsa glezna... acum o saptamana la fotbal
- 3RMN glezna
- 4Durere genunchi si glezna
- 1Durere incheietura maini si picioare
- 1Acumulare de lichid la glezna
- 2Probleme glezna - durere
- 2Dureri gamba si glezna.
- 1Glezna umflatura
- 1Diagnostic diferit dat de catre doi medici - fractura maleola peroniera sau doar entorsa?
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: