Glicemie foarte mare
Salut,
Aseara in jurul orei 20:00 am fost la un vecin care are un aparat pt masurarea glicemiei. El avand diabet a avut-o 140, eu neavand am avut 209 ( tin sa precizez ca am mancat cu o jumatatea de ora inainte ceva dulce, inclusiv o bucata de rahat ). NU era preconizata aceasta masurare, pur si simplu mi-a sugerat respectivul. Evident ca m-am speriat, iar in aceasta dimineata am repetat procedura, a fost 90, apoi pe seara am luat-o iarasi ( in jurul orei 19;00 ) fara a manca nimic de la masa de pranz si a indicat 96. acum vine si intrebare
Intrebare : nu este cam mare glicemia 208 la o persoana sanatoasa ( sau nedepistata ) chiar daca am si mancat ceva dulce? tin samentionez ca am 30 de ani si sunt un consumator de dulciuri si sucuri carbogazoase ( cam coca-cola )... :)
Aseara in jurul orei 20:00 am fost la un vecin care are un aparat pt masurarea glicemiei. El avand diabet a avut-o 140, eu neavand am avut 209 ( tin sa precizez ca am mancat cu o jumatatea de ora inainte ceva dulce, inclusiv o bucata de rahat ). NU era preconizata aceasta masurare, pur si simplu mi-a sugerat respectivul. Evident ca m-am speriat, iar in aceasta dimineata am repetat procedura, a fost 90, apoi pe seara am luat-o iarasi ( in jurul orei 19;00 ) fara a manca nimic de la masa de pranz si a indicat 96. acum vine si intrebare
Intrebare : nu este cam mare glicemia 208 la o persoana sanatoasa ( sau nedepistata ) chiar daca am si mancat ceva dulce? tin samentionez ca am 30 de ani si sunt un consumator de dulciuri si sucuri carbogazoase ( cam coca-cola )... :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7in timp valorile glicemiei se vor stabiliza si ce inseamna acest diabet dezechilibrat?
- 6eroare analize medicale?
- 14Despre diabet
- 2varsaturi si in acelasi timp glicemia ridicata URGENT
- 3INSULINA LANTUS
- 20glicemia buna Hg glicata mare...rog mult lamuriri
- 5buletin de analize
- 4diabet zahatat tip2 cu insulina
- 16Prediabet
- 5analize medicale: colesterol, trigliceride, glicemie, lipide
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 1glucometru - risc infectie
- 1Diabet
- 1Glicemie ridicata
- 1Glicemie in sarcina
- 3Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
- 6Diabet? - glicemie 112 pe nemâncate
- 7Valori glicemie!
- 2Glicemii mari spre dimineata(sub tratament cu insulina), care poate fi cauza ?
Mai multe informații despre: glicemia hiperglicemia testarea glicemiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: