Glicemie foarte mare

Salut,
Aseara in jurul orei 20:00 am fost la un vecin care are un aparat pt masurarea glicemiei. El avand diabet a avut-o 140, eu neavand am avut 209 ( tin sa precizez ca am mancat cu o jumatatea de ora inainte ceva dulce, inclusiv o bucata de rahat ). NU era preconizata aceasta masurare, pur si simplu mi-a sugerat respectivul. Evident ca m-am speriat, iar in aceasta dimineata am repetat procedura, a fost 90, apoi pe seara am luat-o iarasi ( in jurul orei 19;00 ) fara a manca nimic de la masa de pranz si a indicat 96. acum vine si intrebare
Intrebare : nu este cam mare glicemia 208 la o persoana sanatoasa ( sau nedepistata ) chiar daca am si mancat ceva dulce? tin samentionez ca am 30 de ani si sunt un consumator de dulciuri si sucuri carbogazoase ( cam coca-cola )... :)
Aseara in jurul orei 20:00 am fost la un vecin care are un aparat pt masurarea glicemiei. El avand diabet a avut-o 140, eu neavand am avut 209 ( tin sa precizez ca am mancat cu o jumatatea de ora inainte ceva dulce, inclusiv o bucata de rahat ). NU era preconizata aceasta masurare, pur si simplu mi-a sugerat respectivul. Evident ca m-am speriat, iar in aceasta dimineata am repetat procedura, a fost 90, apoi pe seara am luat-o iarasi ( in jurul orei 19;00 ) fara a manca nimic de la masa de pranz si a indicat 96. acum vine si intrebare
Intrebare : nu este cam mare glicemia 208 la o persoana sanatoasa ( sau nedepistata ) chiar daca am si mancat ceva dulce? tin samentionez ca am 30 de ani si sunt un consumator de dulciuri si sucuri carbogazoase ( cam coca-cola )... :)
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?
- 9examen copro parazitologic
- 16glicemie mare?
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 1cateodata am valori glicemice foarte ridicate dimineata
- 8Scadere a tolerantei la glucoza drastica! Sfat va rog!
- 2Glicemie
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 6a fost diagnosticat in urma cu 8 luni cu hepatita B cronica
- 1Colesterol marit
- 7catre ORL: ametesc dimineata
- 1Alimentatie potrivita pentru o persoana cu glicemie relativ mare
- 0interpretare analize
- 2Suspect diabet!
- 0Glicemii bizare: luna de miere sau diabet 2?
- 1glucometru - risc infectie
- 8Rog ajutor interpretare analize!
- 1interpertarea analizelor si ce e de facut
- 5Care este valoarea normala a glicemiei? Cat poti avea maximum ca sa nu fie diabet zaharat?
- 1Glicemie in sarcina
Mai multe informații despre: glicemia hiperglicemia testarea glicemiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: