greata si daree de 2 zile
Buna,
Am 20 de ani si sunt studenta.
De ceva zile observ ca nu pot manca, deaorece imi se face greata dupa ce consum (chiar si de la fructe, imi plac la nebunie merele dar dupa ce am mancat unul nope mi sa facut rau)si nici nu ma pot uit in directia mancari)si la mirosuri mi se face greata(nu nu sunt gravida si nu am cum sa fiu)De eri mi sa inceput diaree si seara a dat foamea in mine si dupa ce am luat cina mi sa facut o greata credeam ca precis vomit si cu diaree si am adormit cu greu cu speranta ca o sa treaca de la sine in somn, dar nu azi mam trezit din nou cu greata si am inceput sa tremur, chiar nu stiu ce sa fac daca as putea opri starea de greata macar.Va rog ajutati-ma?
Am 20 de ani si sunt studenta.
De ceva zile observ ca nu pot manca, deaorece imi se face greata dupa ce consum (chiar si de la fructe, imi plac la nebunie merele dar dupa ce am mancat unul nope mi sa facut rau)si nici nu ma pot uit in directia mancari)si la mirosuri mi se face greata(nu nu sunt gravida si nu am cum sa fiu)De eri mi sa inceput diaree si seara a dat foamea in mine si dupa ce am luat cina mi sa facut o greata credeam ca precis vomit si cu diaree si am adormit cu greu cu speranta ca o sa treaca de la sine in somn, dar nu azi mam trezit din nou cu greata si am inceput sa tremur, chiar nu stiu ce sa fac daca as putea opri starea de greata macar.Va rog ajutati-ma?
1 comentarii
Buna ziua, simptomele Dvs sunt relativ nespecifice ceea ce înseamnă ca sunt întâlnite in multe boli. Daca debutul a fost recent este posibil sa fie o enteroviroza respectiv o indigestie. Totuși va recomand un consult gastroenterologic pentru completarea bilanțului si stabilirea tratamentului potrivit.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 7Pneumopatie interstitiala
- 4Diaree foarte deasa... uneori cand mai fumez
- 6MPV crescut, diaree, lipsa poftei de mancare, irascibila/nervoasa
- 1Va rog Ajutor, cred ca am ulcer
- 1Diaree de aprox. 2 saptamani
- 1Dureri arsuri de stomac, diaree, greata
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 1monocitoza
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 0diaree care persista de trei saptamani
- 1mancarimi si greturi
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
- 0Toxinfectie sau altceva?
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 1Toate analizele sunt bune, dar totusi continui sa ma simt rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: