Greata si slabiciune musculara | Forumul Medical ROmedic

Greata si slabiciune musculara

27-10-2014
YogiBear
Nu este medic/terapeut
YogiBear
Ma numesc Nicola Marius si am 31 de ani.
Problemele mele de sanatate au inceput acum 2 ani cu o stare proasta, lipsa de concentrare, ameteli, vedere neclara, slabiciune musculara! La vremea aceea am facut multe investigatii inclusiv RMN la cap si coloana si nu a iesit nimic.
A fost apoi o perioada in care m-am odihnit mai mult si au mai disparut din simptome : a disparut vederea neclara si aveam mai multa pofta de viata.
In prezent, de cam 1 an de zile lucrez program 12/24/si 12/48 si deci si ture de noapte si am pierdut destule nopti. De la un timp, seara ma simteam bine si in timpul zilei parca eram o leguma.
Cam de peste 1 saptamana am niste simptome ciudate : dimineata si si in timpul zilei, simt nevoia ca trebuie sa imi intind muschii, ca nu am destula forta in ei si intervine atunci si o senzatie de frig si apoi greata; apoi slabiciune in tot corpul, stare generala proasta care mai alterneaza cateodata si somnolenta mai tot timpul; plus de astea am cateodata si un dezechilibru (ameteala) brusca care dureaza cateva secunde in care trebuie sa ma tin de ceva ca sa nu cad si este urmata de o durere de cap. Am facut analize de sange si toate sunt normale si la fel si EKG si tensiune si sunt normale, inima buna.
Problema este ca intru in panica cand sunt aceste simptome si ma gandesc ca este ceva grav daca tot timpul imi este rau si ptr faza cu muschii. Simt cateodata ca ma termin atunci. Am inceput sa ma odihnesc mai mult dar nu se schimba nimic.
Va rog frumos si din toata inima sa ma ajutati si pe mine cu o idee sau ce as putea sa fac sau ce ar putea sa fie.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
09-11-2014, ora 09:24
vml06
Nu este medic/terapeut
vml06
Nu va pot spune nimic despre suferinta dumneavoastra insa va recomand sa mergeti la Doamna doctor Tiganisteanu Constanta cu toate analizele pe care la aveti o gasiti la policlinica Eurosanity, calea Plevnei 44
-*
Din experienta mea cu dansa va spun ca va trebui sa aveti cel putin o ora jumatate la dispozitie, este un medic extrem de meticulos un medic care caruia chiar ii pasa.
Sanatate multa va doresc!


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ÃŽncetinirea ritmului la vârstnici - un indiciu de demență
  •