Greata zilnica
Buna ziua!!!
Va rog, ajuta-ti-ma cu un sfat!De 3 luni am o senzatie de greata cu nod in gat, iar de cateva zile am o sensibilitate la frig si curent in sensul ca incep sa imi tremure di tii, ma incretesc toata si imi vine sa vars.
Mi-am facut toate analizele de rutina plus cele pentru glanda tiroida, iar toate sunt in rregula, dar starea de rau nu mi s-a ameliorat deloc.
Va rog spune-ti-mi ce as mai putea lua sau cum as putea trata aceste probleme fiindca simt ca nu mai pot...iar toti doctorii imi spun ca nu e nimic in neregula.
Va rog, ajuta-ti-ma cu un sfat!De 3 luni am o senzatie de greata cu nod in gat, iar de cateva zile am o sensibilitate la frig si curent in sensul ca incep sa imi tremure di tii, ma incretesc toata si imi vine sa vars.
Mi-am facut toate analizele de rutina plus cele pentru glanda tiroida, iar toate sunt in rregula, dar starea de rau nu mi s-a ameliorat deloc.
Va rog spune-ti-mi ce as mai putea lua sau cum as putea trata aceste probleme fiindca simt ca nu mai pot...iar toti doctorii imi spun ca nu e nimic in neregula.
1 comentarii
Va recomand sa faceti si o ecografie abdominala.
S-ar putea sa fie o problema legata de vezica biliara.
Cu stima:
dr Petre Muresan
S-ar putea sa fie o problema legata de vezica biliara.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 9sinuzita la un an si 9 luni
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 0Simptome de greata in saptamana 19??
- 1greata si lipsa poftei de mancare
- 5Greturi dimineata
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 9sa fie de la anxietate?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 5Stare de greata continua de 2 zile
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 3Greata cronica
- 5Durere in partea dreaptă sub coaste
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 1Anemie??
- 1Durere, disconfort abdominal, greață.
- 3Spre ce fel de medic ma puteti ghida pt aceste simptome?
- 1Stare de voma constanta
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: