Greutate bebe
Buna ziua.
Am un baietel in varsta de 6 luni si o saptamana, nascut cu 3, 110 kg si 53 de cm lungime. A scazut la inceput la 2, 880 apoi a recuperat primele 3 luni un kg pe luna apoi mai putin, Mentionez ca este alaptat exclusiv. La 5 luni jumatate, la recomandarea pediatrului am inceput diversificarea, mananca nu am probleme, san primeste la cerere. Au spart si ce 2 incisivi de jos.
Acum are 6, 670 kg si 70 de cm. As dori sa stiu opinia unui pediatru, daca este ok ca si greutate.
Medicul lui care l-a urmarit de la inceput cand l-a vazut la 5 luni a zis ca este f bine, ieri am avut un consult de rutina fiindca avem un pachet la clinica si nu a mai fost medicul care il urmareste. Dna doctor care l-a consultat ieri a zis ca e bine dar ca nu a luat in greutate corespunzator, ca ar fi trebuit sa aiba 8 kg.
Multumesc !
Am un baietel in varsta de 6 luni si o saptamana, nascut cu 3, 110 kg si 53 de cm lungime. A scazut la inceput la 2, 880 apoi a recuperat primele 3 luni un kg pe luna apoi mai putin, Mentionez ca este alaptat exclusiv. La 5 luni jumatate, la recomandarea pediatrului am inceput diversificarea, mananca nu am probleme, san primeste la cerere. Au spart si ce 2 incisivi de jos.
Acum are 6, 670 kg si 70 de cm. As dori sa stiu opinia unui pediatru, daca este ok ca si greutate.
Medicul lui care l-a urmarit de la inceput cand l-a vazut la 5 luni a zis ca este f bine, ieri am avut un consult de rutina fiindca avem un pachet la clinica si nu a mai fost medicul care il urmareste. Dna doctor care l-a consultat ieri a zis ca e bine dar ca nu a luat in greutate corespunzator, ca ar fi trebuit sa aiba 8 kg.
Multumesc !
1 comentarii
Sugarul este dezvoltat dizarmonic! Probabil trebuie reconsiderată alimentația in absența altor deficiențe. Succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 3greutate in prima luna a sugarului
- 10despre copii - greutatea
- 1crestere in greutate bebelus o luna
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 17fetita de 6 luni si nu prea mai ia in greutate
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 7Bebe a luat in greutate prea mult!! help!!
- 4Varsaturi si scadere in greutate
- 4Greutatea bebelusului
- 2Cresterea in greutate
- 1Bebelusul meu poate fi supraponderal? 2 luni - 6.3 kg
- 3Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
- 0Greutatea bebelusului
- 3Alimentația bebelușului
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
- 0Bebe nu mananca cat trebuie pentru vârstă lui
- 0Bebe 9 luni jumate grutate mica
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
- 0Greutate mare la bebeluș de 2 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: