Bebe 7 +

04-02-2021
Iulia.bumbaru
Nu este medic/terapeut
Iulia.bumbaru
Bună ziua, bebe Dominic, născut cu 2910, la 7 luni si 3 saptamania are 7800 g, mie mi se pare foarte putin, si ingrijorarea mea este ca dupa calculele mele in 3luni a luat doar 900 g.
De curand am avut si o problema cu scaune cu mucus, urat mirositoare si cu firisoare de sange de 4 ori din 14 scaune intr-o zi. Am facut coprocultura si sumar de urina, nu exista infectii sau virusii...in schimb eu banuiesc o intoleranta sau alergie pentru ca, copilul a avut mucus in scaun de pe la vreo 2 luni dar nu in cantitati asa mari. As fi vrut sa ii fac analiza de sange/panel alergologic dar noi suntem in uk si nu ni se da voie sa facem pentru ca medicii considera ca nu este nimic grav, si grav va fi doar cand va face scaun format doar din sange(acum scaunul sa reglat dar inca contine mucus).
Un sfat va rog, si legat de greutate, si de aceasta problema cu scaunele. Va multumesc din suflet pentru eventualul raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  •