Grup de suport pentru TOC-CAP 15

5310 comentarii 1 2 ..... 176 177
0
07-04-2014, ora 14:04
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Nu cred, nu te mai amagi atata..;))
Nimic nu se compara cu un masaj relaxant..
0
07-04-2014, ora 14:10
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
ANdreea, eu nu am probleme cu parul. Nu il am lung, nu l-am avut niciodata si acum cand am o varsta nu mi-ar sta bine nicicum.
Ba din contra, am gasit o fata-coafeza cu care ma inteleg foarte bine, imi face o tunsoare exact asa cum imi place, tinereasca, foarte filat si putin asimetric. La fel si cu culorile, acum am vreo 3 nuante, dar toate pe aceeasi linie, putin diferite:)

Cu grasimea, eu toata viata am fost scandurica, eram pe la 20 de ani si imi era tare ciuda ca nu gaseam si eu fuste sau blugi sa stea asa lipiti pe k-ur:))

Vedeti voi, pe mine Dumnezeu m-a ferit de perfectionismul asta, adica mi-as fi dorit sa fiu si mai draguta, dar in viata am realizat ca Nu asta e totul

Adica, am intalnit barbati foarte frumosi, dar ce s-au dovedit a fi in final niste slabi, niste lasi sau niste oameni fara suflet. Cumva prin prisma acestor experiente, scara mea de valori s-a rasturant astfel incat lucrurile astea imi par marunte si fara importanta.

Katy, pare sa fie anxietate, ai ceva sa iei? E la un nivel foarte deranjant?
Pup
0
07-04-2014, ora 14:14
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Stevens nu-i nicio suparare, nu-ţi face probleme. Eu nu făceam referire la apartenenta lor chimica. Mă refeream strict la efectele pe care aceste substante le au asupra creierului. După cum spui, ketamina da relaxare, detasare la nivelul creierului si chiar senzatia de decorporalizare. Bingo! Exact asta face si ecstasy. Am avut ocazia sa consum destul de des ecstasy cât timp m-am aflat in Anglia. Acolo, in mai toate pub-urile, le au ticsite frumos sub tejghea. Dacă eşti client fidel, chiar îţi recomanda ei: 'My lad, nimic nu-i mai bun după servici decât un x sub limba si un shot de tequila' Partea proasta e după, îţi vine o migrena de doreşti sa-ţi strângi capul într-o menghina :))

Katy, dacă-ţi e peste mana sa mergi la un medic specialist, mergi într-un magazin naturist in care ai încredere si cere-le ceva pentru par, in cazul tau, mentionand si grupa sanguina. In ce priveşte problemele de stare, le am si eu la un nivel oare-care. Eu le ţin sub control cu Magneziu, complex de vitamina B, vitamina C musai dacă esti fumatoare, ceai verde, ceai negru. Ca fructe, merele si citricele par sa fie mai bune acum, radacinoasele sunt iarasi bune (patrunjel, morcov, telina, păstarnac), încearcă sa consuma verdeturile perioadei (ceapa verde, usturoi verde, salata verde, spanac proaspăt, loboda, dragavei)
0
07-04-2014, ora 14:14
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Prozac, iau hyper-calm 2 dimineata si la nevoie am in geanta calmepam.(seara 1 pastila serlift 100mg).
Este foarte deranjant, am momente cand trag adanc aer in piept pt ca simt ca nu-mi ajunge.
Si uite asa ma chinui in fiecare zi, sunt convinsa 100% de data asta ca tratamentul asta e praf, astept sa treaca timpul mai repede sa ajung la dr, si daca o sa ma tina in continuare tot pe serlift desi o sa insist sa nu, voi fi nevoita, din pacate, sa ma duc la altcineva.
1
07-04-2014, ora 14:20
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Katy, nu am spus zi de zi, dar spun periodic cum ma simt, am zis ca de la Strattera ma simteam cat de cat okey cum am si spus aici, dar nu am mai luat de Vineri incoa, ca sa las tratamentul medicului sa vedem ce face.
Curios ca Strattera luat 6 zile la doza de 15-20 mg/zi (doza terapeutica este de 40-80) a lasat ceva bun in urma, ma simt mai bine ca inainte de Sambata trecuta chiar daca nu am mai luat.
Deci iata ca un tratament cat de cat potrivit luat si cateva zile lasa si in urma efecte pozitive.
Deci tonusul e okey, nu am tristete, nu sunt dezamagit, am asa la minim chef de una si alta, in schimb am asa o fina agitatie si mananc, un fin rau din creier care spune ca depresia e inca acolo, dar mai bine ca inainte, in 6 zile doar de tratament ce pretentii sa am
Tu Katy ai un tratament extrem de nepotrivit, e clar. Vezi tu ? Te descurajezi singura, daca nu am zis zi de zi ca-s bine, imediat ai interpretat ca nu ajuta medicatia ca luema, eronat !
Nu ai incercat multe si zici ca nu merge nimic ? Nu e deloc corect.

Pramipexolul pana acuma nu a facut nimic in 17 zile, nu simt decat negativ in sens ca sexul nu mai merge deloc bine, in rest nu am alte efecte negative. Deci in loc sa urce dopamina, a coborat. Ziceau astia ca la inceput coboara (care inceput de 17 zile ?) si apoi urca.
Foarte interesant, cand ma simteam mai rau, mergea mai bine, zau de inteleg.
0
07-04-2014, ora 14:37
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Pai, Costy, am incercat mai multe, am mai zis eu intr-o postare anterioara, iar singurele care mi-au fost bune au fost Velaxin si Seroxat.(seroxatul pana la un punct)
Ce nu mi se pare mie ok, este ca tu faci diverse incercari pe pielea ta, nu ti-e frica sa nu ai ceva efecte secundare de la vreunul si sa fii nevoit sa ajungi la urgenta?
Si nu stiu dc te mai miri, nu vezi ca asa sunt toate medicamentele psihiatrice?
Acum te ajuta, acum nu te mai ajuta, daca ar fi dupa mine nu as mai lua nimic, ca tot rau imi este.
Raman la parerea mea cu transplantul de creier :))
0
07-04-2014, ora 15:23
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Katy stiam ca ai o fetitza, era sa te intreb daca ti s-a trezit ala micu' ! :)

Cu medicatia procedezi f gresit, ti-am mai spus ! Ia Zoloftul in cantitate mica ( vreo 50 de mg) ZIUA pe la un 9-10 iar seara unul din cele 2 pe care le mai ai prin casa (tot o doza mica) si vezi cum te simti maine ! Deci pana la transplant vezi ce faci cu ce ai deja ! :)

Kolya e posibil ce spui tu, insa ele sunt complet diferite ca si clasa si actiune asupra creierului ! X-ul este un stimulant prin excelenta dar poate sa dea initial si asa ceva ! Alaltu' e anestezic si are ca efect secundar relaxarea !

PS Ba stiu, stai linistita, vad ca tu nu stii ori nu te-ai prins inca ! :)
Referitor la combinatie, n-are nici o treaba, fiecare merge la receptorii lui ! Daca ai noroc primul il potenteaza pe al doilea ( ca efect anxioltic ) si asa rezolvi problema ! Insa e complet gresit sa iei seara ala ca sa te simti prost la serviciu a doua zi ! Am impresia ca tu cu Andreea sunteti cam masochiste sau nu va duce capul ! Sincer !
0
07-04-2014, ora 15:27
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Asa este, dar tu nu stii de gluma?!
Aici e mai mult o curiozitate pentru ca tu nu spui absolut nimic despre tine..
o curiozitate mai mare, recunosc.
Cu combinatul antidepresivelor mi se pare ciudat, adica dimineata sa iau serlift iar seara seroxat? Cum vine asta?!
0
07-04-2014, ora 15:30
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Stevens e misterios de fel, sa-i spunem misteriosul, ca sunt sigura ca nici stevens nu e numele lui:))
0
07-04-2014, ora 15:32
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Stevens, te rugam deci, nu ne mai chinui asa si spune-ne si noua cate ceva despre tine..:)
Poate tu iti inchipui ca sunt bubulina gospodina :))
0
07-04-2014, ora 15:40
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Bubulina gospodina ahahahahaha Cata ai fost mortala :)))))))))))))))))))))
0
07-04-2014, ora 15:41
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ca intotdeauna, dealtfel :D.
0
07-04-2014, ora 16:02
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Stevens, esti cam morocanos astăzi. Probabil din cauza spatelui. Dacă preferi o metoda naturista, încearcă cu "Puterea ursului", o găseşti cam la orice Plafar. Dacă nu, Ketonal gel, iar dacă simţi ca durerea se scurge pe picior in jos, atunci nişte injectii cu Ketonal ar fi si mai bune.

Katalyna, ţi-am lăsat nişte recomandari in postul de mai sus. Sper sa-ţi fie de folos.
0
07-04-2014, ora 16:05
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Multumesc kolya!
Stevens nu si-o fi baut cafeaua, cine stie, poate maine se trezeste cu un tonus mai bun, si fara dureri de spate.
0
07-04-2014, ora 17:27
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Stevens, acum am vazut ce ai adugat la mesajul de dinainte, cum poti sa spui ca nu ne duce capul?
Ca nu ma apuc sa bag in mine toate prostiile astea de medicamente care sunt praf toate?!
Si ca nu fac nustiuce combinatii ca sa ma simt tot eu rau?!
Nu sunt medic, si nici n-o sa incerc sa iau eu asa, doar de dragul de a lua numai pentru ca am citit pe net..
M-am ars cu rispoleptul de credeam ca o sa mor noaptea aia, si dat si de medic, mi-a ajuns si nu-mi mai trebuie, dar de aici si pana a spune ca nu ma duce capul e cale lunga, foarte usor se jigneste aici pe forum, prea usor chiar.
Credeam ca e ceva de tine, vad ca m-am inselat!
Sanatate!
0
07-04-2014, ora 19:31
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Observ si eu ca nu trebuie discutat prea mult cu unii:-) Cata, n-are rost sa te complici cu religiosii astia care stiu decat sa critice si sa jigneasca, da asa se dau sfinti si cica si noi trebuie sa-i tratam ca atare doar pt ca ei "urmeaza" niste aberatii scrise in biblie.Ma rog nu vreau sa intru in detalii ca nu-mi sta in caracter sa ma cert, zic doar ca un om de varsta lui Stevens care jigneste o femeie doar pt faptul ca nu-i convine lui ce tratament urmeaza dansa nu prea trebuie bagat mult in seama, parerea mea, fara suparare :-) Mai sunt oameni de genul pe forum Stevens stai linisit ca nu esti the only one:)))

Acu' astept sa ma "faci praf" :)))):p
0
07-04-2014, ora 20:08
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Katy de ce sa-mi fie frica ? Chiar imi si place, sunt si curios sa vad ce se intampla sa testez, nu are cum sa ajung la urgenta ca iau doze mici, in plus nu pot sta asa, daca nu incerc am sanse zero, daca incerc am sanse si 1 care e mai mare ca 0.
Daca nu testez, inseamna ca ma complac asa, ceea ce nu exista.
Ori scap, ori o termin, nu stau eu o viata in rahat cu stari din astea, ca nu am nici o motivatie, motivatia de a merge mai departe la mine e bucuria vietii, daca asta lipseste, gata.
Tu multe nu ai incercat, ti-am zis eu lista acolo, nu poti zice ca ai incercat cam ce se putea.
0
07-04-2014, ora 20:19
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Costi, am nişte curiozităţi în privinţa ta. Ce anume iei tu acum? Ceea ce iei, a fost prescris de vreun medic psihiatru, sau iei de la tine-putere? De-asemenea, ai fost vreodată la un psiholog? Stimă!
0
07-04-2014, ora 21:06
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Kolya, nu stiu daca ai citit toate postarile mele, dar daca le vei citi vei observa ca ideile si opiniile mele desi erau sustinute de argumente, din start au fost respinse de unele persoane.Deci cum sa accept eu opiniile altora daca ei nu le accepta pe ale mele in primul rand?In veci nu pot accepta idei si opinii care nu sunt sustinute de argumente, pt ca se califica din start la aberatii.Un om cu o gandire logica intelege aceste lucruri.Loc de buna ziua las doar persoanelor care merita.Oricum am fost prea diplomat tinand cont de comportamentul unor persoane de pe forum.Cateodata este bina sa mai spunem lucrurilor pe nume, ca atunci se mai produc schimbari.Daca am vorbi toti verzi si uscate si am fi toti de acord unii cu altii, unde am ajunge?
0
07-04-2014, ora 21:17
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
' M-am ars cu rispoleptul de credeam ca o sa mor noaptea aia, si dat si de medic, mi-a ajuns si nu-mi mai trebuie, dar de aici si pana a spune ca nu ma duce capul e cale lunga, foarte usor se jigneste aici pe forum, prea usor chiar.
Credeam ca e ceva de tine, vad ca m-am inselat! '

Katy pot sa spun ca eu m-am inselat in privinta ta ! Adica te credeam mai inteligenta decat media femeilor dar esti fix la fel ! Fara sa vreau sa te jignesc absolut deloc tu ce intelegi LOGIC din ce ai scris tu ?! Doctora ti-a dat rispolept si te-ai ars iar acuma zici ca n-ai incredere in mine ci in ea, desi te chinui de 3 luni cu zoloftul dat tot de ea !
Ba mai mult, te-am avertizat mai inainte sa nu iei solianul in doza maxima si te-ai fript si cu ala ! Daca iti recomandam eu alea in dozele alea ziceai ca am vrut sa te omor ! Voi nu sunteti logice deloc ! Aveti impresia ca DACA A ZIS DOCTORUL veti avea fie efecte secundare mai mici, fie ceva efecte benefice in plus ! :)) MEDICAMENTUL E TOT MEDICAMENT oricine ti-l recomanda, voi asta nu pricepeti ! Important e sa se potriveasca si sa fie in doza optima pt fiecare ! Faptul ca ai tu incredere in doctor e placebo si se adauga tratamentului daca l-a nimerit, dar in caz contrar cand iti trece autosugestia tot prost te vei simti ! :)

Andreea tie ce pot sa-ti zic la: ' Mai sunt oameni de genul pe forum Stevens stai linisit ca nu esti the only one '.. ????? Vino cu traducerea si-ti raspund ! :)
0
07-04-2014, ora 21:19
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, sper ca n-ai facut referire si la mine in mesajul de mai sus.E foarte grav daca ai ajuns sa ma bagi in aceeasi oala cu stevens si cu altii de genul.Pe tine cred ca nici parintii n-au voie sa te judece pt. boacanele pe care le faci, ar trebui sa zica bravo.
0
07-04-2014, ora 21:28
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Nu ma refer la cineva anume, mai snt persoane am zis:-).Oricum nu asta conteaza stevens, c faptul ca este rat sa jignesti si sa critici:-)
0
07-04-2014, ora 21:38
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Kolya, acum iau Pramipexol dat de medic impreuna cu ceva Lamictal care-l luam din Octombrie.
Am urmat n tratamente date de medic, dar am si testat si eu destule pe care nu mi le-a dat medicul ca nu aveam ce face, adica ce nu i-a dat medicului prin cap sa-mi dea.
Cs vorba lui Stevens, nu conteaza cine le da, cont sa mearga cumva.
La psiholog ma duc de 16 ani si tot degeaba, nu are nici o treaba daca chimia e defecta.
0
07-04-2014, ora 22:48
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu gandesc ca nici nu conteaza cine da medicatia, conteaza sa mearga, ca si medicul o ia la nimereala pana la urma.
Dar pentru asta trebuie sa te pricepi putin in domeniu ca sa-ti dai seama ca e cam tot una cine da medicamentul ala.

Uite eu am avut o experienta Katy, acum 2 ani am dorit sa testez Strattera, asa ca am facut rost de el si am testat. VAI ce rau mi-a facut atunci, aveam draci, anxietate, energie peste masura, nu aveam chef de nimic, ganduri urate, agitatie. Evident ca asta se mai da si in depresii de unii medici, daca-mi dadea medicul sau nu, nu era tot aia ? Acelasi lucru s-ar fi intamplat, ca nu ar fi stiut nici el ca s-ar ajunge aici, asa cum eu am testat, probabil ca asa ar fi vrut si el sa testeze. Deci nu stia deloc mai bine daca asta face bine sau rau la mine.
Si daca dadeam de dracu din cauza mea sau din cauza lui, ce conteaza ? :)))), sau invers, daca imi reveneam din cauza mea sau a lui, iar ce conteaza ?
Daca nu te pricepi in domeniu deloc zici ca Clara 'stie medicu ala ce zice' cand real nu e asa.
Era unul dr T care o zapacea la telefon ca el stie si face, ea il credea de nu se putea fara sa analizeze sa vada 'ma asta ce zice aici?'.
Acum Strattera a facut bine :).

Uite de ex Moclobemide, Strattera, Concerta, Edronax (Reboxetine), nu le cam prescriu medicii de la noi, ce era sa fac, sa nu testez doar ca nu au dat ei ?! Primu si ultimul sunt antidepresive oficial, al doilea si al treilea nu-s, se dau neoficial ptr depresie.
Am pus mana pe carte si mi-am insusit cunostiinte asa incat sa stiu ce si cum, desigur ca ma si pasioneaza pe de alta parte, ma fascineaza mintea umana.
Daca mergeau (cum merge Strattera acum), ce faceam, stateam netratat doar ca nu vroiau ei sa prescrie astea ?
0
07-04-2014, ora 22:54
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Aolelee Costy cate pastile ai luat mama!!!!:)) Imi place ca faci experimente pe tine, bun;))macar esti curajos:D
0
07-04-2014, ora 23:22
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Pai nu faceam, dar nu ma simteam bine deloc si trebuia sa fac, totodata mi se parea si interesant, trebuia sa testez, nu ? Daca mergea vreunul ? Uite cum mergea Strattera acuma desi imi facea rau acum doi ani.
Nu aveam de ales, trebuia sa fiu curajos in speranta ca va fi bine.
0
08-04-2014, ora 09:38
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Tin sa precizez un lucru.
Sunt inca pe Serlift din simplul motiv ca inca nu am acces la dr, si nu imi permit sa platesc unul.
Mai am o saptamana de indurat, apoi schimb tratamentul.
Nu sunt nici masochista, nici inconstienta.
Iar tu, Stevens, inainte sa imi sari la gat, ar fi trebuit sa citesti tot ce am postat in legatura cu tratamentul, apoi sa actionezi in acel fel.
Subscriu la Andreea, se vede de la o posta ca ai avut ceva experiente neplacute cu femeile, acum refulezi pe tot ce poarta fusta.
Urat din partea ta!
Te-as ruga de acum incolo sa ma ignori, la fel voi face si eu cu tine, si cu ceilalti barbati de pe acest forum care au impresia ca ei stiu tot.
Va place sa inghititi pastile? Go ahead! Dar nu ii jigniti pe cei care urmeaza o schema de tratament si nu inghit aiurea tot ce le pica in mana.
Sa va fie rusine ca ati ajuns la o varsta si inca nu stiti cum sa va purtati cu o femeie.
Rusine!!
0
08-04-2014, ora 10:05
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna dimineata
As dori ca moderatorii sa inchida acest subiect, macar pentru o perioada.

Multumesc frumos!
0
08-04-2014, ora 10:52
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
" Buna, buna

Fetelor, fetelor pai se poate sa ne suparam? " :)


Si eu rog moderatorii sa inchida acest subiect deoarece aici se discrimineaza negrii si homosexualii !:))
Nici eu nu-i suport dar ii accept ! ;)
1
08-04-2014, ora 10:58
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Stevens nu discrimineaza nimeni pe nimeni, tu ai inceput sa jignesti, iar noi ne-am aparat:)S-a mai inchis odata subiectul din cauza unuia ca tine care tot asa nu intelegea ca asta este un topic deschis pt sustinere si intelege, nu pt critica si jigniri.Pacat..:)
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
5310 comentarii 1 2 ..... 176 177

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: