GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 515253 ..... 252 253 Înainte ›
0
31-07-2014, ora 22:31
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
Am fost azi la doamna psihiatra.Am uitat sa o intreb de ADHD, insa am intrebat-o de predispozitia genetica.A zis ca sunt foarte mici sanse sa fie asa ceva si ca e mai mult de vina mediul din familie.Mi-a dat Asentra 100 mg pe care il voi lua o data pe zi, o pastila, dimineata.Am intrebat-o daca se poate vindeca.Mi-a raspuns ca da, cei mai multi reusesc sa tina TOC-ul sub control, dar sunt destule cazuri in care au stopat medicatia pentru ca se simteau foarte bine.Am stat cam 15 min.Voi mai merge peste o luna.
0
31-07-2014, ora 22:32
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@kolya:din pacate nu am avut curajul sa merg la biserica ortodoxa inca...:((
0
31-07-2014, ora 22:33
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@david:nu l-am vazut;o sa ma uit la el dupa ce termin de vazut Game of Thrones...
0
31-07-2014, ora 22:34
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@stevens:astept chestionarul cu mare interes...
0
31-07-2014, ora 23:33
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Problema ADD (Atention deficit disorder) se confunda cu problemele cortexului prefrontal (CPF) care este cea mai evoluata parte a creierului si care este responsabila cu memoria, concentrarea, invatarea, controlul impulsurilor, planificarea, exprimarea emotiilor, gandirea analitica, empatia.. deci cam cu tot ce face un om ! :)
ADD este o afectiune care se mosteneste genetic zice autorul care are doi copii pe care i-a diagnosticat cu ADD si consta in disfuntii neurologice cauzate partial de lipsa neurotransmitatorului dopamina in creier si consta in activitatea redusa sau dezactivarea CPF ! Drept urmare apar probleme cum ar fi :

- Concentrare scazuta
- Tendinta de a fi distras
- Lipsa a perseverentei
- Probleme de control al impulsurilor
- Hiperactivitate
- Tendinta cronica de a intarzia, planificare deficitara a timpului
- Dezorganizare
- Impuls de a amana
- Inaccesibilitatea sentimentelor
- Perceptii gresite
- Judecata slaba
- Dificultati in a invata din experienta
- Probleme ale memoriei pe termen scurt
- Anxietate sociala si in situatiile de testare

'Disfunctiile aparute la la nivelul partii dorsale laterale a CPF duc la slabirea atentiei, deterioarea memoriei de scurta durata, reducerea vitezei de rationament, apatie si diminuarea capacitatii de exprimare verbala. Problemele cortexului orbital inferior provoaca frecvent o reducere a capacitatii de control al impulsurilor si aptitudinilor de socializare, probleme de control al starii de spirit( ca urmare a conexiunilor sale cu sistemul limbic) si al comportamentului.
Persoanele care au probleme cu CPF fac adesea lucruri pe care le regreta mai tarziu, neputandu-si controla impulsurile ! :|
Dezactivarea CPF cauzeaza adesea 'blocare' mintii in timpul unei conversatii..
Barbatii cu probleme ale CPF isi pierd adesea accesul la propriile emotii iar partenerelor lor se plang ca nu le sunt impartasite sentimentele...'

Grila de verificare a CPF:

0= niciodata; 1= rareori; 2= ocazional; 3= frecvent; 4= foarte frecvent;

1. Incapacitate de a acorda mai multa atentie detaliilor sau de a evita greselile din neglijenta
2. Dificultati in sustinerea atentiei in situatiile de rutina (teme pt acasa, treburi casnice, realizarea unor documente si completarea unor formulare)
3. Dificultati in a-i asculta pe cei din jur
4. Incapacitate de a finaliza lucrurile incepute
5. Organizare slaba a timpului sau a spatiului
6. Tendinta de a fi usor de distras
7. Aptitudini reduse de planificare
8. Lipsa a unor obiective clare sau a spiritului de prevedere
9. Dificultati in exprimarea sentimentelor
10. Dificultati in exprimarea empatiei pentru alte persoane
11. Tendinta excesiva de a visa cu ochii deschisi
12. Plictiseala
13. Apatie sau lipsa de motivatie
14. Letargie
15. Senzatie de dezorientare sau minte incetosata
16. Neastampar sau dificultate in a sta pe loc
17. Dificultati in a ramane asezat in situatiile in care se cere acest lucru
18. Cautare a conflictelor
19. Tendinta de a vorbi prea mult sau prea putin
20. Tendinta de a raspunde inainte de a auzi intrebarile pana la capat
21. Dificultati in a astepta la rand
22. Intreruperea sau interventiile in ceea ce facceilalti (conversatii, jocuri)
23. Impulsivitate - tendinta de a spune sau a face lucruri fara a rationa in prealabil)
24. Dificultati in a invata din experienta: tendinta de a face greseli repetitive.

Existenta a 5 sau mai multe raspunsuri notate cu 3 sau 4 indica o predispozitie accentuata pentru probleme ale CPF !
0
01-08-2014, ora 01:06
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
1-1
2-1
3-1
4-2
5-1
6-0
7-0
8-1
9-3
10-2
11-1
12-4
13-4
14-3
15-3
16-4
17-3
18-3
19-4
20-3
21-4
22-3
23-3
24-0
0
01-08-2014, ora 07:42
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Casyo, tu chiar crezi in chestionarele astea facute de dr. Amen, pe care il tot promoveaza Stevens pe forum, sau le faci doar ca sa mai treaca timpul, din plictiseala? :))
0
01-08-2014, ora 13:01
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Daviddecat, omul este interesat pentru ca e rational, se vede asta si din preferinta sa politica pentru liberalism, nu rezoneaza direct cu psihoza si paranoia basistilor, cum faci tu! :)

Faza este ca acest CPF, prin intermediul caruia practic se deruleaza toata viata noastra, are activitate scazuta (este hipoactiv) in TOATE bolile psihice ! El are rolul atat de a primi semnale de la toate celelalte zone ale creierului si de a le FILTRA, a inhiba sau stimula la nevoie alte parti din creier pt o activitate optima ! De exemplu daca suntem la un curs sau completam un formular important, CPF trebuie sa ignore sau sa INHIBE alte semnale care ne distrag !
La cei cu ADD s-a observat sub scintigrafie ca CPF nu numai ca nu se activeaza cand persoanei i se de rezolvat o operatie aritmetica simpla ci dimpotriva se decupleaza, activitatea sa devine mai mica, si asta e chiar definitia ADHD-ului !

La fel si in depresie sau schizo activitatea de control sub limitele normale a cortexului prefrontal lasa sa treaca nefiltrate semnalele ale sistemului limbic hiperactiv (din cauza lipsei de serotonina care efect calmant) in depresie, ale lobilor temporali (violenta, agresivitate), ale ganglionilor bazali - anxietatea (tot din lipsa Serotoninei), ale altor zone de perceptie hiperactive (halucinatii auditive, vizuale, tactile ) in psihoze !
Aici intervine valoarea psihoterapiei, in special a celei cognitiv-comportamentale de a activa, de a antrena putin funtiile de control pierdute ale CPF dar tot aici e si problema mea cu psihologii care nu inteleg ca daca boala a trecut de o faza usoara-medie, consiliera psihologica nu mai e nici eficienta, nici suficienta pt ca omul respectiv traieste IN si PRIN acel sistem neuronal si nu in afara lui ca psihologul pt care gandurile irationale si perceptiile distorsionate sunt evidente !

Hai, v-am pupat pe portofele ! :)
0
01-08-2014, ora 13:35
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Stevens, ratiunea lipseste cu desavarsire in cazul tau, nu mai vorbi tu de ratiune. Din cate am retinut eu, Casyo este si basist, dar cum base termina mandatul, se gandeste si el la o alternativa mai buna, in afara de Ponta si Tariceanu, care au demonstrat ca sunt doua curve politice.

Si mai lasa-ne cu studiile dr. Amen, ca nu au nicio baza stiintifica. El este un escroc, atat si nimic mai mult.
0
01-08-2014, ora 14:41
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Da, depinde cine-l judeca ! La tine in spatele fruntii cam bate vantul, tu crezi absolut tot ce-ti vine din partea din spate a creierului, ba le dai si valoare stiintifica sau de revelatie : 'Iisus era un mare bautor de vin, chiar el a recunoscut-o', 'de cate ori mancam paine si bem vin, ne impartasim ', 'creierul unui criminal este exact ca al unui om normal ' si multe, multe alte 'revelatii' si 'axiome' pe care omenirea inca nu le-a descoperit !:) Iti recomand calduros palaria de paie cand mergi la camp, caci altfel 'iluminarile' or sa curga seara garla !
0
01-08-2014, ora 14:59
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Stevens, la cat de ingusta e mintea ta, nici nu ma mir ca n-ai priceput nimic din ideile pe care le-am discutat pe forum. Ramai in lumea ta, o lume a basmului.
0
01-08-2014, ora 15:37
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Andreea: Ce anume ţi-au spus sau făcut părinţii de nu-i suferi? Sau ce le-ai spus sau făcut părinţilor de nu te suferă ei? În privinţa plecatului de-acasă, şi eu îmi mai luam lumea-n cap câteodată şi plecam pe la prieteni, fără să las nimănui de ştire. De-abia târziu am realizat cât suferea săraca mama, neştiind de mine cu zilele. E unul dintre cele mia rele lucruri pe care-l poţi face părinţilor, mai ales că tu eşti şi fată...
0
01-08-2014, ora 15:45
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Casyo: Măcar să nu uiţi să aduci în discuţie cu psihologul temerea ta de ADHD. În boala noastră, orice temere necontracarată la timp se transformă într-o obsesie sufocantă. Îţi dau un sfat: gândeşte-te bine la tot ce te nelămureşte, la tot ce ai pe suflet, la toate îndoielile, la toate întrebările şi scrie-le frumos în telefon sau pe o foaie de mail, de Word, orice, pentru ca atunci când vorbeşti cu psihologul să nu uiţi să aduci în discuţie tot ceea ce te interesează. În felul ăsta nu vei mai uita detalii importante. În ce priveşte biserica, repet, nu trebuie neapărat ortodoxă, dar dacă vrei să asişti la o slujbă frumoasă de duminică, cea ortodoxă este mai la-ndemână, nimeni nu are pretenţia să faci absolut nimic din ceea ce tu nu vrei să faci.
0
01-08-2014, ora 15:49
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
În privinţa politicii, rămân de părere că singurul liberal, cu dosar curat, faţă şi coloană vertebrală de liberal, e Cătălin Predoiu.
0
01-08-2014, ora 16:52
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@david:eu nu sunt basist, doamne fereste, sunt anti-PSD-ist..Am votat PNL la europarlamentare.Dar il apreciez pe basescu pentru ca a invins caracatita PSD.As vota mai degraba UDMR decat sa votez PSD-ul.
0
01-08-2014, ora 16:54
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@stevens:Tariceanu si-a lansat candidatura.Ai pe cine vota.Oricum, daca in turul 2 vor fi Ponta si Tariceanu, il votez pe al doilea.Amandoi sunt curve politice, dar Ponta mai e si prost pe deasupra.
0
01-08-2014, ora 18:07
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Da Casyo si eu sunt de aceeiasi parere ! E prost ca face eforturi sa repare idioteniile basistilor, normal ar fi sa o faca doar pt cei cu viziune social-democrata iar pe basisti sa-i lase cu ce le-a dat base, nu ?! :) A
Si sora-mii cand s-a plans acum cativa ani ca i-a scazut salariul de la 12 la 10 milioane i-am zis ca e foarte bine asa daca a votat dreptate si adevar ! :))

Mai copii va spun un secret dar sa nu mai ziceti la nimeni :) ! In democratie NU CONTEAZA ideologia, simpatia sau antipatia ta pt cineva, conteaza sa votezi pe cine iti POATE OFERI (nu pe cine promite) taxe mici si salarii mari daca esti angajat si impozite mici si salarii minime pe economie tot mici, daca esti patron ! De prima categorie (70-80 % din populatie) se preocupa de principiu NUMAI SOCIAL-DEMOCRATIA iar de bunastarea celei de a doua e interesata mai mult ideologia de dreapta, dar pe care la noi in mod surprinzator o reprezinta exact basistii (PDL-ul si PPE-ul european) si nu liberalii cum a fost in alte tari !
La noi s-a mai intamplat ceva unic, salariatii si pensionatii de boala la limita sau peste lege (prin indulgenta social-democratiei, a lui Iliescu mai bine zis) au votat extrema dreapta (pt ca au introdus cota de unica de 16 %, apoi taierea salariilor..) reprezentata de PDL, in timp ce Tiriac se declara de stanga, deci practic el ar accepta o impozitare chiar si de 40-50 % pe afaceri (doar la societatile mari ) asa cum e in tarile foarte dezvoltate !
Dar daca lumea se hraneste si jubileaza pt faptul ca A. Nastase a ajuns la inchisoare in ciuda foamei si a lipsurilor lor asta e, inseamna ca suntem un popor foarte 'spiritual' ! :))
0
01-08-2014, ora 18:57
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Stevens, vreau sa-ti spun ca am dorit sa citesc ultimul mesaj postat de tine si m-am apucat de el de 2 ori, dar nu stiu de ce nu-l pot termina, ma pierdddd in el, parca mi se inchid ochii miraculos:)))
0
01-08-2014, ora 19:08
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
N-am ce cauta eu la manastire, este mult sub mandria mea...

Dar trebuie sa va marturisesc ca de astazi voi incerca sa-mi spun si eu rugaciunea seara, macar atat:-)
Ca cireasa de pe tort am facut si prurigo, o boala de piele daca ii pot spune boala care se manifesta prin leziuni asemanatoare cu muscaturile de insecte...cica se pare ca ar fi de la stres, mi-au aparut cam instantaneu...

Kolya, ma enerveaza ca nu ma asculta!Adica ma asculta, dar nu inteleg, parca nu vorbesc limba romana, nu-mi inteleg durerea cateodata, ma contrazic, tata mai imi da si cate una cand tip si mai rau face, maicamea ma contrazice de dim pana seara, nu stiu cum de n-o doare dracu limba de atata taina, ca ma toaca toata ziua la cap...Am impresia cateodata ca ma uraste si ca-mi vrea raul(fara sa-si dea seama nici macar ea)..
Ieri i-am taiat de nervi toate hainele cu foarfeca, acum trb sa-i dau haine de la mine...I-am zis ca nu mai am incredere in ea, ca ea nu exista, am spart toate bibelourile si mi-au zis ai mei dupa ce am iesit din criza de bibelouri si nu-mi mai aduceam aminte...Ma rog sunt multe de zis, dar n-are rost
0
01-08-2014, ora 19:29
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Andreea daca n-ai inteles ce am zis atunci iti fac un rezumat simplu : basistii isi merita soarta ! Sa nu plangi niciodata de mila unui basist pana cand nu se pocaieste, nu se leapada de satana ! Acesti oameni efectiv nu pot fi ajutati decat in limite minimale !
Ai tai sunt basisti, sa stiu daca merita ajutati sau nu ! :)

Andreea cum adica este mult sub mandria ta ? La manastire sunt doar femei cu studii medii si inalte !
Eu iti recomand sa faci studiile pe care le doresti, daca te va lasa boala si apoi sa iei in considerare si varianta asta daca nu gasesti jobul dorit, de medic !
0
01-08-2014, ora 20:39
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
@Casyo - Acorzi atentie detaliilor, nu ai probleme in a-ti mentine atentia sau sa-i asculti pe cei din jur. Iti organizezi bine timpul, esti chiar prevazator, nu ai deloc probleme legate de planificare, iti stabilesti de cele mai multe ori obiective clare si nici nu esti deloc usor de distras in indeplinirea lor. Nu visezi prea des cu ochii deschisi, ci probabil iti place sa actionezi. Inveti cu usurinta din experinentele avute si repeti rareori aceleasi greseli.

In schimb...Ingrozitor Casyo ai ADHD si trebuie sa iei pilule:) glumesc bineinteles... Cateodata nu-ti prea place sa termini unele lucruri (probabil cele ce nu esti motivat sa le faci). Nu iti place sa stai la cozi (ce surprinzator). Nu iti place sa stai locului si te plictisesti usor - ca atare se intampla in multe situatii sa te simti lipsit de motivatie (esti probabil o persoana activa). Ai tendinta de a vorbi prea mult sau prea putin si de a raspunde la intrebari inainte de a le auzi pana la capat - esti mai impulsiv de felul tau dar probabil ca poti sa te controlezi cand trebuie. Spui ca ai dificultati in exprimarea sentimentelor, dar din discutiile de pe forum nu am vazut ca ai avea problema asta.

Acest chestionar e o mare gogorita in lipsa unei interpretari umane- multe altele sunt la fel dar in special cele ce tin de ADHD exceleaza in aceasta privinta. Personal cred ca aceasta eticheta se pune prea des si boala a fost mult influentata de marketingul agresiv al companiei ce vinde tratamentul pentru ea.

Aspectele la care poate nu ar strica sa lucrezi Casyo cu psihoterapeutul, sunt cele legate de cautarea conflictelor, senzatia de letargie sau dezorientare si minte incetosata.
0
01-08-2014, ora 21:36
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Stevens, esti un baiat tare destept tu, in primul rand nu Base a scazut salariile ci guvernul Boc, Base e decat un simplu arbitru in toata multimea asta de politicieni, el mai sufla in fluier cand politicienii mai faulteaza legile si principiile statului de drept si cand mai cheltuie banii poporului aiurea. Scaderea pensiilor si a salariilor din timpul guvernului Boc a fost un rau necesar, care ne-a tinut pe linia de plutire, ca altfel ajungeam in situatia Greciei, in incapacitate de plata.Tarile vestice au laudat masurile luate de guvernul Boc, dar noi aruncam cu pietre la cat suntem de prosti. Te bucuri ca a marit Ponta salariile bugetarilor cu 50-100 de lei, dar uiti cate taxe si impozite noi a introdus (taxa pe stalp, acciza la combustibil, acum mareste si impozitele pe terenurile agricole)? Pai taxele astea cine dracu le plateste, nu le platesc si aia carora tocmai le marise salariile? Pe deoparte iti da un leu in plus, dar pe de alta parte iti ia 5.Nu vezi ca esti prostit pe fata de guvernul Ponta, esti orb?Guvernul Boc macar a dat dovada de transparenta.

Si lasa fata in pace cu manastirea ma-tii, la manastire ajung doar uratele si frustratele. Ea trebuie sa faca ce face orice om normal, cu toate tiglele pe casa, adica o facultate, un job stabil, o familie, eventual si copii. Las-o sa guste din placerile vietii, ca si pt. asta a fost facuta viata. :)) De rugat se poate ruga foarte bine si acasa.
0
01-08-2014, ora 21:56
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, te chinui degeaba sa le explici parintilor cu ce probleme te confrunti, pt. ca nu vor intelege in veci. Exact asa faceau si ai mei, ne certam la cutite uneori si nu ne mai vorbeam cateva zile. Asta se intampla in perioada depresiei majore. Trebuie sa-i intelegi si pe ei, pt. ca ei nu s-au confruntat cu asemenea probleme si automat nu pot intelege.
0
01-08-2014, ora 22:18
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Mai peizane ! Taxa pe stalp nu inseamna taxa pe stalpii de la gardul tau mai luminatule ! :)) Platesc doar Transelectrica si alti posesori de stalpi pt cabluri de date etc ! Iar guvernul Boc se confunda cu base bouleanule, pt ca el a numit pe cel mai obedient om posibil ! Nu stii ca intial a vrut sa-l puna pe Stolojan dar probabil ala s-a dus la el si i-a prezentat o strategie proprie fapt pt care l-a luat la injurat la propriu ca pe maidan !
Practic nebunul a uzurpat calitatea de premier si el este raspunzator pt toate taierile, reducerile, arestarile si toate isteriile din tara asta !

Oricum toata nenorocirea in tara asta se trage de la idiotenia aia portocalie de 16 % pe care i-a promis-o lui maniacu de Crin ! I-am scris pe fb lui Ponta sa-=l lase dracu de impozit unic si sa implemnteze impozitul progresiv, ca de aia l-am votat pe el si partidul lui nu ca sa-si tina promisiunile fata de 'liberali' in lipsa lor !
Retine ca pe basisti nu-i intereseaza de tine ci doar sa se mentina ei la putere cu orice pret, in locul lor ai putea pune doar cativa contabili, ori o tara are nevoie DE MULT MAI MULT decat niste aventurieri si impostori politici care daca nu au nu dau, ba mai si taie din ce au dat altii !
0
01-08-2014, ora 22:21
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Bai papagalule, taxa pe stalp o platesc tot contribuabilii, in factura la telefon, la curent electric, la internet, la cablu Tv. Dupa ce ca esti cum esti, mai si semnalizezi. :))
Il doare-n paispe pe Ponta de ce i-ai scris tu pe facebook.
0
01-08-2014, ora 22:51
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
ASa sunteti voi basistii, inghititi camila si strecurati tantarul ! Chipurile va plangeti de 3 lei la taxe dar nu vedeti intregi categorii de varsta sau profesionale distruse si asta pt ca nebunii din toata tara v-ati gasit nebunul suprem si netratat ca si voi la care sa va inchinati !

Vezi ca iti cam iei nasul la purtare cu unele expresii fiu de schizofrenici ce esti !
Cum adica ma-ta cu delir se supara pe tine ca esti depresiv ?! De ce nu le-ai zis ca ii mostenestesti pe ei si mai bine foloseau prezervativ ? :)
Acum daca delirati cu randul va intelegeti mai bine nu ?!
0
01-08-2014, ora 23:05
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@psihoterapeut Rares:minte incetosata am atunci cand ma simt rau...cand am anxietate si TOC.Parca mi se pune o perdea pe ochi si mi-e greu sa ii vorbesc si sa ii inteleg pe ceilalti.Ma simt ametit si buimacit.Cam asta e..In schimb sunt foarte organizat;am un carnetel unde imi notez toate cheltuielile, ce am de facut in fiecare zi, etc..
0
01-08-2014, ora 23:09
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@david:nu neaparat..mie mi-a dat block dupa ce i-am postat mai multe comentarii care nu i-au placut.Intra putin pe contul lui si ai sa vezi numai batranei, analfabeti sau oameni din partid cum il ridica in slavi."Fi tare, domnule Ponta!"ii scria o batranica..Abia asteapta pomana electorala.Daca spui ceva impotriva lui, imediat iti sterg slugile lui comentariile.
0
01-08-2014, ora 23:10
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, sper ca ai vorbit serios cand ai spus ca te apuci de rugaciune. :)) Sa stii ca asta e un pas foarte important, care o sa te ajute, iti garantez. Roaga-te seara inainte de culcare, dupa ce ai stins lumina si te-ai pus in pat. Nu e nevoie sa stai in genunchi. Stai cat mai relaxata, inchide ochii si spune IN GAND banala rugaciune "Tatal Nostru", dar incearca sa fii cat se poate de serioasa cand o rostesti, adica sa crezi in ceea ce spui. E singura rugaciune care trebuie rostita, asa ne invata iisus. El mai spune sa nu facem rugaciuni lungi precum fatarnicii, in speranta ca vom fi auziti si mai spune ca Dzeu stie de ce avem noi nevoie, inainte ca noi sa ii cerem. :) Si e suficient sa o rostesti in gand, nu trebuie cu voce tare. Dzeu (Universul) iti stie fiecare gand, doar esti o particica din El. :)

Daca perseverezi, poate vei avea parte si de fenomene paranormale.:)) Eu de exemplu, de fiecare data cand ma rog, iar asta se intampla in fiecare seara inainte de culcare, cum ti-am sugerat si tie, simt pe parcursul sau dupa rugaciune, cum o briza de aer rece se lasa peste mine. E un fenomen pe care nu il pot explica.Mi se intampla doar cand ma rog. Deci pur si simplu simt un aer rece deasupra fetei, iar respiratia devine rece ca gheata, ca si cand as fi mancat un drops mentolat.:)) Vorbesc foarte serios. Asta mi se intampla si cand ferestrele sunt inchise si casa este incalzita, de exemplu pe timpul iernii, deci este exclusa orice explicatie de genul fereastra deschisa, camera neincalzita etc. E un fenomen care mi-a intarit credinta ca exista ceva ce noi nu putem vedea. :)
0
01-08-2014, ora 23:21
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Stevens, tie ti-am zis ce am avut de zis, ma opresc aici, pt. ca vad ca nu am cu cine discuta. De fapt am vazut de mult lucrul asta, dar nu stiu de ce naiba nu mi-am vazut de treaba si nu te-am lasat in lumea ta. Poate pt. ca am tot sperat la o schimbare, dar concluzia e ca esti irecuperabil.Asta e ultimul mesaj pe care ti-l mai scriu.
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 515253 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: