GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
Sper ! Desi era suficient sa nu recurgi la injuraturi absolut gratuite ! Oligofrenule !
@stevens:Eu sper sa se dea o lege ca cei care nu au minim 8 clase sa nu poata vota.Oare ce procent ar mai avea PSD?Cred ca 25% ar fi parfum.Hai sa fim seriosi...Cred ca 80% din votantii PSD sunt pensionari sau rude de politicieni.Nu am votat si nu il voi vota pe Basescu, dar recunoaste ca cine e cu PSD e masochist.Imi amintesc cum, la noi, in Vale venea Ilici si tinea discursuri tovarasilor mineri care l-au ajutat "la plantat flori".Pentru ce a facut Ilici, nu pot vota niciodata PSD.Local, probabil..dar la europarlamentare, parlamentare si prezidentiale niciodata..
Mai Casyo sa stii ca cei cu scoala putina ii salveaza pe cei cu scoala multa de ei insisi !:) Cel putin la alegeri asta e foarte valabil !
Cei care voteaza PSD sunt cei mai relaxati oameni pentru ca stiu ca isi fac un bine si lor si altor smintiti din jurul lor !
Masochisti sunt basistii care votandu-l pe base de 2 ori si-au taiat craca de sub picioare de 2 ori, iar daca au cazut au inceput sa dea vina pe 'politicieni' la modul general, pe criza, pe americani sau rusi numai sa nu recunoasca ca de fapt ei si alegerea lor idioata sunt de vina !
Democratia inseamna puterea poporului, ori daca la un moment istoric prostii si smintitii predomina intr-o tara, tara respectiva nu poate merge decat prost, e reflectarea alegerii majoritatii care a votat ! Eu am spus adesea ca Ponta nu trebuia sa se dea cu fundul de pamant sa doboare guvernul MRU ci sa lase oamenii sa le ajunga cutitul la os bine, bine de tot pana in 2o12 la finele anului ! Majoritatea alora care au fost in P-ta Universitatii in iarna lui 2011-2012 au fost basisti care au realizat ca au fost dusi de nas ! ;)
D-le Rares testul respectiv nu e specific pt ADHD ci este pt CPF ! Doar primele 9-10 intrebari sunt strict pe ADD, si eu chiar la alea am excelat ca si elev ! :)
ADD-ul chiar exista impotriva a ce credeti Dv. si se demonstreaza cu scintigrafie in 2 faze, o imagine a creierului relaxat si una rezolvand o sarcina care presupune concentrare, cum am mai spus !
Cei care voteaza PSD sunt cei mai relaxati oameni pentru ca stiu ca isi fac un bine si lor si altor smintiti din jurul lor !
Masochisti sunt basistii care votandu-l pe base de 2 ori si-au taiat craca de sub picioare de 2 ori, iar daca au cazut au inceput sa dea vina pe 'politicieni' la modul general, pe criza, pe americani sau rusi numai sa nu recunoasca ca de fapt ei si alegerea lor idioata sunt de vina !
Democratia inseamna puterea poporului, ori daca la un moment istoric prostii si smintitii predomina intr-o tara, tara respectiva nu poate merge decat prost, e reflectarea alegerii majoritatii care a votat ! Eu am spus adesea ca Ponta nu trebuia sa se dea cu fundul de pamant sa doboare guvernul MRU ci sa lase oamenii sa le ajunga cutitul la os bine, bine de tot pana in 2o12 la finele anului ! Majoritatea alora care au fost in P-ta Universitatii in iarna lui 2011-2012 au fost basisti care au realizat ca au fost dusi de nas ! ;)
D-le Rares testul respectiv nu e specific pt ADHD ci este pt CPF ! Doar primele 9-10 intrebari sunt strict pe ADD, si eu chiar la alea am excelat ca si elev ! :)
ADD-ul chiar exista impotriva a ce credeti Dv. si se demonstreaza cu scintigrafie in 2 faze, o imagine a creierului relaxat si una rezolvand o sarcina care presupune concentrare, cum am mai spus !
@stevens:Asta e tare...Cei cu putina scoala ii salveaza pe cei cu scoala multa de ei insisi.Oricum Ponta va iesi presedinte, nu stiu de ce mai tot vorbesc eu de politica.Doar Crin ar fi putut sa il invinga pe plagiator.Ma astept la ce e mai rau...
@Andreea: Exagerezi şi tu câteodată :) Ce părere ai avea tu despre mine dacă aş veni la tine acasă şi ţi-aş sfârteca toată garderoba, aşa, "de nervi"? De ce nu vrei să recunoşti odată că ai o problemă, care devine din ce în ce mai greu de controlat? De ce ţii morţiş să te chinui, să te "automutilezi sufleteşte", când poţi merge pur şi simplu la un psiholog şi la un psihiatru? Cu ce te ajută o imagine estetică, un ambalaj frumos împachetat, dacă rămâi tot mai singură şi te izolezi, mai mult, respingi pe toţi cei ce vor să te ajute? În altă ordine de idei, în ce privinţe se contrazic părinţii cu tine? Vor să te ducă la medic şi tu nu vrei? Vor să-ţi spună că ai probleme şi tu nu vrei să auzi de aşa ceva? Le spui părinţilor că te simţi singură, neajutorată, neînţeleasă, iar ei nu vor să-nţeleagă lucrul ăsta? Ei bat cumva monedă pe faptul că eşti doar o adolescentă, că nu ai nici pe naiba, când tu ştii de fapt că altceva este în neregulă cu tine? Cum reacţionează ei, dacă tu le spui că şi ei au probleme serioase? Contrazicându-vă, ajungeţi vreodată la un numitor comun, sau vă tot contraziceţi până vă plictisiţi, o lăsaţi baltă şi a doua zi o luaţi de la capăt? Te-aş ruga să fii mai explicită în privinţa subiectelor asupra cărora vă contraziceţi, de la ce pleacă "diferenţele voastre de opinie" şi până unde ajung.
@Casyo: Nu ştiu dacă ai luat în seamă sfatul meu de ieri, acela de a-ţi nota orice întrebări şi nelămuriri în prealabil discuţiei cu psihologul şi/sau psihiatrul. Am citit apoi că tu de fapt îţi notezi, îţi faci programul. Şi cu toate astea, ai omis să discuţi cu medicul tău chiar de cea mai mare temere a ta, aceea de a avea ADHD. Ceva nu se leagă, ai o memorie bună, dar uiţi ce-i mai important, îţi faci programul zilnic, dar cu toate astea omiţi cea mai mare problemă a ta... Fă te rog ce ţi-am spus, notează întrebările, iar când mergi la medic, pune întrebările punctual, ca la un interviu dacă vrei, eventual îţi notezi şi răspunsurile pe care le primeşti. Asimilând cunoştinţe, fapte noi, anumite nelămuriri, ai tendinţa ca până a ajunge acasă, să uiţi de multe ori cele mai importante şi/sau mai subtile noţiuni învăţate. Dar dacă ai carneţelul la îndemână, cu întrebări şi răspunsuri punctuale, vei descoperi ceva nou de fiecare dată când le reciteşti.
@David, @Stevens: Totuşi, ăsta e un "grup de suport pentru TOC", nu e o arenă politică. Sunt o mie şi unu de forumuri pe care vă puteţi susţine cât de "înflăcărat" puteţi voi opţiunile politice, dar între pereţii acestui forum, comentariile voastre "colorate" sunt cel puţin deplasate.
Kolya, nu politica ne-a invrajbit ci faptul ca tembelul si-a 'adjudecat-o' in mintea lui pe Andreea :) iar faptul ca i-am dat Andreei sfatul cu manastirea cred ca l-a scos din minti si de asta a injurat si manastirea si pe mama mea si pe mine la gramada, ca nu cumva Andreea sa plece de 'langa el' iremediabil ! :)))
Deci e important sa te enervezi la timp dar si mai important este sa vezi de ce ai fost provocat ca sa nu mai reactionezi exagerat data viitoare ! :)
Deci ai grija cu intrebarile pt Andreea Kolya, pt ca in curand o sa inceapa la injurat si la tine ! :)
Deci e important sa te enervezi la timp dar si mai important este sa vezi de ce ai fost provocat ca sa nu mai reactionezi exagerat data viitoare ! :)
Deci ai grija cu intrebarile pt Andreea Kolya, pt ca in curand o sa inceapa la injurat si la tine ! :)
@kolya:ok, marti, cand merg la psihoterapeut il voi intreba.La ADHD m-am gandit miercuri..iar joi, cand am fost la doamna psihiatra am stat doar vreo 20 min.Mi-a prescris Asentra si cam atat.Am intrebat-o despre predispozitia genetica si a zis ca mai degraba e o temere de a mea si ca e vorba de mediul in care am trait.De obicei imi scriu intrebarile pe care sa i le adresez psihoterapeutului dar acum am uitat.Da, ai dreptate-uit mereu ce e mai important.
Nu mai discut de politica;fiecare sa voteze cum vrea...
Nu mai discut de politica;fiecare sa voteze cum vrea...
@Casyo: Nu doar întrebările, ci şi răspunsurile ar fi de preferat să le scrii, fiindcă ai tendinţa să le uiţi şi pe-alea. Îţi notezi câte o întrebare la început de pagină, laşi pagina goală pentru răspuns, altă pagină, altă întrebare, alt răspuns. Eu am folosit chestia asta în momentul în care mi s-a prescris Abilify, am avut o reacţie adversă foarte urâtă, îmi pierdeam memoria pe zi ce trece, mai ales cea de scurtă durată. E posibil ca doctorul să se simtă oarecum stânjenit de situaţie, de-asta e bine să-i explici din capul locului pentru ce-ţi trebuie să scrii şi întrebările şi răspunsurile. Cum îţi merge cu sertralina, cum te simţi?
Azi am luat prima data si nu simt mai nimic..Dar primele trei zile iau cate o pastila, apoi cate doua in continuare..Peste 2 saptamani se vor vedea schimbari mi-a zis doamna psihiatra...
@Stevens: Tu eşti mai matur, nu trebuia să te cerţi cu el, puteai foarte simplu să-i spui "Luke, I am your father?!" :))
Kolya, tie ti se pare ca Stevens ar fi matur? Hai sa fim seriosi. Si iar, ti se pare normal sa sfatuiasca pe cineva, pe oricine, nu conteaza ca e Andreea sau altcineva, sa mearga la manastire? Pai la manastire sa mearga el ca si asa tine umbra pamantului degeaba.
E adevarat insa nici un om care se pretinde normal la cap nu trebuie sa se comporte iresponsabil !In plus si eu am ADD, deci o problema de impulsivitate pe moment ! :) Insa acum ca am inteles perfect motivul sunt si mai relaxat ! Inchipuie-ti : el o deflora (cred ca a folosit de vreo 10 ori cuvantul) in fiecare noapte pe Andreea :), dimineata o 'inflora' la loc (ca sa corespunda totusi realitatii :) iar eu i-am trimis 'mireasa' la manastire ! :))
Oricum ma suparam si daca spunea 'manastirea ma-sii', consider ca trebuie sa avem ceva sfant in viata, nu putem sa luam in deradere chiar orice pe lumea asta ! Eu inteleg psihoza dar si aceeea trebuie sa aiba o limita !
Oricum ma suparam si daca spunea 'manastirea ma-sii', consider ca trebuie sa avem ceva sfant in viata, nu putem sa luam in deradere chiar orice pe lumea asta ! Eu inteleg psihoza dar si aceeea trebuie sa aiba o limita !
@David: Mănăstirea, ca şi instituţie spirituală, e una dintre puţinele balize ce ne împiedică să nu ne prăbuşim în abis cu toţii. La mănăstire nu găseşti doar nebuni, curve şi infractori ce se ascund de lege. Găseşti căldură, bunătate, lumină, îndrumare spirituală. Reacţia ta a fost cel puţin deplasată, din simplul motiv că Stevens nu ţi se adresa ţie, ci Andreei. Prin urmare, dacă era să fie cineva supărată era Andreea, nu tu, iar înjurătura e de-a dreptul jegoasă. Cum se împacă chestia asta cu faptul că tu mereu gândeşti pozitiv şi eşti un om credincios? Bunătatea şi credinţa nu sunt caracteristici doar conjuncturale. Cel puţin din punctul ăsta de vedere, dacă-i spui lui Stevens "Bă Fănele, eşti cam măgar!", el o să-ţi răspundă franc "Aşa, şi? Ce-i cu asta?", n-o să-ncerce în niciun caz să nege evidentul.
Vad ca tot in jurul acelorasi subiecte va invartiti.
Eu maine plec de la munte, am stat o saptamana aici.
In cea mai mare parte a timpului m-am relaxat dar am avut si momente in care nu prea imi gaseam locul, si cateva izbucniri nervoase (din pacate).
Sunt numai pe venlafaxina, cred ca nu este suficient, dar nici mai mult nu imi trebuie.
Cred ca si faptul ca schimb peisajul, locul, ma face un pic irascibila. Faptul ca de luni intru in programul normal ma linisteste oarecum..
Eu maine plec de la munte, am stat o saptamana aici.
In cea mai mare parte a timpului m-am relaxat dar am avut si momente in care nu prea imi gaseam locul, si cateva izbucniri nervoase (din pacate).
Sunt numai pe venlafaxina, cred ca nu este suficient, dar nici mai mult nu imi trebuie.
Cred ca si faptul ca schimb peisajul, locul, ma face un pic irascibila. Faptul ca de luni intru in programul normal ma linisteste oarecum..
Kolya, nu mai intru in polemici si cu tine, e treaba ta ce crezi despre manastire si alte institutii de genul.Expresia 'Manastirea ma-tii' a fost ca un alint pt. Stevens, in comparatie cu expresiile jignitoare adresate de el, dar tot el se da lovit, ranit.
p. s. La manastire, pe langa caldura, bunatate, lumina, mai gasesti prin unele parti si calugari care se freaca prin partile dorsale, cu toata sfintenia lor. :))
Si bine-ai zis, manastirea ne impiedica sa NU ne prabusim in abis cu totii, adica ne lasa sa cadem cu totii in gol. :)) Vezi cat de important e un 'NU' intr-o fraza, ii schimba total sensul?!
p. s. La manastire, pe langa caldura, bunatate, lumina, mai gasesti prin unele parti si calugari care se freaca prin partile dorsale, cu toata sfintenia lor. :))
Si bine-ai zis, manastirea ne impiedica sa NU ne prabusim in abis cu totii, adica ne lasa sa cadem cu totii in gol. :)) Vezi cat de important e un 'NU' intr-o fraza, ii schimba total sensul?!
David, nu generaliza cu manastirile, nu este peste tot asa cum spui tu, te asigur.
Mergi la manastirea Radu Voda, ca tot esti din Bucuresti si te vei convinge de ceea ce spun eu.
Mergi la manastirea Radu Voda, ca tot esti din Bucuresti si te vei convinge de ceea ce spun eu.
Katy, nu am generalizat, am si spus ca prin unele parti se intampla asa. :)) Eu nu am treaba cu institutiile religioase, nu frecventez si nu voi frecventa asa ceva vreodata.:))
Katy, tie ti s-a parut deplasata reactia mea la sfatul lui stevens pt. Andreea? E normal sa dea un asemenea sfat? Eu prima data am crezut ca el glumeste, dar in alt comentariu a demonstrat ca el chiar vorbeste serios. Pai ce sfaturi le dam noi adolescentilor, cum sa isi rateze viata? Astea sunt sfaturi de oameni maturi?!
Katy, tie ti s-a parut deplasata reactia mea la sfatul lui stevens pt. Andreea? E normal sa dea un asemenea sfat? Eu prima data am crezut ca el glumeste, dar in alt comentariu a demonstrat ca el chiar vorbeste serios. Pai ce sfaturi le dam noi adolescentilor, cum sa isi rateze viata? Astea sunt sfaturi de oameni maturi?!
Bai oameni buni, realizati ca aici discutam pe un forum si ca suntem doar niste necunoscuti unii fata de altii...Why so serious?Ma baieti, eu nu iau personal nimic din ce spuneti voi, sunt sfaturile voastre, parerile sunt impartite, accept orice fel de parere, oamenii sunt fiinte libere, insa injuratul mi se pare penibil pur si simplu.Injuri cand ce?Cand nu te duce capul sa jignesti intr-un mod subtil si inteligent in asa fel incat sa doara...
Kolya, imi place ceea ce spui tu in majoritatea comentariilor tale, se vede ca esti un om matur:-)
Ai mei ma contrazic mereu legat de faptul ca sunt bolnava psihic.Imi zic mereu ca trebuie sa merg la psihiatru, psiholog, nu inteleg pur si simplu ca nu pot lua acele pastile si na...sunt multe de zis, chestii personale, ca in orice familie snt probleme.
Tu ce faci, cum te simti?
Cata, eu sper sa fii mai bine, te imbratisez.
Kolya, imi place ceea ce spui tu in majoritatea comentariilor tale, se vede ca esti un om matur:-)
Ai mei ma contrazic mereu legat de faptul ca sunt bolnava psihic.Imi zic mereu ca trebuie sa merg la psihiatru, psiholog, nu inteleg pur si simplu ca nu pot lua acele pastile si na...sunt multe de zis, chestii personale, ca in orice familie snt probleme.
Tu ce faci, cum te simti?
Cata, eu sper sa fii mai bine, te imbratisez.
Andreea, tu consideri ca expresia "manastirea ma-tii" e injuratura? Cred ca la voi in Craiova e alint. :)) Am folosit de atatea ori sarcasmul si ironia la adresa lui stevens, dar daca el intrece de fiecare data masura, e timpul sa-i mai raspund si eu cu aceeasi moneda.Cred ca si tu ai fi facut la fel. Il respect daca si el ma respecta.Nici nu ma intereseaza ca e el mai invarsta ca mine, nu pt. asta trebuie sa-l respect. Respectul se castiga, nu se impune.
David, nu stiu daca e injuratura sau nu, daca ai auzii cum se vorbeste la mine in casa, clar nu este este vulgara expresia pe care ai folosit-o:))))Eu nu stiu ce sa zic, noi vbim asa in casa pt ca nu ne suparam, dar ca sa te apuci sa te injuri cu un necunoscut pe un forum mi se pare stupid, nicidecum neadecvat:))
Andreea, stii ce trebuie sa faci ca sa scapi de criticile parintilor? Joaca teatru! :)) Spuneai ca te pricepi si la asta. Incearca sa nu te mai plangi in fata lor cu problemele pe care le ai, pt. ca asta ii scoate pe ei din sarite, mai ales daca acele probleme de care tu te plangi, lor li se par marunte, neinsemnate, sau chiar imaginare, inexistente.Stiu ca e usor de zis, dar foarte greu de facut, mai ales pt. varsta ta, dar nu e imposibil.
Andreea, dar de ce e un necunoscut? Pt. ca nu l-am vazut face to face? Am vorbit destul cu el pe forum si pot spune ca il cunosc destul de bine, stiu ce hram poarta. :)) Pe langa ce jigniri mi-am luat eu de la el, expresia 'manastirea ma-sii' nu reprezinta nimic.
Andreea, dar de ce e un necunoscut? Pt. ca nu l-am vazut face to face? Am vorbit destul cu el pe forum si pot spune ca il cunosc destul de bine, stiu ce hram poarta. :)) Pe langa ce jigniri mi-am luat eu de la el, expresia 'manastirea ma-sii' nu reprezinta nimic.
Ma deranjeaza referirea la manastire pe tonul asta pt ca manastirile sunt fabrici de sfinti la propriu ! Cred ca ai auzit si tu de Sfantul Calinic de la Cernica si de Parintele Arsenie Boca care nu si-au ratat viata cum iti dicteaza tie delirul (mostenit genetic), ci dimpotriva s-au sfintit si s-au mantuit !
Si Iisus s-a referit la calugari : "Si oricine a lasat frati sau surori sau tata sau mama, sau femeie, sau copii sau tarine, sau case, pentru numele Meu, inmultit va lua inapoi si va mosteni viata vesnica. "
Andreea nu mi-ai raspuns referitor la optiunile politice ale parintilor tai !
Si Iisus s-a referit la calugari : "Si oricine a lasat frati sau surori sau tata sau mama, sau femeie, sau copii sau tarine, sau case, pentru numele Meu, inmultit va lua inapoi si va mosteni viata vesnica. "
Andreea nu mi-ai raspuns referitor la optiunile politice ale parintilor tai !
Ai vorbit cu parintele Arsenie Boca de dincolo, sa vezi daca s-a mantuit sau nu? :)) Cine stie ce fantezii avea si el cu cate o maicuta mai tanara, ca si el tot om a fost. :)) Degeaba a lasat si frati si surori si tata si mama, etc., daca nu a respectat cuvantul lui Dzeu. Iar ala care stie daca l-a respectat sau nu e decat Dzeu, nu noi, oamenii.Manastirile sunt si fabrici de 'sfinti', dar si fabrici de pedofili, homosexuali, etc. A nu se generaliza, ca iar ma ia katy la rost. Am vrut doar sa subliniez faptul ca nu stim noi, oamenii, care om e sfant si care nu si ca aparentele de multe ori insala.
Am luat azi prima pastila de Asentra si peste 3-4 ore am inceput sa simt efectele.Simteam ca o involburare, niste frisoane la nivelul fruntii, dar nu ma durea capul.Am fost putin in ceata, buimacit dar a tinut cam o ora aceasta stare.Dupa, m-am simtit mai bine, chiar improspatat.
Tu pari sa stii exact cum se respecta cuvantul lui Dumnezeu, cred ca ar trebui sa te faci nu calugar ci staret de manastire ! :)
Pai e destul de simplu de recunoscut un sfant, o spune chiar Iisus : 'Acestea si mai mari ca acestea veti putea face daca veti avea credinta' Trebuie sa fii orb sau rauvoitor ca sa nu vezi faptele sfintilor ! Si oricum sfintii se canonizeaza numai dupa moartea lor in urma unei foarte lungi si minutioase analize care dureaza chiar si sute de ani ! Deci tot ce e trecut in calendar este cert, fara dubii !
Noi nu avem prooroci de serviciu autodeclarati cum au cultele neoprotestante, pt ca asta ar insemmna mandrie de sine ceea ce este din start o cursa a celui rau ! ;
La noi sfintii dimpotriva, cat traiesc se ascund, fac pe nestiutorii ca nici macar sa nu-i poti banui de sfintenie ! ;
PS Ajutor in vindecarea cancerului este Sfantul Nectarie, la Radu-Voda acolo unde ti-a zis Katy ! Sunt vreo 3 carti cu 'Minuni ale Sfantului Nectarie in Romania' ! Si Sfantul Ioan Rusul, in special la copii si cancere cerebrale ! Documenteaza-te pe net, e plin de informatii !
Pai e destul de simplu de recunoscut un sfant, o spune chiar Iisus : 'Acestea si mai mari ca acestea veti putea face daca veti avea credinta' Trebuie sa fii orb sau rauvoitor ca sa nu vezi faptele sfintilor ! Si oricum sfintii se canonizeaza numai dupa moartea lor in urma unei foarte lungi si minutioase analize care dureaza chiar si sute de ani ! Deci tot ce e trecut in calendar este cert, fara dubii !
Noi nu avem prooroci de serviciu autodeclarati cum au cultele neoprotestante, pt ca asta ar insemmna mandrie de sine ceea ce este din start o cursa a celui rau ! ;
La noi sfintii dimpotriva, cat traiesc se ascund, fac pe nestiutorii ca nici macar sa nu-i poti banui de sfintenie ! ;
PS Ajutor in vindecarea cancerului este Sfantul Nectarie, la Radu-Voda acolo unde ti-a zis Katy ! Sunt vreo 3 carti cu 'Minuni ale Sfantului Nectarie in Romania' ! Si Sfantul Ioan Rusul, in special la copii si cancere cerebrale ! Documenteaza-te pe net, e plin de informatii !
Sa vad un om vindecat de cancer de un asa-zis viitor 'sfant' si atunci o sa cred.
A existat sau exista vreun individ de genul celor din calendar, care a umblat pe mare, care a transformat apa in vin, care a inmultit painile, care a oprit furtunile, care a vindecat muti, orbi, leprosi, etc. :))) 'Acestea si mai mari ca acestea veti face...' Pai ori suntem golani, ori nu mai suntem... :)))
Bai, eu nu vorbesc de ajutor in vindecarea cancerului, ca aia e abureala pt. fraierii creduli, eu ma refer la minuni in genul celor relatate in biblie, adica sa se atinga de bolnavul de cancer si pac, hocus pocus preparatus, si cancerul a disparut ca prin minune. :)))
A existat sau exista vreun individ de genul celor din calendar, care a umblat pe mare, care a transformat apa in vin, care a inmultit painile, care a oprit furtunile, care a vindecat muti, orbi, leprosi, etc. :))) 'Acestea si mai mari ca acestea veti face...' Pai ori suntem golani, ori nu mai suntem... :)))
Bai, eu nu vorbesc de ajutor in vindecarea cancerului, ca aia e abureala pt. fraierii creduli, eu ma refer la minuni in genul celor relatate in biblie, adica sa se atinga de bolnavul de cancer si pac, hocus pocus preparatus, si cancerul a disparut ca prin minune. :)))
@stevens:Doamne, ai mila.Sfinti ca Stefan cel Mare sau Constantin?Toti sunt oameni;sfant e cel care nu pacatuieste...De asta nu prea imi vine mie sa merg la Biserica.Mai bine merg la meci, ma uit la un film decat sa ajung ca Stevens.A existat vreo minune in familia ta sau pe care ai vazut-o cu proprii ochi ca sa fii asa sigur ca exista vindecari si minuni?
Hai fratilor, lasati balta religia.A zis cineva ceva odata:"Omul are nevoie de religie ca pestele de bicicleta."Am vorbit cu domnul psihoterapeut si a zis ca chestia asta cu ortodoxismul sfanta, unica si dreapta credinta e extremism. Toti credem in Dumnezeu asa cum il percepem noi.Mi-a zis ca toti avem parte de necazuri:si ortodocsii, si catolicii, musulmanii, etc.Nu exista religie care sa te scuteasca de asta.Dar faza asta cu sfantul Nectarie...de unde bunul Dumnezeu ii scoateti?Am auzit ca vor sa il faca si pe Becali sfant;unii l-au si pictat intr-o Biserica.Te-a ajutat relgia cu ceva?Eu, daca nu as invata la examene sau nu as munci si in schimb m-as ruga, as tine post mi-ar da Dumnezeu note bune sau mancare?Ai avut vreo experienta cu Dumnezeu?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Caracteristiile unei persoane nevrotice
- 10Problema psihica?
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 51Tulburare schizotipala - ce tratament sa fac?
- 12Cateva intrebari legate de tulburare obsesiv compulsiva si tratamente
- 15este rasfat sau tulburare obsesiv compulsiva
- 9Nevroza obsesiv compulsiva
- 31Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva?
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 5Fobii la copii
- 2Tratament pt toc
- 28tulburare obsesiv compulsiva
- 2Aritmomanie?
- 3Tulburare obsesiv compulsiva
- 3Obsesia pentru curățenie
- 7Tulburare obsesiv compulsiva, OCD, PURE O?
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 14TOC/Anxietate
- 3Cipralex pentru Toc
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: