GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
@stevens:deci basist sa-i spui cui vrei tu, dar nu mie.
Bine, puiule de basisti ! Sper ca acum este corect din toate punctele de vedere ! :)
Nu va ajunge Udrea niciodata in turul 2, nici macar EBA ca membra a PMP n-o va vota :), 4 procente scrie pe (udr)ea !
Sper ca justitia basista sa-l declare incompatibil pe Iohannis 7 matze, din motive subterane care-mi scapa, dar asa intuiesc eu, si sa putem alege intre Ponta si Tariceanu !
Asa sa ne ajute Dumnezeu !
Nu va ajunge Udrea niciodata in turul 2, nici macar EBA ca membra a PMP n-o va vota :), 4 procente scrie pe (udr)ea !
Sper ca justitia basista sa-l declare incompatibil pe Iohannis 7 matze, din motive subterane care-mi scapa, dar asa intuiesc eu, si sa putem alege intre Ponta si Tariceanu !
Asa sa ne ajute Dumnezeu !
@stevens:doamne fereste...Inseamna ca natia asta chiar ar fi blestemata..sa alegi intre dracu si tasu'.Si ce daca are 7 case?Asta unde ai auzit-o?La Latrina3, postul national de propaganda, inselatorie si manipulare comunista?Cand era in USL, nu mai era "neamt prost"?Imi amintesc ce il chemau si ce il mai periau pe"vestitul si nemaipomenitul primar al Sibiului".Stai calm, asa cum a iesit Basescu in 2004 in dauna lui Nastase puscariasu' in ciuda tuturor pronosticurilor, asa va iesi Johannis presedinte.Prea mult rau a facut Ilici poporului asta;din cauza asta nu voi vota in viata mea PSD, cel putin la prezidentiale.
@stevens:app, daca vrei, iti pot trimite poze de maine de la Piata Victoriei cu Johannis...poate il prind si fac o poza cu el :)
Copile, la extrem nu m-ar deranja atat de mult persoana lui Iohannis ca presedinte, in cazul asta Ponta ar ramane premier ceea ce este foarte bine ! Problema este apartenenta sasului la acest grup mizerabil de fosti pedelisti, cum a fost si sasul dealtfel !
Daca Iohannis ar fi ales, presedinte la ACL ar ramane din oficiu nimeni altul decat betivanul de Orban iar daca s-ar face alegeri interne probabil presedinte ar iesi Blaga sau vreo alta aratare indigesta ! Apoi aceasta grupare de basisti sub acoperire va incepe un razboi de uzura via Iohannis ca sa-si impuna si un prim-ministru, ceea ce ne va duce inapoi cu 7-8 ani cand base incerca sa-l dea jos pe Tariceanu !
Asa ca daca mergi la adunatura PDL cu ce-a mai ramas din PNL ia-ti mai bine niste dinamita la tine si fa un semn cu bricheta din multime, eu ma voi uita la tv ! :))
Daca Iohannis ar fi ales, presedinte la ACL ar ramane din oficiu nimeni altul decat betivanul de Orban iar daca s-ar face alegeri interne probabil presedinte ar iesi Blaga sau vreo alta aratare indigesta ! Apoi aceasta grupare de basisti sub acoperire va incepe un razboi de uzura via Iohannis ca sa-si impuna si un prim-ministru, ceea ce ne va duce inapoi cu 7-8 ani cand base incerca sa-l dea jos pe Tariceanu !
Asa ca daca mergi la adunatura PDL cu ce-a mai ramas din PNL ia-ti mai bine niste dinamita la tine si fa un semn cu bricheta din multime, eu ma voi uita la tv ! :))
@stevens:Atata timp cat Nastase si Ilici sunt in viata nu voi vota niciodata PSD la prezidentiale.Si nici sataliti ai acestuia.Si cu asta basta.Poate ti-e dor de vremurile comunismului, cand Ilici facea ce ii taia capul.A mintit ca pregateste alegerile;apoi si-a facut partid si a castigat cu 88%.Apoi a mai stat 2 mandate.A adus minerii la Bucuresti ca sa loveasca oameni nevinovati.Sloganul lor e sloganul tuturor PSD-istilor:"Noi muncim, nu gandim"
Ce pot sa-ti spun este ca nici eu nu l-am suferit pe Iliescu si nici nu l-am votat !Votez PSD doar din 2004 datorita lui Adrian Nastase, care a facut un program de 200 de zile de scoatere a vizelor pt romani si a inscris Romania pe drumul ireversibil al aderarii la UE si Nato ! Atunci credeam ca asa ceva e imposibil dar el a dovedit contrariul si astazi traim ceea ce a gandit si proectat in 2000 A. Nastase ! Este un OM ultracapabil, cat el va fi in PSD eu voi vota acest partid ! Insa n-a stiut sa hahaie si sa comunice f bine multele planuri pe care le avea si asa a invins manelismul, injuratura si demagogia crasa in persoana subumana a matelotului paranoic ! Romania este in mare masura o tara de idioti si superficiali asa cum a spus si Petre Tutea !
@stevens:Tutea parca mai zicea si ceva de Iliescu si de noul comunism...
Nu poate exista comunism in capitalism ti-am mai explicat ! Comunism inseamna proprietate COMUNA asupra mijloacelor de productie ! De exemplu tatal tau impreuna cu alte multe mii de oameni munceau sa scoata carbune cu costuri duble sau triple fata de pretul cu care se vindea si noi toti ceilalti suportam aceste pagube pt ca oamenii muncii sa aiba ce munci ! Asta este comunismul, intelegi ?! Odata ce fabricile s-au privatizat nu mai poate reveni comunismul, asta presupune o nationalizare a tuturor intreprinderilor private !
Tu te declari anticomunist dar in realitate regreti faptul ca tatal tau a ramas fara loc de munca la mina aceea total ineficienta dupa regulile economiei de piata !
Ceea ce tu numesti acum cu termenul comunisti sunt de fapt social-democrati, un curent politic care apara drepturile marii mase de oameni in fata ofensivei capitalismului salbatic si a liberalismului desantat de tip american : cine nu-si poate plati o casa sa stea in strada, cine este bolnav sa moara etc, lucruri pe care in Ro taman base le-a introdus cand a taiat salariile, pensiile de limita de varsta si multe din cele de boala, ca sa salveze statul de la 'faliment' ! :))
Tot el a facut prin intermediul unor judedecatori spalati pe creier si prima nationalizare, prin confiscarea extinsa a tuturor bunurilor si conturilor a 10 persoane printre care prof Mencinicopschi, Dan Voiculescu.. Este o intoarcere la stalinism, prin procesele de fatada care se fac, cu acuzarea si infierarea publica inainte de proces ! Cine nu-si cunoaste istoria o repeta !
Tu te declari anticomunist dar in realitate regreti faptul ca tatal tau a ramas fara loc de munca la mina aceea total ineficienta dupa regulile economiei de piata !
Ceea ce tu numesti acum cu termenul comunisti sunt de fapt social-democrati, un curent politic care apara drepturile marii mase de oameni in fata ofensivei capitalismului salbatic si a liberalismului desantat de tip american : cine nu-si poate plati o casa sa stea in strada, cine este bolnav sa moara etc, lucruri pe care in Ro taman base le-a introdus cand a taiat salariile, pensiile de limita de varsta si multe din cele de boala, ca sa salveze statul de la 'faliment' ! :))
Tot el a facut prin intermediul unor judedecatori spalati pe creier si prima nationalizare, prin confiscarea extinsa a tuturor bunurilor si conturilor a 10 persoane printre care prof Mencinicopschi, Dan Voiculescu.. Este o intoarcere la stalinism, prin procesele de fatada care se fac, cu acuzarea si infierarea publica inainte de proces ! Cine nu-si cunoaste istoria o repeta !
Aoleuu ma doare capul, tot nu terminati cu politica voastra?!
Abia asteptam sa intru pe forum si cand colo, acelasi subiect :(((
Abia asteptam sa intru pe forum si cand colo, acelasi subiect :(((
Atunci foloseste-ti furia in mod constructiv: ia-ti o bata de baseball si tabaceste-i fundul barbatului, care nu te lasa sa intri pe net sa pole(n)mizezi cu baietii :)
Btw, tu de ce nu candidezi?
Btw, tu de ce nu candidezi?
Hahahah, pai ce, eu intru aici sa vb cu barbatii? Eeee.
Intelesesi gresit!
Nu intru k nu vreau eu sa pierd timpul pe net, cand nu am la dispozitie decat 2 zile cu maimutzica mea.
Intelesesi gresit!
Nu intru k nu vreau eu sa pierd timpul pe net, cand nu am la dispozitie decat 2 zile cu maimutzica mea.
Ea fraternizeaza cu barbatii Kolya ! Razboiul il duce cu ea insasi si cu oglinzile ! Daca o lasi intr-o multime de barbati ea va scoate oglinda din poseta sa-si admire bretonul ! Asa ca barba-su si-a luat de-o grija cu ea !:))
Pai ce sa fac eu cu multimea de barbati cu chef de...joaca? Ii trimit pe toti la plimbare imediat!! Ca doar se stie ce isi doreste un barbat de la o femeie nu?!
Ei bine, nu si-au gasit omul cu mine :D.
You may look but you may never touch!! That's it!
Ei bine, nu si-au gasit omul cu mine :D.
You may look but you may never touch!! That's it!
Eeehhee, pai daca si tu ne arati pisica si dup-aia o iei la fuga. e clar :(
Nu prea mai stie lumea de azi cum sta treaba cu ruptu' pisicii-n doua.
Sa stii ca eu te-as fi votat, pac-pac, m-ai inteles :))
Nu prea mai stie lumea de azi cum sta treaba cu ruptu' pisicii-n doua.
Sa stii ca eu te-as fi votat, pac-pac, m-ai inteles :))
Pe bune?!
I-auzi!
Pai poti inca sa o faci ca nu au inceput alegerile :D.
Trebuie sa recunosc, ca cineva de aici m-a vazut, stie cum arat :).
I-auzi!
Pai poti inca sa o faci ca nu au inceput alegerile :D.
Trebuie sa recunosc, ca cineva de aici m-a vazut, stie cum arat :).
Hiiiiiiii, nu-mi spune ca tu esti Monica Macovei?!
Da' ce-aveti fratilor toti cu femeia asta? Chiar asa baba cloanta e? Mi-aduc aminte de Becali, cand era europarlamentar, zicea ca daca se-ntalnea cu ea pe holurile parlamentului european nu mai putea sa doarma noaptea de urata ce era :)))
Eu imi amintesc numai o faza cu ea. Dupa ce a fost acel referendum si nea base nu a fost demis, baba cloantza macovei se afisa pe langa el cu o fazta de caine fericit ca primise osul de la stapan.
Mi-e lehamite..
Mi-e lehamite..
Ce rautacioasa esti, n-ai auzit de "estetica uratului"? Nu toate femeile-s frumoase ca tine
Nici eu nu sunt frumusetea de pe lume.
Avantajul meu a fost dintotdeauna corpul, si faptul ca am un simt estetic dezvoltat si am stiut cum sa ma aranjez.
Vorbim aici de estetica frumosului desigur :).
Avantajul meu a fost dintotdeauna corpul, si faptul ca am un simt estetic dezvoltat si am stiut cum sa ma aranjez.
Vorbim aici de estetica frumosului desigur :).
Passsssttttt!!!
Liniste, sa nu tulburati apele!
:))))))))))))))))))
Liniste, sa nu tulburati apele!
:))))))))))))))))))
Chiar ca e liniste...
Unde a disparut toata lumea, ce mai faceti, cu ce va mai laudati?
Unde a disparut toata lumea, ce mai faceti, cu ce va mai laudati?
Dar tu ce mai zici?
Eu de cateva saptamani ma trezesc cu migrena la 2, 3 zile, dau o gramada de bani pe sumacta (sumatripan) pt ca este singurul medicament care imi opreste durerile insuportabile.
In rest, sunt nervoasa, irascibila, mi se pune capsa imediat, parca si astept sa ma cert cu careva...trist..asa viata nu doresc nimanui.
Eu de cateva saptamani ma trezesc cu migrena la 2, 3 zile, dau o gramada de bani pe sumacta (sumatripan) pt ca este singurul medicament care imi opreste durerile insuportabile.
In rest, sunt nervoasa, irascibila, mi se pune capsa imediat, parca si astept sa ma cert cu careva...trist..asa viata nu doresc nimanui.
In cazul migrenelor ar trebui sa te ajute si antidepresivul, vorbeste cu psihiatra ta despre asta, poate ajustati cumva dozele, daca cu neurolepticul nu te poti impaca. Aveam si eu dureri de cap din astea "incapatanate", le tratam cu Fasconal, luam cata 4 pastile pe zi si reuseam sa trec peste. Insa au disparut aproape complet dupa tratamentul ad + neuroleptic.
Pentru starile de iratibilitate te ajuta si vitaminele, un complex de vitamine B, C, Magneziu, ceai verde, ceai negru, miere cu lamaie, fructe si legume proaspete si apa, multa apa. Noi, cei cu slabiciuni psihice, avem tendinta sa trecem mai greu peste shimbarile climatologice, implicit asteniile de toamna.
In rest, incerc sa ma obisnuiesc cu noul job, cu noii colegi, am mai multe atributii, sarcini, obligatii, obiective, termene-limita, dar incerc sa ma acomodez. Ma consolez cu faptul ca am reusit sa fac pasul asta, destul de mare pentru mine.
Pentru starile de iratibilitate te ajuta si vitaminele, un complex de vitamine B, C, Magneziu, ceai verde, ceai negru, miere cu lamaie, fructe si legume proaspete si apa, multa apa. Noi, cei cu slabiciuni psihice, avem tendinta sa trecem mai greu peste shimbarile climatologice, implicit asteniile de toamna.
In rest, incerc sa ma obisnuiesc cu noul job, cu noii colegi, am mai multe atributii, sarcini, obligatii, obiective, termene-limita, dar incerc sa ma acomodez. Ma consolez cu faptul ca am reusit sa fac pasul asta, destul de mare pentru mine.
Kolya, am tot luat din astea (vitamine, minerale), dar nu ajuta.
Pentru ca sunt migrene legate de hormoni, mai preciz tumoarea hipofizala e vinovatul in cazul meu.
Ele fac parte din viata mea, din pacate.
Felicitari pt noul job, sa inteleg ca aici esti mai bine platit?
Si inca o data felicitari pentru curajul de a schimba. Mie mi-e tare frica.
Pentru ca sunt migrene legate de hormoni, mai preciz tumoarea hipofizala e vinovatul in cazul meu.
Ele fac parte din viata mea, din pacate.
Felicitari pt noul job, sa inteleg ca aici esti mai bine platit?
Si inca o data felicitari pentru curajul de a schimba. Mie mi-e tare frica.
Da, ai dreptate, anumite sensibilitati nu pot fi inlaturate asa usor. Dar totusi, fa-mi te rog pe plac, vorbeste cu psihiatra ta despre asta, cumva trebuie sa te ajute, doar asta-i meseria ei. Am mai vorbit despre asta, pana nu demult, obsesiile noastre erau considerate drept nevroze si tratate ca atare, deci ceva trebuie sa existe care sa-ti suprime durerea prelungita.
Toti avem ciudatenii din astea, eu spre exemplu, daca beau ceva mai rece decat la temperatura camerei, e prapad, fac rosu in gat imediat.
In privinta jobului, pur si simplu mi s-a oferit si m-am aruncat direct in hora, n-am stat sa gandesc, sa analizez, sa pun in balanta, fiindca asa nu mai plecam nici la Pastele cailor. Pur si simplu simteam o nevoie de schimbare, specifica TOC, cred. Mi-am redecorat si prin casa in primavara, mi-am schimbat si serviciul, si totusi nu ma simt prea bine in pielea mea, oricare ar fi aia :)
Toti avem ciudatenii din astea, eu spre exemplu, daca beau ceva mai rece decat la temperatura camerei, e prapad, fac rosu in gat imediat.
In privinta jobului, pur si simplu mi s-a oferit si m-am aruncat direct in hora, n-am stat sa gandesc, sa analizez, sa pun in balanta, fiindca asa nu mai plecam nici la Pastele cailor. Pur si simplu simteam o nevoie de schimbare, specifica TOC, cred. Mi-am redecorat si prin casa in primavara, mi-am schimbat si serviciul, si totusi nu ma simt prea bine in pielea mea, oricare ar fi aia :)
Kolya, nu prea e specifica TOC schimbarea, din cate stiu eu.
Eu din cauza Toc-ului am refuzat sa fac multe schimbari, desi unele erau in mod sigur in avantajul meu..
Am discutat cu fostul psihiatru care m-a tratat de atacuri de panica despre migrene si legatura lor cu psihiatria, mi-a spus ca nu au legatura.
Poate cu neurologia.
Si cum e la noul job, esti multumit?
Eu din cauza Toc-ului am refuzat sa fac multe schimbari, desi unele erau in mod sigur in avantajul meu..
Am discutat cu fostul psihiatru care m-a tratat de atacuri de panica despre migrene si legatura lor cu psihiatria, mi-a spus ca nu au legatura.
Poate cu neurologia.
Si cum e la noul job, esti multumit?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Tulburari obsesivo-compulsive (OCD). Exista medici in Cluj care trateaza aceasta boala?
- 3tulburarea obsesiva
- 15tulburare obsesiva
- 480Serotonina, Dopamina si Noradrenalina - tratarea depresiei...
- 16ganduri obsesive
- 9imi este frica.help
- 17Este o problema medicala? Este TOC?
- 16Ganduri obsesive !
- 5sufar de TOC si am avut momente de cadere groaznica
- 15Cum scap de tulburarea obsesiv-compulsiva
- 9Nevroza obsesiv compulsiva
- 4OCD-ul (TOC-ul) se poate transforma in ceva mai grav?
- 3Este TOC sau altceva? Am nevoie de ajutor!
- 1TOC/OCD
- 1TOC-ul se vindeca?
- 1Probleme de memorie Tulburarea Obsesiv Compulsiva
- 2Sindrom anxios depresiv si TOC
- 14Toc anafranil
- 1TOC simptome!!!
- 2Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: