GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
@Catalina: Nu ma refeream la injuraturi la propriu. Ii balacareste pe parintii tai pentru ca cu tine stie ca nu-i merge si ca sa te raneasca iti batjocoreste parintii. De-asta te intrebam, el chiar are ceva de impartit cu parintii tai sau face chestia asta doar ca sa te raneasca? Adica e doar un om rau, sau e si rau, si pervers, si complexat? Trebuie sa stii sa-ti raspunzi exact la intrebarile astea, daca vrei sa stii ce fel de om ai langa tine.
Si nu mi-ai raspuns la intrebare, stai cu el din dragoste, din empatie, de mila, de ochii lumii... de ce?
Si nu mi-ai raspuns la intrebare, stai cu el din dragoste, din empatie, de mila, de ochii lumii... de ce?
Din seria ME AND MY BAD LUCK:
Tocmai ce-am aflat ca psihiatrul meu a murit. Fosta mea psihiatra a murit la 61 de ani de infarct, la cateva zile dupa ce ne-am vazut. Actualul, de fapt tot fostul meu psihiatru, a murit la 61 de ani de infarct, la scurt timp dupa ce mi-a eliberat reteta luna trecuta. Fostul meu psiholog a avut de curand un atac cerebral si acum e o leguma, pe patul de moarte. Si ar mai fi si altele...
Sper ca voua va e mai bine
Tocmai ce-am aflat ca psihiatrul meu a murit. Fosta mea psihiatra a murit la 61 de ani de infarct, la cateva zile dupa ce ne-am vazut. Actualul, de fapt tot fostul meu psihiatru, a murit la 61 de ani de infarct, la scurt timp dupa ce mi-a eliberat reteta luna trecuta. Fostul meu psiholog a avut de curand un atac cerebral si acum e o leguma, pe patul de moarte. Si ar mai fi si altele...
Sper ca voua va e mai bine
Kolya, n-ar fi rau sa pui un bilet la loto... :))
Doamne, ce coincidente sinistre..
Kolya, ca sa-ti raspund la intrebare, am ramas cu el pt ca mai tin la el.
Nu are deloc motive sa se ia de ei si totusi o face.
Suflet rau nu are, dar se manifesta in felul asta si te imbolnaveste de nervi..
Kolya, ca sa-ti raspund la intrebare, am ramas cu el pt ca mai tin la el.
Nu are deloc motive sa se ia de ei si totusi o face.
Suflet rau nu are, dar se manifesta in felul asta si te imbolnaveste de nervi..
Katy, deci tu cu sotul tau va iubiti ca doi nebuni nu ?! :D Sau nebuneste, sau la nebunie ! '))
Kolya e normal mai sa-ti moara medicii dupa ce te consulta pe tine ca adept al 'bisericii' 'sfinte' a lui Satan ! :) Aviz celor care te vor trata de acuma incolo, te salveaza pe tine dar isi pun lor viata in pericol ! :)
Kolya e normal mai sa-ti moara medicii dupa ce te consulta pe tine ca adept al 'bisericii' 'sfinte' a lui Satan ! :) Aviz celor care te vor trata de acuma incolo, te salveaza pe tine dar isi pun lor viata in pericol ! :)
Da Steve, cel putin eu am suflet, la tine bate vantul, nu-i asa ca-ti pare rau ca nu simti si tu ceva pentru cineva? :))
Kolya e un fel de Otzi The Iceman, varianta moderna si in viata.:))
Ce nu pricep eu, cum de le place unora sa bage atatea pastile in ei..
Nici sa stai fara tratament nu e ok, ca nu se vindeca de la sine, dar sa te transformi in cobai doar ca sa vezi ce iti merge si ce nu mi se pare aiurea rau.
Iar antipsihoticele dupa parerea mea sunt otrava curata.
Nici sa stai fara tratament nu e ok, ca nu se vindeca de la sine, dar sa te transformi in cobai doar ca sa vezi ce iti merge si ce nu mi se pare aiurea rau.
Iar antipsihoticele dupa parerea mea sunt otrava curata.
I'm back in business! De data asta promit moderatorilor ca nu mai calc pe bec.:))
Domnii moderatori ar trebui sa fie mai atenti si cu cei care recomanda tratament psihotrop.
Aceia sunt cu adevarat periculosi.
Multumesc!
Aceia sunt cu adevarat periculosi.
Multumesc!
Recomandarea asta le-am facut-o si eu.Adica, daca tot s-au hotarat, in final, sa aplice regulamentul forumului, macar sa-l aplice pt. toti utilizatorii care calca pe bec in mod repetat, nu doar pt. unii...
@kolya: Mi-a fost blocat contul vechi, in urma unor dispute din sectiunea 'tulburari psihice'.
@kolya: Mi-a fost blocat contul vechi, in urma unor dispute din sectiunea 'tulburari psihice'.
@Catalina: "Ce nu pricep eu, cum de le place unora sa bage atatea pastile in ei..
Iar antipsihoticele dupa parerea mea sunt otrava curata."
La mine faci referire?
Iar antipsihoticele dupa parerea mea sunt otrava curata."
La mine faci referire?
Andreea, daca reusesti sa intri de pe telefon pe forum, te rog, scrie-ne si noua cum decurg lucrurile la spital.
Te pup, sanatate!
Kolya, da, si la tine am facut referire.
Dupa parerea mea, ai experimentat pe tine.
Te pup, sanatate!
Kolya, da, si la tine am facut referire.
Dupa parerea mea, ai experimentat pe tine.
A trebuit sa-mi schimb poza de la avatar, cica nu o gaseste pe cea veche.
Weird...
Weird...
@Catalina: Pai e destul de simplu. Si tu ai fost acolo. Ajungi in punctul ni care-ti spui, cu toata franchetea, bai, ori mai bine, ori deloc, asta nu viata, e mizerie curata, prefer sa mor demn, stiind c-am incercat sa ma-nsrept, decat sa-mi tarasc zilele-n mizerie.
Referitor la sot, tu inca mai tii la el, dar el mai tine la tine? Si asta cu tinutul e cam subtire, ori il iubesti, ori nu?
Referitor la sot, tu inca mai tii la el, dar el mai tine la tine? Si asta cu tinutul e cam subtire, ori il iubesti, ori nu?
Nu pot sa iti dau dreptate, am ajuns si eu acolo dar nu cat sa inghit prostii.
Am luat acele antipsihotice la insistentele doctorei mele, pe urma m-am bucurat dupa ce s-a lamurit ca nu le tolerez.
In privinta sotului meu nu mai stiu ce sa mai zic, ne torturam unul pe altul, am ajuns in punctul in care spun ca e mai bine sa nu mai fim impreuna..
Am luat acele antipsihotice la insistentele doctorei mele, pe urma m-am bucurat dupa ce s-a lamurit ca nu le tolerez.
In privinta sotului meu nu mai stiu ce sa mai zic, ne torturam unul pe altul, am ajuns in punctul in care spun ca e mai bine sa nu mai fim impreuna..
@Stevens: Ai auzit vreodata de cunoasterea luciferica si cea paradisiaca, de cenzura transcendentala?
Pe mina ma intereseaza, ma uimesc, ma fascineaza uneori stiintele oculte, inclusiv cele referitoare la biserica sfanta a lui Satan.
Am mai facut precizarea asta, dar tie pare ca ti-a intrat pe-o ureche si ti-a iesit pe cealalta. Asa ca o sa repet: il respect pe stapanul Satan. Daaaaaar... Satan nu este egal cu satana, not by a long shot. Deci il respect pe Satan, dar il iubesc din tot sufletul pe Dumnezeul meu si-mi ghidez existenta pe cat posibil dupa invaturile Sale.
In schimb, tu, domnule Stevens, procedezi exact invers: respecti pe Domnul-Dumnezeul nostru, daaaar... in tot ceea ce spui, in tot ce scrii, in tot ce exprimi, in toate sentimentele pe care le reliefezi, tu, dragul meu, faci lucrarea satanei, atentie, nu a lui Satan invatatorul, ci a satanei, demonul stapanitor al intunericului.
Pe mina ma intereseaza, ma uimesc, ma fascineaza uneori stiintele oculte, inclusiv cele referitoare la biserica sfanta a lui Satan.
Am mai facut precizarea asta, dar tie pare ca ti-a intrat pe-o ureche si ti-a iesit pe cealalta. Asa ca o sa repet: il respect pe stapanul Satan. Daaaaaar... Satan nu este egal cu satana, not by a long shot. Deci il respect pe Satan, dar il iubesc din tot sufletul pe Dumnezeul meu si-mi ghidez existenta pe cat posibil dupa invaturile Sale.
In schimb, tu, domnule Stevens, procedezi exact invers: respecti pe Domnul-Dumnezeul nostru, daaaar... in tot ceea ce spui, in tot ce scrii, in tot ce exprimi, in toate sentimentele pe care le reliefezi, tu, dragul meu, faci lucrarea satanei, atentie, nu a lui Satan invatatorul, ci a satanei, demonul stapanitor al intunericului.
As mai avea o precizare foarte importanta de facut: Satan a fost arhanghelul decazut din drepturi, OK. Dar nu a fost decazut din drepturi pentru ca ar fi vrut sa fie rivalul, egalul sau superiorul lui Dumnezeu, cum se minte in Scripturi. A vrut doar sa-si capete libertatea pentru a oferi supusilor sai loiali o alternativa, o alta cale, nici macar una care sa concureze cu Dumnezeu, cale ce ulterior a primit numele de "ateism". Si tocmai pentru ca Dumnezeu a permis asta, astazi exista "ateii". Altfel, toti ateii ar fi pe loc nimiciti si trimisi si torturati in iad si bla, blab, bla alte taampenii scrise de te miri cine profet...
In ce priveste satana, care nu are legatura cu Satan, satana era un simplu spirit, opusul binelui, dar existenta sa era destul de fragila, se manifesta prin doar prin pacatele noastre actuale, gen: amagirea, iluzia, dorinta, placerea, iluzia posesiunii si betia puterii. Analogia perfecta ar cea dintre materie, pe care o vedem cu totii si antimaterie, pe care nu o vede nimeni, dar exista pretutindeni. satana a luat nastere insa odata cu infaptuirea celui mai mare act de amagire, si anume uciderea lui Abel de catre Cain. Atunci satana a capatat corp omenesc, atunci a devenit intruchiparea raului absolut si creatorul iadului. Despre echilibrul universal care nu poate exista decat avand la cele doua capete binele si raul absolut, am mai vorbit in postarile precedente. Concluzii, pareri, invataturi trageti singuri.
In ce priveste satana, care nu are legatura cu Satan, satana era un simplu spirit, opusul binelui, dar existenta sa era destul de fragila, se manifesta prin doar prin pacatele noastre actuale, gen: amagirea, iluzia, dorinta, placerea, iluzia posesiunii si betia puterii. Analogia perfecta ar cea dintre materie, pe care o vedem cu totii si antimaterie, pe care nu o vede nimeni, dar exista pretutindeni. satana a luat nastere insa odata cu infaptuirea celui mai mare act de amagire, si anume uciderea lui Abel de catre Cain. Atunci satana a capatat corp omenesc, atunci a devenit intruchiparea raului absolut si creatorul iadului. Despre echilibrul universal care nu poate exista decat avand la cele doua capete binele si raul absolut, am mai vorbit in postarile precedente. Concluzii, pareri, invataturi trageti singuri.
@Catalina: Nu sunt satanist, nici pe departe, sunt un simplu credincios crestin-ortodox. Dar nu sunt nici orb, nici naiv, si nici ignorant. Am spus si concretizat ca il respect pe Satan, invataturile sale, dar pe DUMNEZEU Il iubesc din tot sufletul, si El este calea mea.
Catalina nu sunt la spital, cand am ajuns acolo am dat de alt medic care mi a propus sa merg pe mana lui si sa renunt la doc mea de care m am atasat si pe care o indragesc enorm, am refuzat si am zis ca strang din dinti pana se intoarce ea din concediu.
Aseara am vorbit cu ea pe facebook fiindu-mi tot mai rau si mi a spus ca are un plan pt mine, deci s a gandit ea la un tratament.
Simptomele mele sunt:
Mi e greu sa respir, nu mi mai place nimic din ce imi placea odata, nu ma pot concentra, nu ma mai pot aranja, nu mai pot zambi, rade, nu pot avea o conversatie cu cineva pt ca ma plictisesc pur si simplu atat de repede incat imi vine rau, rau de moarte, ma simt captiva si simt ca explodez, am o tensiune interioara foarte mare incat imi vine sa fac dinnou crize doar ca sa ma eliberez doar ca de data asta nu mai am "un motiv" plauzibil, plang foarte mult dar nu pt ca sunt o fire emotiva sau sensibila ci pur si simplu ca sa ma descarc de aceasta presiune, nu mai fac fata vietii, ma coplesesc toate lucrurile., as zace in pat, as dormi foarte mult, ma simt lipsita de orice putere, imi lipseste rabdarea si concentrarea, deloc nu ma pot concetra iar rabdare n am pic, nici macar sa ma imbrac, trag hainele repede pe mine, nu mai vorbesc de scris sau desenat.sau scoala.
Intr un fel ma bucur ca nu imi mai pasa de aspectul fizic, pur si simplu inainte daca imi aparea o bubita la buza incepeam sa urlu si ziceam ca o sa mor sau ca fac vreo boala grava de la bubita aia, sau daca imi cadeau cateva fire de par eram aproape convinsa sa voi cheli si multe altele, eram intr un continuu stres si agitatie...am fost la zeci de doctori de fiecare data cand aveam eu impresia ca voi pati ceva, obosisem grav.la un momentdat.Plus ca cea mai mica bubita pe fata era foarte mare si era motiv de suicid si de scandal...De toate astea am scapat si sunt recunoscatoare si oarecum multumita, dar acum ma simt din ce in ce mai rau...
Deh, imi spun si eu offul:) Sper ca voi sunteti mai bine
Aseara am vorbit cu ea pe facebook fiindu-mi tot mai rau si mi a spus ca are un plan pt mine, deci s a gandit ea la un tratament.
Simptomele mele sunt:
Mi e greu sa respir, nu mi mai place nimic din ce imi placea odata, nu ma pot concentra, nu ma mai pot aranja, nu mai pot zambi, rade, nu pot avea o conversatie cu cineva pt ca ma plictisesc pur si simplu atat de repede incat imi vine rau, rau de moarte, ma simt captiva si simt ca explodez, am o tensiune interioara foarte mare incat imi vine sa fac dinnou crize doar ca sa ma eliberez doar ca de data asta nu mai am "un motiv" plauzibil, plang foarte mult dar nu pt ca sunt o fire emotiva sau sensibila ci pur si simplu ca sa ma descarc de aceasta presiune, nu mai fac fata vietii, ma coplesesc toate lucrurile., as zace in pat, as dormi foarte mult, ma simt lipsita de orice putere, imi lipseste rabdarea si concentrarea, deloc nu ma pot concetra iar rabdare n am pic, nici macar sa ma imbrac, trag hainele repede pe mine, nu mai vorbesc de scris sau desenat.sau scoala.
Intr un fel ma bucur ca nu imi mai pasa de aspectul fizic, pur si simplu inainte daca imi aparea o bubita la buza incepeam sa urlu si ziceam ca o sa mor sau ca fac vreo boala grava de la bubita aia, sau daca imi cadeau cateva fire de par eram aproape convinsa sa voi cheli si multe altele, eram intr un continuu stres si agitatie...am fost la zeci de doctori de fiecare data cand aveam eu impresia ca voi pati ceva, obosisem grav.la un momentdat.Plus ca cea mai mica bubita pe fata era foarte mare si era motiv de suicid si de scandal...De toate astea am scapat si sunt recunoscatoare si oarecum multumita, dar acum ma simt din ce in ce mai rau...
Deh, imi spun si eu offul:) Sper ca voi sunteti mai bine
Andreea, starea pe care o ai este datorita antipsihoticului.
El te ajuta sa nu mai ai obsesii dar pe de alta parte iti da acea senzatie de platitudine sufleteasca.
Avantaje si dezavantaje.
Inteleg ca nu esti in spital, ci acasa.
Si dr ta cand se intoarce?
La scoala poti sa mergi?
El te ajuta sa nu mai ai obsesii dar pe de alta parte iti da acea senzatie de platitudine sufleteasca.
Avantaje si dezavantaje.
Inteleg ca nu esti in spital, ci acasa.
Si dr ta cand se intoarce?
La scoala poti sa mergi?
@Andreea: Iei in continuare Abilify? Ceva de genul asta ma simteam eu cand am inceput sa iau Abilify.
@Catalina: Satana, sau diavolul sau aghiuta sau skaraoschi sau cum ii mai spune merita ceea ce sunt, adica tot ce e rau. In schimb Satan merita respectat, fiindca el e reprezentantul ateilor in lumea spirituala. Sau reprezentantul purgatoriului, in lumea catolica.
Vad ca te atrage partea asta intunecata.
Cred ca iti dai seama ca te joci cu focul, nu-i asa?!
Cred ca iti dai seama ca te joci cu focul, nu-i asa?!
Kolya mi a placut ultimul tau comentariu:)
Iau incontinuare, dar micsorez doza pana scap de el, se scoate treptat.
Cata o sa merg la scoala maine asa cum sunt, trebuie sa merg, doc mea se intoarce luni, deci de luni voi lua un alt tratament
Iau incontinuare, dar micsorez doza pana scap de el, se scoate treptat.
Cata o sa merg la scoala maine asa cum sunt, trebuie sa merg, doc mea se intoarce luni, deci de luni voi lua un alt tratament
@Andreea: Abilify-ul se reduce treptat doar daca ai luat o perioada mai lunga, de cateva luni. La ce-ai luat tu, poti sa le scoti, imediat, nu o sa ai probleme. Si eu l-am scos tot dintr-o data, fiindca luasem doar o luna si ceva, si n-am avut niciun efect secundar.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38De aproximativ 10 ani sufar de tulburari obsesiv-compulsive
- 5Gand obsesiv ca m-am infectat ci HIV
- 12TOC
- 190Grup de suport pentru cei cu TOC-CAP 14
- 1tulburare obsesiv compulsiva
- 41Tulburarea Obsesiv-Compulsiva - sfaturi
- 3vindecare de TOC
- 4Caut carti cu si despre tulburarea obsesiv compulsiva,
- 4Ajutor! Nu mai suport tulburarea obsesiv-compulsiva!!!
- 31Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva?
- 4OCD-ul (TOC-ul) se poate transforma in ceva mai grav?
- 3Materiale de self help pentru TOC?
- 14TOC boala nevindecabila?ce solutii exista?
- 2Tulburare Schizotipală!
- 59Toc - tulburare obsesiv compulsiva
- 3Tulburarea obsesiv-compulsivă este o boala mare cum sunt schizofrenia, depresia?
- 5Toc băiat de 15ani
- 6Toc serlift Control
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: