gusa difuza hipertiroida
buna, acum 3 ani am fost diagnosticata cu aceasta boala, dupa 6 luni in care mi sau pus tot felul de diagnostice si tratamente, am urmat un tratament cu tyrozol apoi de iod radioactiv, propanolon(aveam pulsul130)calciu d3.Dupa acest tratament mam simtit mai bine, si cum e omul cand se vede ok nu mam mai dus la control.intre timp am ramas insarcinata, am un baietel minunat, dar dupa 5 luni de la nastere am inceput iar sa ma simt rau din zi in zi.Pulsul mare(110)transpir f.f rau, am slabit 5kg, nervozitate, tot timpul fac cate ceva(stare de agitatie)dar cel mai rau e ca am dureri in zona gatului(tiroidei)care sunt din ce in ce mai mari parca zvacneste si in acelasi timp spre ureche simt cami arde fata, o stare de rau generala si cu o usoara febra, am probleme cu ochii, lacrimez tot timpul, la soare, la vant, sunt usor umflati si rosii cateodata vad in ceata, picioarele mi sau umflat si tot timpul sunt umede.Va rog ajutatima cu un sfat pana ajung iar la medic(sunt in londra si ajung in tara peste 3 sap).multumesc mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: