Halena...
Buna ziua. Am o veche problema pe care de abia acum ma simt in stare sa o marturisesc...HALENA. De ani de zile nu pot sa ies din casa sau sa vorbesc cu cineva, fara a mesteca guma sau a nu ma spala pe dinti foarte insistent. De abia acum mi-am pus problema ca poate chiar e ceva in neregula cu mine si poate chiar am ceva intern. Mentionez ca nu am carii si nici probleme la stomac. Acum.cu gatul ar fi ceva probleme, in sensul ca de mica am fost genul care a facut amigdatile des, dar la ora aceasta eu nu am nici-o depunere pe amigdale (asa cum descriu altii din forumul acesta...cu eliminari de nu stiu ce "bilute"), nici nu ma doare gatul. Nu sunt ipohondra, dar de cand am citit despre diverticulii pe esofag, ma tot gandesc la asta. Si la mine mirosul ingrozitor vine din gat, indiferent cata gargara fac si cat ma spal pe dinti. Am fost la ORL si dr nu mi-a recomandat sa imi fac radiografie pentru diverticuli, a zis ca daca nu vomit si nu regurgitez, sigur nu am nimic. Dar eu am toate simtomele descrise la Zenker...mai putin partea cu umflatul gatului cand mananc si pierdere in greutate. As putea sa am totusi asa ceva? Ce sa fac? Ce imi recomandati?
3 comentarii
Mergeti la un medic homeopat cu experienta si timp, exista remedii homeopate care vindeca o astfel de afectiune si cauza ei este intradevar in interior. Poate fi o pura intoxicatie cu o substanta noviva, de ex. mercur (amalgam, alimente) si cu care este afectata aproape intreaga populatie a planetei. Insa la fiecare se manifesteaza altfel. Medicina alopata nu prea are cum sa va ajute la o astfel de problema.
am si eu o intrebare
poate un chist mucos maxilar de 25mm sa provoace respiratie urat mirositoare?
poate un chist mucos maxilar de 25mm sa provoace respiratie urat mirositoare?
Am o problema cu expectoratie excesiva cu un miros urat putred de fecale in gura persistent pe intreaga zi, cu asta ma confrunt ce cativa ani buni..am 24 de ani in prezent..si sa zic ca imi amintesc ca am mirosu de pe la varsta de 13 14 ani approximativ. De vre-o 7 ani tot incerc sa il tratez si nu am reusit prin diverse metode. e ingrozitor imi da toata viata peste cap..sociala si personala, e frustrant si ma macina psihic fte mult.
-dantura ok;
-aslo facut iesit negativ; exudat faringian facut nu a iesit nimic;
-am facut tratament cu antibiotice pt helicobacter pylori si candida ;
-am facut tratament pt viermisori la stomac, pt deteoxifiere, si pt reflux gastreesofagian atat cu redigest, cat si cu antibiotice + regim alimentar cam vre-o 4 luni si degeaba ; Endoscopie cu rezultat normal..etc
-extirparea amigdalelor;
-am mai facut tratament cu aerosoli si picaturi volatile in apa inspiratii pt rinita hipertrofica si degeaba ;
-puroi la sinusuri nu am ; dupa rezultatul radiografiei;
-in prezent fac tratament homeopat de aproximativ 4 5 luni ;..la acest trataent imi e greu sa ma pronunt in privinta lui, daca mi-a produs o ameliorare sau ceva..totusi parca este putin o ameliorare dar nu stiu ce sa zic mai mult..inca il continui..
Eu vreau in final sa imi puna diagnosticul bun si sa i-au tratamentu aferent lui si sa scap definitiv d aceeasta frustranta problema, ca pana acum am luat-o pe bajbaite, prin eliminare si nu am rezolvat nimic. Nu pot sa imi dau seama de unde vine atat expectoratie urat mirositoare de culoare maro galbuie..sa imi ramana in gat gen faringe laringe sa mi se imputa acolo ca un fel de puroi..si sa imi miroase saliva ingrozitor.Intodeauna trebuie sa elimin sa elimin expectoratiilee pt ca snt fte abundemntee si ma si deranjeaza la vorbire si nu numai..dar am obs ca daca elimin ttot din gat si curatz bine totusi s mai duce din miros..sau daca mananc ceva paca si at mai dispare din el o 1 2 ore ceva d genu si apoi iar reapare.De hidtratat ma hidratez beau apa intr-o cantitate normala. cateodata fluctueaza mirosul..azi un miros..maine altul, orcium de cele mai mlte ori putred de fecale. De fumat nu fumez decat rar ocazional..si asta fte rar. un regim alimentar adecvat..diversificat..sport fac destul de des. M-am gandit la inca o problema..ar putea oare sa vina din plamani, o afectiune ceva a plamanilor ?! cu plamani nu am avut mari probleme pana acuma..decat o raceala acum ceva ani de zile pe la 16 17, dar atat. Va rog daca este cineva in masura sa imi raspunda ?!
-dantura ok;
-aslo facut iesit negativ; exudat faringian facut nu a iesit nimic;
-am facut tratament cu antibiotice pt helicobacter pylori si candida ;
-am facut tratament pt viermisori la stomac, pt deteoxifiere, si pt reflux gastreesofagian atat cu redigest, cat si cu antibiotice + regim alimentar cam vre-o 4 luni si degeaba ; Endoscopie cu rezultat normal..etc
-extirparea amigdalelor;
-am mai facut tratament cu aerosoli si picaturi volatile in apa inspiratii pt rinita hipertrofica si degeaba ;
-puroi la sinusuri nu am ; dupa rezultatul radiografiei;
-in prezent fac tratament homeopat de aproximativ 4 5 luni ;..la acest trataent imi e greu sa ma pronunt in privinta lui, daca mi-a produs o ameliorare sau ceva..totusi parca este putin o ameliorare dar nu stiu ce sa zic mai mult..inca il continui..
Eu vreau in final sa imi puna diagnosticul bun si sa i-au tratamentu aferent lui si sa scap definitiv d aceeasta frustranta problema, ca pana acum am luat-o pe bajbaite, prin eliminare si nu am rezolvat nimic. Nu pot sa imi dau seama de unde vine atat expectoratie urat mirositoare de culoare maro galbuie..sa imi ramana in gat gen faringe laringe sa mi se imputa acolo ca un fel de puroi..si sa imi miroase saliva ingrozitor.Intodeauna trebuie sa elimin sa elimin expectoratiilee pt ca snt fte abundemntee si ma si deranjeaza la vorbire si nu numai..dar am obs ca daca elimin ttot din gat si curatz bine totusi s mai duce din miros..sau daca mananc ceva paca si at mai dispare din el o 1 2 ore ceva d genu si apoi iar reapare.De hidtratat ma hidratez beau apa intr-o cantitate normala. cateodata fluctueaza mirosul..azi un miros..maine altul, orcium de cele mai mlte ori putred de fecale. De fumat nu fumez decat rar ocazional..si asta fte rar. un regim alimentar adecvat..diversificat..sport fac destul de des. M-am gandit la inca o problema..ar putea oare sa vina din plamani, o afectiune ceva a plamanilor ?! cu plamani nu am avut mari probleme pana acuma..decat o raceala acum ceva ani de zile pe la 16 17, dar atat. Va rog daca este cineva in masura sa imi raspunda ?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 6Halena sau altceva?
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 4Mirosul urat al gurii + gustul ciudat
- 3Halena de 3 ani
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 0probleme stomac
- 11Expiratie mirositoare
- 2Respiratie urat mirositoare.
- 1Respiratie urat mirositoare
- 2Probleme digestive
- 2Bilute urat mirositoare; amigdalite
- 2Respiratie urat mirositoare