helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 131415 ..... 106 107 Înainte ›
0
06-01-2009, ora 21:16
soopa
Nu este medic/terapeut
soopa
Multumesc, pentru info am sa fac acelasi lucru. Intre timp am dat comanda si la swanson de 3 flacoane sa vedem daca ajung.

O seara buna.
0
06-01-2009, ora 21:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick iti multumesc pt ajutor!!Textul este foarte mare si ti-ar lua foarte mult timp ca sa il faci!!De mana l-am facut si eu dar nu imi place cum a iesit ;)) Am sa mai incerc eu sa caut solutii!Trebuie sa reusesc ;))
Angela bine ca ai facut comanda!!Eu asteptam mail de la ei, dar maine sun si eu sa imi comand pastilutele!!
Ce-o fi cu arena de nu a mai dat nici un semn?!
Pupicei
0
06-01-2009, ora 22:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sunt plina de nervi!!Tocmai am facut o reclamatie administratorului acestui forum, pt o reclama care eu am considerat-o hidoasa facuta de IMUNOSTIM FARM PLAFAR!!Astept sa vad ce masuri se vor lua!!
0
06-01-2009, ora 22:10
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Salutare Tuturor!!!
Iti multumesc Nick pentru raspunsul pentru varice.Pentru soopa: incearca sa suni la nr de telefon al celor de la vitaking.ro: 0266218818 de unde poti sa faci comanda de luni pana vineri 9-17 produsul se numeste 100% Natural Sulforaphane from Broccoli.El va aparea pe site doar joi dar tu poti sa faci comanda telefonic iar vineri deja se expediaza produsul.
Iti doresc multa sanatate si Doamne ajuta!!!
Iata si alte informatii fff utile despre Sulforaphane:
S. O. S. pentru sân
Broccoli conţin sulforafan - un compus care poate întârzia dezvoltarea cancerului de sân. Acesta blochează divizarea celulelor cancerigene şi nu permite dezvoltarea ulterioară a bolii.
Broccoli conţine o substanţă, numită sulforafan, capabilă să anuleze efectele devastatoare ale diabetului asupra vaselor de sînge. Sulforafanul stimulează secreţia unei enzime care protejează vasele de sînge. Astfel sînt prevenite complicaţiile cardiovasculare la care sînt expuşi diabeticii: infarct şi accident vascular cerebral.
Cercetatorii britanici au testat efectele sulforafanului asupra vaselor
de sânge afectate de hiperglicemie, întâlnite în cazul celor afectati de diabet. La final au observat o reducere cu 73% a moleculelor ROS (Reactice Oxygen Species) a caror aparitie în organism este cauzata de hiperglicemie.Deci sulforaphanul are multe intrebuintari, se pare ca am mai rezolvat una Nick este bun si pentru circulatie si sistemul venos dar si pentru cancer. Sulforafanul este uimitor in cate afectiuni este benefic.
0
06-01-2009, ora 22:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
iodorin multumim pt informatii!!
1
06-01-2009, ora 23:01
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cu multa placere Jackie&soopa!
Multumim Iodorin pt informatiile foarte valoroase cu privire la sulforaphan ;)

Noapte Buna! ;)
0
07-01-2009, ora 09:58
soopa
Nu este medic/terapeut
soopa
Buna dimineata,

produsul cu sulforaphan a fost adaugat si pe site, am reusit sa fac comanda online.

Succes tuturor si multa sanatate.
0
07-01-2009, ora 12:32
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Buna dragii mei!
Vad ca sunteti tare ocupati cu produsul, o sa intru si eu sa-mi fac comanda.
Jaquelinne mie imi vine sa mor cand vad pe cate unii care fac reclama aici, nu stiu ce-i in capul lor.Eu sunt bine doar ca am inceput lucrul si pana se limpezesc putin apele nu prea mai am timp sa scriu dar va urmaresc cu mare interes.
Bun venit le urez celor noi in "gasca" si pupici la toata lumea.
1
07-01-2009, ora 13:11
Buna dimineata,

In privinta "reclamei", nu prea pot sa comentez pentru ca si eu am recomandat o multime de produse foarte bune si cativa terapeuti&medici, deci nu comentez pentru ca as fi nedrept (cu toate ca eu nu am facut reclama absurda, in avantajul meu sau hidoasa)!

Intr-adevar, produsul cu sulforaphan a fost adaugat pe site, ce bine! Am primit un e-mail cu confirmarea postarii acestui produs pe site la categoria plante medicinale!

Am promis catorva persoane ca am sa postez link-ul pe site pentru a le usura munca de cautare pe site, zis si facut:
-----------*

Produsul se livreaza in 48 de h; spor la comandat!

:) ;)

O zi buna intr-o saptamana superba!

(*modificat de admin)
0
07-01-2009, ora 15:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna dragilor
arena bine ai revenit printre noi!!Deja imi puneam intrebari ce s-a intamplat cu tine!!Dar nici prin gand nu mi-a trecut ca ai inceput lucrul ;))))))))) Ne-am obisnuit cu tine in concediu ;))))))))))
Nick, pai nu este acelasi lucru!!Tu ai recomandat oamenilor si ai facut "reclama" unor produse doar ca sa ii ajuti!!Nu ai nici un beneficiu material de pe urma asta!!Doar multumirea sufleteasca pt faptul ca faci bine multora!!In schimb doamna cu farmacia ei, vrea doar sa-si atraga clienti de pe urma reclamei sale!!!Chiar sunt curioasa daca se sesizeaza admin-ul in urma reclamatiei facute!!
Pupicei si spor la comandat dragii mei ;))
0
07-01-2009, ora 15:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sunt in razboi cu IMUNOSTIM FARM PLAFAR ;))))))))))))))))
1
07-01-2009, ora 16:26
Ok, ai dreptate, din pacate crezi doar tu si inca cateva persoane acest lucru. altii cred ca eu am multe beneficii si nu tocmai sufletesti.au mare dreptate, am multe beneficii, dar sunt beneficii spirituale, atat...cine crede bine, cine nu, sa ii dea Dumnezeu sanatate si intelepciune sa poata sa discearna corect!

Mai facut foarte curios cu privire la acea reclama, am sa caut pe forum sa vad si eu ce anume vrea acea doamna!

Jackie, ti-a raspuns domnul Parfene, cel pe care ti l-am recomandat pentru a te ajuta cu unele informatii pt cartea ta?

Pup si o zi superba iti doresc ;)
0
07-01-2009, ora 16:46
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Asa este Nick, tu nu ai facut reclama, astia care ne invadeaza cu bancile, alte site-uri etc.astia fac reclama.
Si eu o sa caut dupa imunostim.
Jaqui am ras de numa la postarea anterioara, voi fi in "concediu" din nou doar sa inchid anul si gata:)))
va pupik
1
07-01-2009, ora 16:47
Offffffffff.am citit reclama!
Mai bine nu o citeam pentru ca acum ceva timp, direct am facut si eu o mare reclama celor de la Vitaking, cu toate ca nu am nici o legatura cu ei!
Dupa cum ti-am spus, atunci cand am insistat foarte mult pentru importarea sulforaphan-ului, am insistat si pt importarea unor suplimente pentru persoanele care sufera de depresie, insomnie etc...care discuta foarte mult la categoria tulburari psihice. Am reusit sa o conving pe dna Kata sa importe 28 de flacoane si a trebuit vrei nu vrei sa postez denumirile acelor suplimente, concentratiile, cat costa si modalitatea de achizitionare.

IMI CER SCUZE pe aceasta cale daca a deranjat pe cineva faptul ca le-am facut reclama, insa sunt foarte bune, m-ar fi mustrat constiinta daca nu le-as fi adus la cunostinta unor persoane care sufera si mai ales care se plang de reactiile adverse ale unor antidepresive chimice (din pacate stiu cum este sa ai reactii adverse din cauza unui antidepresiv, chiar si foarte nou) despre existenta acestor suplimente!

In plus, am insistat atat de mult pt import datorita acelor persoane, nu datorita mie!
Acum, daca adiministratorul ia masuri sau daca cineva ma "reclama", imi asum responsabilitatea!

:) ;)
0
07-01-2009, ora 17:40
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick stai linistit ca nu te reclama nimeni, pt ca tu nu ai facut decat sa ajuti pe altii, indrumandu-i catre un tratament eficient, plus ca nu este afacerea ta ca sa ii faci reclama si sa ai beneficii materiale!!Dar acea doamna, este o farmacista care are propria afacere si s-a gandit ea ca nu ar fi rau sa profite de problemele unora ca sa isi vanda produsele!Uita-te la posturile ei si ai sa vezi ca ea in afara de reclama la propria afacere, nu a ajutat cu nimik pe nimeni!!PLus ca m-a facut proasta sub alta forma de exprimare, cand am spus despre reclama ei ca este hidoasa!In schimb tu ai ajutat oamenii in proportie de 99, 9%!!Ca ai mai spus denumirea vreunui produs sau unui site, nu este atat de grav!!Oricum, daca prin absurd ar face cineva reclamatie impotriva ta, voi starni o rascoala ;)) Dar sunt convinsa ca nu o sa fie nevoie!!
Pe doamnele cu pricina le-a sunat administratorul, probabil la nr-le de tel postate de dumnealor!!
Te pupic
0
07-01-2009, ora 17:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick din pacate nu mi-a raspuns dl.Parfene ;( N-o avea omul timp ;))
1
07-01-2009, ora 18:51
Multumesc ca ma sustii Jackie, esti o femeie minunata, sotul tau este cel mai norocos barbat din lume! ;)
Am sa ii raspund si eu acelei farmaciste impertinente...nu am citit decat superficial, de aceea nu am observat ca te-a jignit indirect.
Din pacate, exista si persoane care se abat de la scopul primordial, cel mai important al omului: acela de a ajuta propriul semen...unii isi vad doar interesul si atat! Tot ce depaseste propriul interes, nu mai prezinta interes! Dumnezeu sa ii ierte!

P.S. Imi pare rau ca nu ti-a raspuns domnul Parfene, probabil nu are timp sau nu si-a verificat e-mail-ul, cine stie! Mai asteapta, poate iti raspunde!

Pup!
0
08-01-2009, ora 14:37
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
nick spune-mi te rog cum se trateaza dermatita seboreica si daca se poate face de la o carie?
multumesc
pupici
1
08-01-2009, ora 15:19
Hello!

Arena, dermatita seboreica, este o afectiune dermatologica cronica si pe deasupra si inflamatorie.
NU poate fi provocata niciodata din cauza unei probleme stomatologice.
Cauza principala este excesul de sebum (seboreea) si prezenta ciupercii Pityrosporon ovale. Exista insa si o predispozitie genetica. Unii factori de mediu cum ar fi in principal umezeala aerului sau ceata, influenteaza pozitiv aparitita si mentinerea dermatitei.

Din pacate, cum am spus, fiind o boala cronica, dermatita are un tratament doar de intretinere care poate sa elimine exfolierile masive, crustele, eritemul etc.dar doar pe timpul tratamentului; la o perioada de maxim 1 saptamana simptomele reapar!

Cunosc pe cineva care sufera de dermatita seboreica cronica foarte severa. A folosit foarte multe produse chimice, pe degeaba, ajunsese sa isi dea si cu gaz!
I-am recomandat-o pe dna doctor Tiganisteanu pe care o recomand tuturor pe acest forum...a mers la dansa mai mult din cauza mea. I-a niste produse produse in Spania de cea mai mare companie farmaceutica privata - Catalysis.

Dupa 7 zile de folosire (a folosit un spray, o crema, un gel de dus si un supliment alimentar, toate naturale fara chimicale), am zis ca si-a facut operatie estetica...nu mai avea absolut nimic (ce-i drept, a urmat foarte strict schema de tratament) si a evitat foarte mult mancarurile grase!

Pt. mai multe detalii dsp acest tratament dsp care iti vb. intra pe urmatorul link:-----------*

Sa iti fie de bine tie sau oricarei alte persoane pentru care ai intrebat!

Un alt tratament foarte benefic, este terapia cu dispozitivul Dermastyle, care nu este disponibil in Romania, dar il poti importa din Sua. S-a constatat ca terapia cu lumina albastra, rosie si violet, de o anumita frecventa nanometrica, inhiba atat proliferarea bacteriilor cat si a ciupercilor (este foarte benefica lumina "laser" atat pt dermatite cat si pt acnee si alte afectiuni dermatologice). Dispozitivul costa 149 $

Dar nu cred ca va mai fi nevoie, cu acele produse Blue Cap, dermatita va ceda cu siguranta!

In speranta ca ti-am putut fi de folos,

Nick!

(*modificat de admin)
1
08-01-2009, ora 15:20
Am uitat sa iti dau link-ul pt Dermastyle: --------*

;) Pup!

(*modificat de admin)
0
08-01-2009, ora 21:14
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Multumesc din suflet pt informatii.Logodnicul meu a fost diagnosticat cu dermatita si nu mai stiu ce sa fac cu el.A facut tot felul de tratamente cu antibiotic si lotiuni dar reapare mereu si este foarte severa, aproape toata fata ii este afectata.Dupa tratament dispar dar nu pt mult timp.Dermatologul i-a spus ca de la o masea.Acum si-a scos maseaua dar degeaba.
Multumesc mult.
pupici
0
09-01-2009, ora 12:25
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Va pupic dragii mei
Ce mai faceti, cum va mai simtiti?
arena pai nu avea cum sa fie de la masea probl.iubitului tau, ca nu prea vad legatura!!Maseaua mai bine o repara decat sa o scoata!Eu stiu in Bucuresti un medic dermatolog foarte bun, dr.in stiinte medicale.Daca vrei iti dau nr dansei de tel si cand aveti timp mergeti la un consult!
Pupicei
0
09-01-2009, ora 12:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick uita-te in lista mea dupa id-ul amalia_bella!Are niste intrebari despre acea capsula de slabit si poate o si lamuresti/convingi tu cat de "bune" si ce reactii adverse grave au aceste pastile!!
arena, poate ai timp sa ii dai si tu niste sfaturi, avand in vedere ca si tu ai folosit acele capsule!!
Va pupacesc
0
09-01-2009, ora 12:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Defapt, sa te uiti dupa "bine te-am regasit si aici amalia_bella"!!Pt ca i-am mai raspuns o data si in forumul cu razboiala ;)) Dar acum a deschis ea un subiect separat!
PUP
1
09-01-2009, ora 14:05
Helo!

Azi noapte nu am dormit nici macar o secunda, abia am inchis ochii la ora 7! Sunt foarte prost dispus si nici nu ma simt bine! Sunt un pachet de nervi!

Si azi, primesc acuze ca vand medicamente la negru pe forum si ca informatiile mele sunt "stiintifice" de la o terapeuta care recunoaste ca este "paralela" cu 5HT, DA si NA...
Nu mi-a venit sa cred...eu care mi-am batut capul cu d-na Kata de la Vitaking (neavand nici o obligatie si nici atat nicio legatura) pentru oamenii cu tulburari psihice, si am stat 30 de minute sa scriu acel text pe forum, pentru a aduce la cunostinta unora (...), acum mi se spune asa ceva. Ajung sa cred ca in Romania daca esti bun la suflet si vrei sa ajuti esti "luat" de "prost, propagandist, vanzator la negru etc..."

Si uite asa mi-am bagat "pielea in saramura" pt 28 de flacoane de suplimente; daca ma intrebati de ce am facut-o, nu stiu ce sa va spun, asa am simtit...am crezut ca romanii sunt mai deschisi si apreciaza suplimentele in dauna chimicalelor si evident, am vrut sa le fac un bine!

Nu-i nimic, mai astept maxim o saptamana! Daca intr-o saptamana nu le cumpara nimeni, am sa le iau eu si am terminat cu compasiunea exagerata pentru persoane care nu merita...de acum incolo doar informez si cine doreste sa faca comanda din Madagascar daca vrea!

Va pup, o zi buna!
0
09-01-2009, ora 14:14
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Salutare Salutare!!!
Deja pot spune ca sunt uimit eu am primit deja sulforaphanul.
Totul a durat, o zi si a si ajuns avand in vedere ca am optat pentru expedierea prin posta romana.Pot spune ca sunt foarte multumit de cei de la vitaking am primit si un pix de culoare portocalie soooooopeeeer.
0
09-01-2009, ora 15:30
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
N I C K!!! Sincer imi pare rau de toate supararile pe care ti-le pricinuiesc unii oameni, dar sincer trebuie sa iti spun si eu povestea mea: Acum cateva luni in urma unor analize am aflat si eu de bacteria asta Helicobacter Pylori de care nu am auzit in viata mea, iar cel mai la indemana nu mi-au fost doctorii sa-i intreb despre ia ci a fost forumul.Dar intr-o zi din nenumaratele zile in care m-am informat am dat de discutia pe care a deschis-o jaquelinne si mi-sa parut ffff interesanta si am simtit ca trebuie sa o citesc mai departe cu toate ca era destul de lunga. De acolo am auzit despre sfatul tau si tot de acolo mi-ati parut toti simpatici asa ca am inceput sa intru si eu in discutie.Tu nick esti genul de om pe care il crezi din prima asta am simtit eu pentru ca oferi oamenilor informatii foarte utile si precise.Este adevarat ca am cautat si eu dar am gasit doar acel supliment cu extractul din mugurii de brocolii si firma aceea care doar din ianuarie va avea seitul si produsele respective.Tot ce vreau eu sa spun este ca tu imi esti un model mie pentru ca si mie imi place sa ajut oamenii.Dar trebuie sa intelegem oamenii.O, ce bine ar fii sa fie toti intelepti, respectuosi dar asta este deocamdata o speranta, nu se stie poate in viitor.Eu te rog sa nu renunti la ce este mai nobil si mai frumos: "Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul". Nu sunt cuvintele mele ci doar o repetare a indemnului pe care Iisus la adresat ucenicilor Lui.Avem nevoie de sfaturi unii de la altii altfel nu se poate dar nu numai mie mi-ai facut binele acesta ci toti citind acest forum vor afla rezolvarea problemei pe cale naturala a acestei probleme.Hai nu mai fii suparat !!!Ca doar nu vrei sa renunti acum cand toti au nevoie de sfaturile (stiintifice) pe care ni-le dai;))))))).Iar in legatura cu sulforaphanul stai linistit cred ca deja mai trebuie sa faca o comanda cei de la vitaking ;)
1
09-01-2009, ora 16:28
Multumesc Iodorin!
Am spus tot ce am spus din cauza excitabilitatii nervoase, dar de fiecare data imi trece si tot imi ajut semenii, cu toate ca de-a lungul timpului am trecut prin multe astfel de dezamagiri. Nu ma mai mira nimic in Romania!

NICIODATA nu am sa renunt sa imi ajut semenii, pentru asta traiesc...doar am spus ca din banii stransi din cariera artistica (in Sua), voi face alaturi de Jackie si Arena niste adaposturi pentru batrani si copii, pe care ii ador; daca as putea le-as da tot ce am!

Crede-ma ca si tu te-ai enerva daca cineva ti-ar interpreta exprimarile total gresit si ti-ar spune ca esti exegerat de "stiintific", doar pentru ca persoana respectiva nu stie terminologia adecvata si necesara comprehesivitatii acelei informatii; Acum ce sa fac? Sa spun in loc de flatulenta - basina? No way! Cine vrea sa inteleaga sa citeasca, punct!
I-am inteles pentru ca sunt cu probleme psihice (tulburare obsesiv-compulsiva).

Bine ca mai exista si oameni minunati si echilibrati psihic!

" iar in legatura cu sulforaphanul stai linistit cred ca deja mai trebuie sa faca o comanda cei de la vitaking ;)" - problema nu este sulforaphanul, ci acele suplimente pentru functionarea corecta a creierului, pt care am insistat foarte mult sa fie importate si acum mi se spune ca nici macar nu sunt aprobate si ca incerc eu sa le vand la negru (nu am cum sa le vand eu pt ca nu le-am importat eu)! Doamne fereste...de mila, nu omor nici o musca da daramite sa fac afaceri cu suplimente la negru!

Imaginatia psihoafectiva a romanilor tulburati psihic este fantastic de morbida (bine ca nu mi-au zis ca vreau sa ii si omor cu aceste suplimente)...

Numai Bine si multa sanatate!
0
09-01-2009, ora 16:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Off Nick, stii ca lumea este foarte rea in general si tot timpul cand le faci un bine, tot au impresia ca nu ai facut destul sau iti aduc niste acuze total nepotrivite!!Cu astfel de oameni este bine sa nu mai interactionezi, pt ca ei fiind suferinzi de boli psihice, innebunesc si pe altii sanatosi!
Frumoase cuvintele lui iodorin!!Le subliniez si eu!!
Am sa caut si eu subiectul cu pricina ca si asa sunt pusa pe cearta de 2 zile incoace!!
Eu inca nu am comandat produsul, pt ca vor mai multe persoane(mama, sora, o prietena) si am sa fac comanda toata ;))
Iodorin pana fac eu comanda sa imi spui daca simti vreo schimbare!!
Va pupic
1
09-01-2009, ora 18:14
Multumesc mult Jackie pentru sustinere...esti o scumpa!

"Cu astfel de oameni este bine sa nu mai interactionezi, pt ca ei fiind suferinzi de boli psihice, innebunesc si pe altii sanatosi! " - am intrat pe acel subiect pentru ca am fost rugat de Prozac (cea care a deschis subiectul - i s-a parut interesant ceea ce am spus si am zis sa nu evit sa ii ajut pe cei care postau la acel subiect); altfel nu intram pentru ca stiu foarte multe despre TOC si dsp interpretarile total disociate si aberante ale acestor persoane! Doamne fereste!

Numai Bine tuturor si aveti mare grija de voi!
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 131415 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.