helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 141516 ..... 106 107 Înainte ›
0
09-01-2009, ora 18:20
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Am lasat si eu un comentariu usor dur la acel subiect si am tras si usa dupa noi ;))))))))))))))))))
0
09-01-2009, ora 19:30
takamine
Nu este medic/terapeut
takamine
Salut voua tuturor! Azi am primit sulforaphanul dupa doar o zi de la comanda si cum zicea si iodorin vitaking.ro sunt niste profesionisti adevarati, BRAVO lor.Nick inca o data ai si sprijinul meu moral, UITA SI IARTA-I pe acei care nu apreciaza MUNCA ta de informare si de ajutor efectiv pentru suferinta lor, dar dupa cum spune un proverb <<La om nu-i poti da cu forta, ci lua cu forta>>mai ales la cei superficiali si lasi care nu stiu ca o culegere de informatii sau un studiu implica un efort personal deosebit si mai apoi sa ai si bunatatea sa imparti cu cei in suferinta acele informatii, pe care din pacate, nu-i asa, doctorii de la noi nu ti-i le vor spune niciodata.NICK as vrea sa te rog sa-mi spui care este sursa ta de informare cu privire la modul de a lua pastilele de sulforaphane, ptr helicobacter deoarece pe flacon scrie ca se ia o pastila pe zi, eu de ex nu stiu ce concentratie de HP am, doctorul nu mi-a zis, si nu stiu care este doza maxima admisa /zi de pastile, pe net am studiat ca se iau una sau doua/zi.mersi mult inca o data ptr ceea ce faci tu pentru noi toti ! KEEP GOING...Va salut pe toti...cu drag Takamine!
0
09-01-2009, ora 19:46
takamine
Nu este medic/terapeut
takamine
PROVERBUL ZICE CA, , LA OM NU-I POTI DA CU FORTA CI NUMAI LUA CU FORTA"!!!!
0
09-01-2009, ora 19:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
takamine si iodorin pana fac si eu comanda(abia luni) spuneti-mi, produsul l-ati primit acasa sau la posta??
1
09-01-2009, ora 19:50
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Jackie, eu inca nu am tras usa...mai am putin...din fericire a intrat cineva care a luat tratamentul dat de mine...locuieste in Italia si a fost la un psihiatru...i-a povestit ce ia si a intrebat-o de unde stie de ele pentru ca sunt foarte bune...ca sa vedeti! Am sa intru sa ii rsp, dansa a confirmat practic ceea ce am spus!

Takamine, sulforaphan-ul se ia 1 cps pe zi cand nu ai nici o problema digestiva si vrei sa iti intretii sanatatea.
Pt helicobacter, se iau minim 3 cps pe zi, inainte cu 30 de minute de fiecare masa principala si maxim 9 cps pe zi (cate 3 inainte de fiecare masa principala), atunci cand concentratia de helico. este foarte mare (peste 6-7 UI).

Sursa mea de informatie este un studiu facut de cercetatorii din Tokio (Japonia)!

Multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase Takamine!

Numai Bine tuturor!
0
09-01-2009, ora 20:20
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick am vazut si eu comentariul lasat de doamna ;)) Pai eu cunosc capacitatile tale!!Pacat ca nebunul nu vrea sa perceapa decat ce vrea el ;))
Am sa urmaresc si eu subiectul, ca simt fiorul unui razboi mondial ;)))))))))))))))))
0
09-01-2009, ora 20:26
takamine
Nu este medic/terapeut
takamine
Jaquelline produsul l-am comandat prin posta si surpriza...a venit dupa o zi de la comanda...costul de transport al coletului e de 8 lei...numai bine
0
09-01-2009, ora 20:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Deci de la posta trebuie ridicat coletul...Ok
Merci mult!!Nu e deloc scump!!takamine ia din capsule pana luni, macar una pe zi si da-ne de veste despre vreo schimbare ceva ;))
Abia astept ziua de luni!!
Pupicei
1
10-01-2009, ora 12:44
Sunt foarte rapizi, lucru anormal pentru Romania...ma bucur foarte mult ca exista o firma care respecta codul bunelor maniere, calitate foarte rara pt o institutie (1 la 15.000.000) - (eu am comandat niste ceaiuri pe 18 decembrie si nici acum nu le-am primit...le-am comandat din alta parte!) D-na Kata este o femeie minunata!

Probabil coletul a venit prin serviciul Prioripost al Postei Romane! ;)

"Am sa urmaresc si eu subiectul, ca simt fiorul unui razboi mondial ;)))))))))))))))))" - am ras de am zis ca explodez :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cei care deja ati primit produsul si il luati, va rog sa ne impartasiti si noua primele efecte terapeutice!
Multumim anticipat!

Stiti ceva dsp Lilic si Obikka, nu au mai intrat de mult timp pe forum?!

Numai Bine, va pup si salut pe toate/toti!!
0
10-01-2009, ora 13:12
utilizator-32599
Nu este medic/terapeut
utilizator-32599
URAAAAAAAAAAA AM ANGHITIT PRIMA PASTILA DE BROCOLII DAR CARE MAI E PROSPECTUL ACELA CATE PE ZI CA AICI SCRIE DOAR UNA?
0
10-01-2009, ora 13:13
utilizator-32599
Nu este medic/terapeut
utilizator-32599
SCUZATI AM CITIT MAI SUS
0
10-01-2009, ora 16:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna copii
Vad ca sunteti incantati ca ati primit produsul ;))
Luni fac si eu o comanda maricica ;))
Nick am primit poza cu nepotica ta!!E o dulceata si e scumpica rau!!Parca mi-o si imaginez cum spune "dada" ;)) Ti-am trimis special poza cu fetita mea in costum de iepuras, tocmai sa o atraga mai mult pe nepotica ta ;))
Va pupic
1
10-01-2009, ora 16:20
Hy!

Sincer, de mult nu am mai auzit pe cineva bucurandu-se ca a inghitit o capsula...bravo...asta va determina un efect mult mai pronuntat pentru ca denota incredere in tratament si pozitivitate!

Multumesc Jackie; nepotzica mea este fantastica (ca toti copiii de altfel), imi vine sa o mananc (mie imi spune "aca" in loc de unchiu)...maine ii dau poza fetitei tale, cred ca o sa o pupe si o sa ii spuna la "dada" de o sa o albeasca!

Eu postez intr-o veselie cateva subiecte care au ca tema preparate homeopate foarte bune pt o paleta larga de afectiuni! Sper sa tina cont de ele persoanele care au asemenea probleme (decat penicilina mai bine Streptoccocinum)...

;))))))))))))))))))))))))
0
10-01-2009, ora 22:33
takamine
Nu este medic/terapeut
takamine
Nick, stii cumva vreun tratament eficace pentru o sinuzita rebela .sotia mea se plange de vreo cateva saptamani de o durere insotita de presiune in sinusul frontal, nas infundat, etc.multumiri.takamine
0
10-01-2009, ora 22:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, pai cum sa nu se bucure lumea cand in sfarsit pot beneficia de medicamente naturale, care sa nu faca mai mult rau decat bine!Abia astept sa imi povestesti de reactia micutei ;)

takamine, un bun remediu pt sinuzita este Sinupretul suspensie orala sau comprimate.Pt nas infundat ar fi Colargolul.Da un click pe id-ul meu si citeste la subiectul deschis de mine catre dl.dr f.valeriu!!Asteptam si opinia lui Nick.
Pup la toata lumea
1
10-01-2009, ora 23:41
Hy!

EEEEEEEEEEE, cum?! cum s-au bucurat si cei de la tulburari psihice, de m-au scos din pepeni!
Eu mi-am facut datoria si am postat mai multe subiecte si voi mai posta maine, cine le ia in seama bine, cine nu, iar bine!

Takamine, pentru sinuzita se pot prescrie foarte multe medicamente, dar eu sunt impotriva antibioticelor, antiinflamatoarelor AINS etc..
Tot ce ti-a spus Jakie este absolut OK, insa de ceva timp am inceput sa recomand produse exclusiv naturale si nu voi face o exceptie pentru sotia ta.
Iti recomand argila albastra si ulei esential de ti tree (Malaleuca Alternifolia), ambele foarte bune si naturale)...

"Sinuzita reprezinta infectia mucoasei sinusale cu acumulare, la nivelul sinusului, a unei colectii purulente. Acuta, când se manifestă pe o perioadă mai mică de trei săptamâni si cronică, cand dureaza pana la sase saptamani, sinuzita apare cel mai frecvent in urma unei infectii nazale sau faringiene. Mucoasa nazala se continua cu cea sinusala si, drept urmare, orice infectie virala sau bacteriana la nivelul mucoasei nazale se transmite catre sinusuri. O alta cauza a sinuzitei poate fi abcesul dentar al premolarilor sau al molarilor superiori.Şi în acest caz argiloterapia vine cu soluţii fără efecte secundare şi fără durere în tratarea afecţini.Astfel cura internă constă în inspirarea de apă argiloasă (tulbure) călduţă pe câte o nară, astupând-se nara opusă cu degetul. Cura externă constă în aplicarea de cataplasmă pe nas frunte şi zonele unde este resimţită durerea. După primele şapte zile de tratament rezultatele încep să apară prin eliminarea colecţiei purulente.Produse necesare: AAUR 02: 1 buc." www.argiloterapie.ro - Ioan Covaciu (argiloterapeut - 0788 406040, 0749 299 717)

"Ti Tree (sau Tea Tree) este un arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia. Numele sau nu are nici o legatura cu cel al arborelui de ceai (Camelia Thea).
Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele de Ti Tree pentru tratarea ranilor infectate si pentru diverse probleme ale pielii.
Ti Tree a fost adus in Europa in jurul anului 1927, cand insusirile sale antiseptice au fost rapid recunoscute. In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, uleiul esential de Ti Tree a fost inclus in trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau in zonele tropicale. Totodata el a fost folosit si in fabricile de armament pentru in cazuri de ranire.
Se foloseste cu succes in infectii respiratorii sub forma de inhalatii.
O alta cale de utilizare este in infectiile tractului genito- urinar in: cistite acute si cronice, uretrite nespecifice, herpes genital, prurit genital si anal, sub forma de bai locale.
Utilizat sub forma de comprese este eficient contra intepaturilor de insecte, precum si in diferite afectiuni ale pielii: infectii, eczeme, acnee, arsuri (inclusiv cele solare ), etc." - -----------*

Ii recomand bai de abur cu ti tree, efectuate de 2-4 ori pe zi prin aplecarea si inhalarea deasupra unui castron cu apa fiarta (a nu se efectua in timp ce apa fierbe pe aragaz); deasupra capului isi pune un prosop mai mare pentru a mentine o cantitate optima de abur si ulei esential. Durata acestei proceduri nu trebuie sa fie mai mica de 10 minute. Baile de abur sunt fantastice pentru decongestionarea nasului si a sinusurilor! Exista sansa sa se simta putin ametita. Sa nu se sperie si sa continue, pentru ca este normal...ti tree-ul este foarte puternic dar nu are reactii adverse mai mari decat aceasta potentiala ameteala!

In speranta ca te-am putut ajuta,

Nick!

(*modificat de admin)
1
10-01-2009, ora 23:46
Jackie, maine ii duc poza fetitei tale, nepoticai mele...din "dada' nu o sa o scoata! ;)
Iti multumesc again pentru amabilitatea de a da curs cererii mele...esti o scumpa!

Noapte Buna!
0
11-01-2009, ora 09:27
takamine
Nu este medic/terapeut
takamine
Jaquelinne si Nick multumesc de informatii sunt de mare ajutor am sa incerc sa le procur; apropo banuiesc ca le gasesc in mag naturiste.cu drag Takamine
1
11-01-2009, ora 13:38
Cu multa placere Takamine!
Le poti gasi la plafar, insa le poti comanda si de pe site-urile pe care ti le-am dat!

Numai Bine si multa sanatate amandurora!
0
11-01-2009, ora 14:22
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pt putin takamine ;))
0
12-01-2009, ora 12:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna dragilor
Tocmai mi-am facut comanda la pastile ;))
Am vb la tel cu dna.Kata Markon!!ESte o draguta in adevaratul sens al cuvantului!!Mi-a zis ca si ea a inceput sa faca tratament cu sulphoraphane datorita noua ;))))))))
Pupicei
0
12-01-2009, ora 16:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Am trimis niste mesaje private catre obbika si lilic sa le anunt ca a sosit produsul mult asteptat!!Sper sa intre si ele cat mai curand!!
Imbratisari calde!!
1
12-01-2009, ora 17:03
Nu pot sa cred...am simtit eu ca d-na Kata este o fiinta minunata...si cand te gandesti ca eu am mintit-o indirect pentru unele persoane de pe forum (pt a comanda suplimentele pt depresie, a trebuit sa spun ca sunt pentru mine) ca mai apoi sa. dar totul s-a terminat cu bine pentru ca mare parte din suplimente vor ajunge in Ialia la o doamna romanca...

Bine ca a inceput si dansa tratamentul cu sulforaphan, nu strica nici daca nu ai helicobacter!
Pe mine m-a ingrijorat zilele astea faptul ca Obikka si Lilic nu au mai dat nici un semn, dar m-am gandit ca sunt destul de ocupate cu activitatile cotidiene...

Pup ;)
0
12-01-2009, ora 17:41
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, dupa voce pare destul de tanara ;)) Vorbeste foarte bine romaneste, are un usor accent de unguroaica, dar e foarte placut sa vb cu ea la tel ;)) Mi-a zis ca anul trecut in vara a avut o problema cu stomacul si ca s-a rezolvat in mare parte dar totusi a inceput si un tratament cu sulphoraphane ;)) Bineinteles ca datorita noua, ca noi am fost cei cu presiunile asupra ei ;)) Radea cand ii povesteam ca defapt noi toti suntem prieteni, utilizatori a unui forum medical ;)) Produsul se va gasi de acum incolo tot timpul pe site-ul vitaking ;)) Eu am facut comanda pe numele mamei mele, pt ca este mai aproape de posta si sa mearga ea sa ridice coletul dar i-am spus dnei.Kata cine sunt, ca sa nu creada dupa aceea ca am stresat-o cu mailuri si apoi nu am mai cumparat ;)) M-am prezentat si m-a recunoscut imediat ;)) Oricum radiez de fericire ;))
Lilic si obbika sper sa ne dea de veste cat mai curand, ca sa ne putem bucura impreuna de succes ;)))
Pupicei
1
12-01-2009, ora 18:15
;))))))))))))))))))))
0
12-01-2009, ora 21:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
http://purple.ro/2009/01/12/video-dan-diaconescu-tolea-si-tomberonul ;)))))))))))))))))) O faza super tare!!
0
13-01-2009, ora 08:16
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
:))))))))))))))))) cat am ras...merci Jaqui, chiar nu gaseam faza asta si toata lumea in jurul meu facea forfota pe acest subiect.Mai lipseste sa dispara si Diaconescu si e Dallas-ul cu tot.
Lilic, Obbika mai dati un semn de viata, aici cand lipseste cineva un timp se da alerta generala.
Nick nu te mai gandi la cei cu Toc, incearca sa-i ajuti pe cei care iti cauta ajutorul pt.ca sunt destui.Esti mult prea inteligent ca sa te impiedici de spusele lor si mai ales sa suferi.
pa pupacesc
0
13-01-2009, ora 14:29
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Salutare tuturor!!!
NICK, uitandu-ma pe forumuri am ramas impresionat de o problema foarte delicata care se pare ca e foarte raspandita.Este vorba despre Floaters, Flocoane, Miodezopsii (sunt mai multe nume) stii vreun remediu natural pentru ele?
1
13-01-2009, ora 16:04
Sal!

Iodorin, miodezopsia este o problema oftalmologica despre care nu stiu absolut nimic, dar iti promit ca am sa ma documentez si o sa te informez daca gasesc un preparat fitoterapic sau homeopat...din pacate, Oftalmologia este o ramura a medicinei e care am ignorat-o total si nu stiu mare lucru inafara de anatomia ochiului!

Numai Bine!
0
13-01-2009, ora 21:51
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Iti multumesc mult NICK, pana la urma gasim noi ceva si pentru problema asta.
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 141516 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.